Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am vorbit si eu cu Cris. A inceput sa doarma mai bine decat inainte cand avea durerile alea cumplite. Nu o doare nimic acum, doar simte presiune in coloana si omoplat.
Ma duc ca trage Vlad de mine sa-i dau mancareeeeeee....

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Abia acum am reusit sa citesc. Multu' de PM Flavia. Maine trec pe la tine daca vei fi acolo dupa 4, oricum te sun.

Ma bucur de vestile bune despre Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Nicolas!
Si eu ma bucur de progresele Cristinei!
Ildi expozitia canina nu stiu sigur cand o sa fie, dar va anunt!
sa nu ma dati disparuta ca merg cateva zile la Turda!
Somn usor!
Alina ,-am Elisa mica sa se insanatoseasca repede!

Mergi la inceput

La multi ani Nicolas! Ioana, sa va traiasca scumpicul mic si sa fie sanatos!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI NICOLAS!
Buna dimineata gagici.
Aseara au fost pe la noi Flavia cu Bogdi. Cat au stat si s-au jucat in dormitor amandoi nu le-am auzit gura ! Oricum Bogdi mi se pare tare cumintel comparativ cu Diana mea care are o guraaa Tudor s-a imprietenit cu Flavia ba chiar i-a aratat la cerere cu manuta dintisorii si urechile (in premiera), nasul (asta pe al meu) si evident putza ca pana acum numai pe-aia o arata cu mana pana acum In rest daca il intrebi unde-i usa,becul etc. se uita doar la ele,nu prea arata cu mana cum facea Diana la aceeasi varsta.
ADA i-am dat Flaviei si banii aia (120 lei) ,a zis ca trebuie confirmat la bazar,nu ma pricep,trebuie sa anunt si eu,sau va ocupati voi?
FLAVIA am intrebat-o pe Diana daca mai vrea sa vina Bogdi la ea ,a zis ca "numai daca vine si cu verisoara" - i s-a pus pata acum pe Lisa se pare

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Nicolas!
Ioana, sa va traiasca frumosul, sa fie sanatos si sa va bucurati de flacaii vostri!

Sunt pe fuga ca ma grabesc la lucru...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Moni, am bifat ca platit si expediat tot ce era pentru tine. Mi-l si imaginez pe pitic aratnd cu manuta toate cele.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Wow Moni ce de mesaje pozitive mi-ai lasat la comentarii. Intru si eu sa zic ce prompta esti cu plata.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, NICOLAS!
Ioana, sa-ti traiasca multi ani fericiti puisorul scump!
Ma bucur ca vine Cristina acasa si sper sa se refaca repede si sa nu fie alte organe afectate de ciupera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Nicolas
Sa cresti mare, cuminte si sanatos, alturi de familia ta!

Mergi la inceput