Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumphitza, poti incerca din produsele homeopate ( homeogene, oscilococcinumm, tantum verde spray) sau cele babesti: ceaiuri cu lamaie&miere, cartof crud cu spirt pus la gat noaptea( suna aiurea dar face minuni cateodata ),lapte cald cu miere, etc alte idei nu mai am acum..multa sanatate

am vazut ca v-am starnit amintiri neplacute la multe dintre voi, desi nu am vrut asta. asa ca sa inchidem subiectul si va doresc o duminica minunata, mie mi se pare o zi superba de toamna

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ok .....nu am sa ma mai plang de noada....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki
deea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 17+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Ama... ce burtica frumoasa am vazut eu acolo si mi-au placut si pozicile cu replicilea alea, dar cel mai tare m-a amuzat ultima cu "I`m not fat, I`m pregnant(and fat) " Asta e buna pentru mine , sa imi fac un tricou si sa il port

Iony , ce scumpica miresica si ce burtica vazusi eu acolo sa creasca mare si sanatoasa

Scrish, ai reusit sa intri???... ti-am trimis PM si acum asteptam sa te vedem

O sa incerc aia cu gargara si cu lamaie cu miere, pana una alta s-a dus sotu pana la farmacie sa intrebe pe madam farmacista daca e ceva vreun remediu natural pentru gravidutze, sa iau ceva sa tin in gura,sa sug ... sa imi treaca , deja m-am saturat cat de tare ma doare

BB on board!!! 12+

a, si mi-am adus aminte, eu nu stiu de ce exagerezi asa cu kg ca-s prea multe, mie mi se pare ca arati f bine, iar burtica m-am chinuit sa o vad si n-am reusit

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor mie nu mi se vede inca burtica,numai eu o vad un pic,oare cand o sa inceapa sa mi se vada mai tare?

gravi 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

maine am programare la eco si am asa de mari emotii,ma ia o frica totala cu cateava zile inainte sa am eco,vreau sa fie tot bine,in special sa i bata inimioara,am avut un avort spontan in februarie si acum sunt intr un stres continuu,imi doresc din suflet sa fie bine de data asta...

gravi 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally, multumesc , am deja 17 sapt incheiate, nu 16.Am intrat in a 18-a sapt de sarcina.O sa incerc sa ma relaxez cat pot sapt viitoare.

stefy, pai am sa intreb finutii daca ne plimba si prin nicosia. Oricum o sa pot intra si de acolo pe net sa mai vb...asta daca o sa am timp . Ce imi recomazi sa vizitez? Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 17+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

mare...cat mai multa mare..:) acum cand au mai scazut temperaturile e super...in protaras au cele mai frumoase plaje si cea mai frumoasa mare..locul meu preferat e Konos bay in josul hotelului grecian park...poti lua din agia nappa vaporase care fac curse in statiuni si sunt locuri super de vazut..grote marine..lagune albastre...te poti duce si in pafhos,acolo unde,zice legenda,s-a nascut afhrodita si in lachi unde ea facea baie.....se duc englezoaicele acolo ca legenda spune ca cine face baie acolo v-a fi mai frumos si mai tanar..dar daca ajungi pe acolo ai grija la mare ca-i una din cele mai periculoase din cipru,multi curenti...daca ajungi in nicosia si poti trece in partea turca...stii ca nicosia e ultima capitala divizata?...istorie....si liasol-ul cu multa night life...aaa..si in apropierea limasol-ului este un sat pescaresc,zighi...unde poti manca cel mai bun si proaspat peste.........alte informatii se gasec la ghid stefyexperienta vreo 11 ani

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit, dupa o portie de curatenie... sotu mai mult ca eu numai am schimbat lenjeria si spalat si curatat putin in bucatarie, restul a dat el cu aspiratorul si a sters prafu.

Gatul e un pic mai bine, cred ca si-a facut putin efectul ceaiul de dimineata cu multa lamaie si miere, o sa mai bag unul acusi si inca o bomboana din aia sa sug.

Ama, multumesc de link , m-am prapadit de ras cand am deschis si m-am dus acolo la categoria cu mum to be and new baby, super haioase.

Miki, multumesc de sugestie si tie , dar aici astia nu au homeoparte dupa cate stiu eu, o sa imi aduc un stoc din Romania cand ma duc acum la sfarsit de sept, sa am pentru toata iarna Cat despre subiectul ce l-ai deschis tu ieri , e foarte adevarat, trebuie sa pretuim fiecare clipa alaturi de cei dragi ca nu se stie cand nu mai sunt langa noi... am suferit enorm toata familia atunci si inca se mai simte, dar am invatat sa ne apreciem mai mult timpul impreuna cand ne vedem cu totii, rar dar pretios.
Cum nu ai vazut burtica?? Doar nu am ascuns-o ... cresteeee ... ca si azi i-am spus sotului ca imi creste fundu si burta pe zi ce trece si el cica: I`m very happy about it!! Imi venea sa intorc matura si sa-l articulez dar l-am lasat in pace

Stefy suna tare fain acolo la voi, si spui ca esti un ghid bun? Cate grade sunt in genaral iarna asa? Poate facem revelionul pe la mare , pe la soare, ca oricum in UK in decembrie e umed, frig si gri.

Deea, hai nu fi suparata ca noi iti vrem binele , stii tu, daca nici noi nu te intelegem, atunci cine?? Eu te rog sa nu mai mergi sau dansezi pe tocuri ca este periculos... cum spun britanicii, health and safety first of all... ei in tot si toate vad numai asta prima data, health and safety.

lauriciu, bafta la eco si sa vii cu vesti bune . Cunoastem toate emotiile si starile de nestare de dinainte de eco cu cateva zile sau ore ... dar sa vezi ce frumos este cand il vezi pe bebe si cum ii bate inimioara

Este asa o zi frumoasa de toamna si aici...soare de dimineata, fara nouri gri si fara ploaie ... cred ca iesim la o plimbare acusica

Pup la burtici

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit si eu...!
Strumiptz, plimbare frumoasa...noi iesim mai tarziu.
Lauriciu, iti tinem pumnii pt maine la eco...o sa fie bine, stai linistita.
Deea, nu te cearta nimeni...daca te-am avea aproape te-am fii tras de urechi....cum te mai simti?
Madutza, scuze....m-a dus in eroare semnatura actuala, am crezut ca este deja schimbata....sorryyyyyyyyyyyy
Cine mai merge saptamana asta la eco?
Laurici maine
Ally joi

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lauriciu stai linistita ca o sa fie bine! Si eu tot cu stres stau ca am pierdut o sarcina in mai, dar acum cand am mers la eco si mi-am vazut puiutul m-am linistit ;) cat despre burta, eu cred ca la fiecare femeie creste in mod diferit, nu trebuie sa te stresezi din cauza asta :)

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput