Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 28
pooh spune:
Eseea,pentru ghetutele tale e plata....Mea culpa,am uitat sa pun linkulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
madyrizi spune:
honeybaby, toate bune si frumoase, da' pune si tu niste masuri/marimi la hainutele alea. mi-am strambat okii tot incercand sa-mi dau cu sama ce marimi ar fi .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
am vorbit acum cu diannaalex si mi-a zis ca a primit o unitate de calculator si de maine o sa intre si ea la bazar si la subiect.
intre timp a reusit sa intre o juma' de ora de la o vecina si a facut REDUCERI!!!! pe care le puteti vedea aici:
produsele dianneialex
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alinamoro spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare.
Cate zile dureaza licitatia? Eu n-am mai licitat nimic de cand cu noul bazar si am licitat aseara o bratara la care imi scrie ca licitatia se inchide peste 5 zile si 19 ore.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
madyrizi spune:
depinde cate zile a trecut donatoarea: se pot trece 2,5 si 15 zile. daca nu mai liciteaza nimeni pentru bratara o perioada de 2 zile (sa zicem) poti sa o rogi pe donatoare sa dea "incheiere devreme".
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Astazi am reusit si eu sa-mi achit datoriile pe care le aveam in urma licitatiilor castigate de la Laura 25,Nerantula si Mikaeela.Pentru ca sunt cu sufrageria in zugraveala nu am posibilitatea sa scanez chitantele insa titularii de cont vor vedea 30 de lei in fiecare cont cu initialele A.A. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Ralualalexandrei,confirm plata ta-30 lei
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
madyrizi spune:
raulualexandrei, te rog sa pui link la produsul pentru care ti-a confirmat plata mikaeela ca sa pot confirma plata la produs.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi depinde cate zile a trecut donatoarea: se pot trece 2,5 si 15 zile. daca nu mai liciteaza nimeni pentru bratara o perioada de 2 zile (sa zicem) poti sa o rogi pe donatoare sa dea "incheiere devreme". Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mersi Mady!
Aha, deci donatoarea decide...am crezut ca fiecare licitatie dureaza 3 zile cum era la vechiul bazar.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
madyrizi spune:
nu, unele donatoare ca sa scape de relistari trec numar mare de zile .
am mai pus si io la bazar:
pantaloni fetite
camasa baieti
caciulita bebei
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
honeybaby spune:
Mady - pun dar la noapte sa adoarma pitica. De aceea nici nu am pus linkurile aici, dar le-a gasit ochiul tau ager
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna