Aradence DC - (149) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, parca mailul de rds il ai pe bazar. Am trimis sigur si da, 61 e totalul pana acum.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA m-am mai uitat odata si n-am nimic,poate o fi ceva setat gresit la mine si nu le primesc.Baga un copy in pm,pana ma dumiresc,ca acum trebuie sa fug pana la doctorita.E buna ideea si sa le lasi Flaviei,dar sa vad cand se incheie licitatiile ce au mai ramas,azi sau le mai tot prelungesc astia daca-s iar supralicitata?
Am fugit.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Moni, nu se prelungesc din cate stiu eu, chiar...ca si io ma mir acum, de ce nu se incheie licitatia la pardesiul ala roz? Ca l-am pus odata cu celelalte... Ceata!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oh, ma bucur sa aud vesti bune de la Cristina! Groaznic prin ce trebuie sa treaca, of, sa se termine odata cu necazurile! Crsitina esti deosebit de curajoasa, bravo mamico!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

O sa fac cu Flavia lista de donatoare sa o punem pe prima pagina la umanitare la subiect. Le-am rugat si pe fetele de la Sezatoarea Canadiana sa faca o lista daca se poate.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vine Adi pe la mine sa ii dau banutii ce ii am deja si l-am rugat sa aduca si un extras ING pentru a confirma donatii pentru fetele de pe forum, pentru transparenta.
Ada, il scanez si ti-l trimit si le-am scris si dincolo sa iti trimita PM cu numele de pe care s-a facut donatia si id-ul de DC ca sa poti pune pe prima pagina.

X-ray .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

A fost Adi pe la mine si i-am dat banii. Mi-a dat sa citesc un mesaj de la Cristina. I-au scos sonda, a facut la plosca. Inca se ineaca cu mancarea mai solida si o doare omoplatul. S-a plimbat pana la receptie. Nu-mi vine sa cred ca dupa asa o operatie este in stare de atatea. Ma bucur enorm.

A zis Adi ca dr a zis ca nu ar trebui sa aibe probleme locomotorii din cauza claviculei scoase.

Am primit un extras ING, ajunge la Ada scanat. In contul de euro de la ING nu s-au facut donatii decat de la neamuri de-ale lor. El merge si se intoarce, ramane cu ea o prietena si el va putea sa ne mai ofere extrase din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Am primit un extras ING, ajunge la Ada scanat. In contul de euro de la ING nu s-au facut donatii decat de la neamuri de-ale lor. El merge si se intoarce, ramane cu ea o prietena si el va putea sa ne mai ofere extrase din cand in cand.

N-are cum...ca si matusa noastra din Austria a donat in acel cont!...sper
Ma bucur din suflet ca primim numai vesti bune de la Cristina!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Wow FLAVIA suuuper vestile de la Cristina! Deci deja se plimba
ADA gata am inhatat si pardesiul, mai am doua: rochia si sarafanul.Difera incheierea lor fiindca difera orele la care s-a licitat la ele,asa cred.M-am edificat si cu mail-ul era setat sa nu primesc nimic

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Clau, cand se intoarce Adi il vom ruga sa verifice dupa nume, ok?

Mergi la inceput