Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 25
honeybaby spune:
Azi am facut o factura si am vazut chestii noi....credit, debit si parca mai era ceva cu procent....
Ce sunt toate astea sau unde citesc despre ??
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
luy spune:
diana2242, am marcat bluzitele ca fiind platite, o sa ti le trimit pana la sfarsitul saptamanii.
Eu o sa retrag o vreme produsele pe care le mai am la bazar, ca nu voi mai avea timp sa le gestionez si nu vreau sa incurc pe nimeni.
Ancadragoman, noi cand ne intalnim ? Ce zici de weekend-ul asta, daca mai sunt 2-in-1 ? Adica eu pot si in cursul saptamanii pana la ora 18 , dar banuiesc ca tu esti la serviciu. Imi stau pe creier 'datoriile' catre tine...
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator
honeybaby spune:
Andreea.2009 da-mi te rog un PM cu adresa . Dupa factura nu inteleg care e strada ....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ana l spune:
Se duce pata de carioca de pe camasa alba? Mamici, de scoleri, cum scoateti carioca?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
ancadragoman spune:
LUY STAI CALMA CA NU E GRABA ,AM LUAT ROCHITA PTR O FETITA CARE NU S-A NASCUT INCA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
adablackcat spune:
Ana, incearca cu sare de lamaie pt. carioca, sau spirt.
Fetelor, am o intrebare: am inceput o lista cu donatoarele pentru cazul Mariei (Cristina Rubinstein), trec acolo doar pe cele care au donat bani sau si pe cele care doneaza lucrusoare la bazar? Ca tot donatoare se numesc si unele si altele, si tot bani se strang si intr-un fel si in altul...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Ana, incearca cu sare de lamaie pt. carioca, sau spirt. Fetelor, am o intrebare: am inceput o lista cu donatoarele pentru cazul Mariei (Cristina Rubinstein), trec acolo doar pe cele care au donat bani sau si pe cele care doneaza lucrusoare la bazar? Ca tot donatoare se numesc si unele si altele, si tot bani se strang si intr-un fel si in altul... Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Ada, daca faci listuta pentru rasplata virtuala, acea iconita de care zicea adminul, treci pe toata lumea. Dar aici treci lista cu cele care au platit doar produse la bazar.
Mersi de sfat.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
hainute de vanzare
adablackcat spune:
Inca ceva: am primit contul de BRD de la sotul Cristinei, adaugati voi pe prima pagina la doc. Google: RO68 BRDE 020S V418 6388 0200? Multumim!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Dodo-pui spune:
Bijuteriile ddonate de carbinabulina din argint:
-cercei
-inel
-lantisor luuuung
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Inca ceva: am primit contul de BRD de la sotul Cristinei, adaugati voi pe prima pagina la doc. Google: RO68 BRDE 020S V418 6388 0200? |
Cine e titular?
Edit: am gasit la subiect