Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Puteti sau nu sa credeti dar Dudu iar doarme
Dar era si cazul, ca l-a alergat "varu" Andei de i-au sarit capacele. Traiasca parintii lui adoptivi Giani (asa o striga, e mortal) si Cip ca-s mai tineri si au maimulta energie. Butucicai trebuie sa-i fac cinste cu un Hepatrombin ca e vanata toata pe la glezne de la porschele lui Dudu
As fi pus un rostogolitor d-ala de ras dar ma ocheste coana Giani si ma-nvineteste toata, sa am unde imi baga cinstea 
Naty, am notat numele pensiunii, merci.Te poti duce si nerecomandat, au site ceva? Sau trebuie a ma dau bine pe langa cuscra ta?
La zoo nu stiu sa ajung decat dinspre Pipera,pe Erou Iancu Nicolae spre Baseasa Mall au cum ii zice. Si pe dreapta, dupa ce treci de fostul IPRS Baneasa (arata a institutie jalnica asa) faci dreapta spre fostul (actualul?) retaurant Privighetori si gradina zoologica.
Contra unei sume modeste e un nene acolo care pastreaza locuri de parcare chiar in poarta 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
In restul discutiilor m-as baga, dar clar se vede ca-s mai batrana si am trait si-asa si-asa iar experienta isi spune cuvantul. Dar n-aveti voi cum sa ma credeti pana nu va dati cu capul
singurele, ca asa batrana sa uit cum gandeam acum 10 inca nu-s
Am trait cu tata/bunicul lui Teo in casa si m-a ajutat enorm desi conflictele de principii si lipsa de intimitate precum si dictatura celui "care te tine" nu le-am dat inca uitarii. Si vreau sa spun ca uneori cand vin acasa asa mi-e de dor de-o ciorba calda pusa de-a gata in fata si de vremurile cand imi lua copilul si pleca cu el in parc la plimbare 
Deci parte goala/parte plina a paharului exista orice ai face.Mult e pana intelegi ca nu se poate fara parte goala
Bani pentru gradi sunt mereu, daca vrei. Caci la fel, poti sa platesti fie gradi fie rate fie haine fie vacante...e alegerea fiecaruia .
Cu statul acasa iar...daca te mana nevoie de bani, asta e il lasi (copilul) mai ales daca ai si cu cine. Daca e vorba doar de cariera si orgolii, nu merita clar.
Citeam CVul Nicoletei si ma umfla rasul. Pai de ce sa fie prea tarziu? Pila sa fie, ZIC si eu
Si apoi nu numai la multinationala curge laptele si mierea (curge???), sunt firme mici cu atmosfera mult mai destina si salarii bune. Nu mai zic cum e sa ai afacerea ta ...ai alternative , in tot cazul nu somajul e speranta de mai bine
Miha...un cabinet propriu,un doctorat, o rubrica la tv , un articol la ziar...hai ca se poate! Nu mai zic de proiectele alea ca se mananca paine buna in consultanta. Ma distreaza rau cum zici tu salar, de cand cu bancul ala : Stiti de ce zice Boc salar in loc de salariu? E varianta cu 25% redusa 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
luny spune:
Iuhuuhuuu![]()
Am venit si noi aseara de pe taramuri bulgaresti, obositi nitel, ne-am oprit sa mancam la ferma de midii de langa Balcic( nu va pot spune cat de bune-s toate acolo, va recomand, e must see/taste!!)
Una peste alta, a fost binisor, Albena este o statiune cu multa vegetatie, iar de pe plaja peisajul este tare fain, se vede Balcicul coccotat pe un munte!asteptam la mai rau, pot sa spun ca a meritat banii comparand cu ceva similar(dar evident, inexistent!) pe litoralul nostru!
Mateiul a fost in maxim extaz, statiunea adaptata f fain ptr familii cu copii, locuri de joaca cu utze si tobogane direct pe plaja, destul de liniste seara, oricum la 11 era liniste deplina, nu prea mi-a placut apa de la piscina ptr copii ca a fost ff rece in primele zile, si Muf numai acolo ar fi vrut, ca avea tobogan si curgea apa muuulta p-acolo, intr-un cuvant, extaz total ptr copilul meu
.. camera chiar misto, doar ca a lasat de dorit capitolul curatenie... de schimbat, schimbau toate cele, dar nu se speteau mai mult cameristele
..
vremea a fost chiar buna, am prins si nor, si vant, si soare bun de bronzat, ne-am balacit in mare, mai putin pe la piscina, ca husby meu prefera clar marea, piscina e 'o mare cada'!
.. mare, mare..dar eu sunt lesinata si dupa piscina.. Mancarea de AI a fost bunicica, multe feluri, gaseai ce sa mananci la fiecare masa, dar cam la fel zilnic, f mici variatii.M-a enervat groaznic ca nu aveau cafea, ci ness!! 7 zile cura de ness am facut, acum savurez o mare cana cu cafea jacobs si o bestiala alintaroma!!
... Mateiul a papat si el ff bine primele 3 zile... apoi, in a 4-a zi a racit, fu.tu-i!

a lins la inghetata, a intrat in pioscina cu apa rece ca gheata, a baut apa rece, l-o fi batut si vantul, toate in ciuda eforturilor noastre de a-l linisti/tempera/pazi etc, degeaba..cand e sa fie, uite ca e! a facut febra 38,5 cam 2 zile, mucii suroiau, intai transparenti, apoi galbeni si vascosi, si de 2 zile mai si tuseste... i-am dat antitermice, influcid, oscilo, vit C.. macar l-am scapat de febra repede..acum ii pun seara Colargol, si ii dau sirop Humex... cat Colargol merge pe zi si cate zile?
oricum, ne-a alergat de ne-au sarit ochii prin restaurant, in jurul piscinei, pe plaja, in apa, afara din apa, seara prin statiune, ce sa mai zic, nonstop!
copilul meu nu stie sa mearga inca, doar sa fuga!
ne-a dat si niste senzatii tari, s-a catarat pe niste tobogane f mari, invers, a escaladat locuri de joaca ce nu aveau scari, se catara pe fiare, ca pe spalier, la o inaltime ce trecea peste inaltimea mea
.. seara cadea lat, de vreo 3 ori a facut pipi pe el, primele dati fiind, ca era atat de rupt incat nu se trezea sa ceara la baie!![]()
intr-o zi, mi-a tras un kk in fata podului de la piscina, dupa ce facuse de 3 ori deja la toaleta, in decurs de 30 min
, dar cum nu are rabdare sa faca pana la capat, ma freaca intr-una prin bai
.. pana sa strang eu, sa spal acolo, era lipit de mine, cum termin, ia-l de unde nu-i
..nu-i sta in fire sa dispara chiar asa, din raza vizuala, si planul era larg acolo!.. deja ma treceau transpiratiile, Liviu era pe plaja... il caut, intreb lumea, mi se facea rau!! intr-un final, o iau spre plaja, si o femeie ma vede ca am o fata crispata si panicata si ma intreaba ea 'are u looking for a naked little boy? he was running really fast to the beach!!'
.. nu va zic cum mi-au sfarait calcaiele, alergam de nebuna si-l vad pe plaja, printre sezlonguri.. se ducea dupa ta-su, asta dupa ce eu incercasem juma de ora sa-l duc la mare, sa plecam de la piscina
.. n-avea niciun stres, mergea, se juca cu nisipul... offf, am murit si am inviat.. a disparut de langa mine in 30 secunde!!
sunt muuulte de pove, dar sunt in haos total p-aici, marti am vrea sa plecam putin la munte, sper sa fie bine Mateiul... nu stim incotro s-o apucam, ma apuc sa fac niste cercetari, dar daca recomandati ceva, va rog! as vrea musai spatiu in curte, eventual mic loc de joaca ptr copil, stiti voi, d-astea..
naty poate te prind pe mess nitel sa te intreb de pensiunea de care spui, la Paltinul..
sper ca sunteti bine toti si toate, ce face Siluan???????
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
M-au trecut fiorii si transpiratiile reci,Luny! E atat de posibil sa dispara, mi s-a intamplat si mie sa nu-l mai vad intr-o fractiune de secunda dar nu era atat de departe
Bine ca s-a terminat cu bine ,Dumnezeule!
Bafta la munte!
Ma apuc de gatit!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Asa,pai sa o luam cu inceputul . Daca te tin baierele sa mai faci naveta cu masina , eu te astept cu drag intr-o zi la pranz la o friptura in Herastrau. Ca e aproape de tine, de Baneasa shopping , etc si e realizabil. |
Ahaaa, vezi? Spuse lu' tovarasa! Cu mine nu vrei sa mananci, nu? Bineeeee

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Hai, maaaa, ca te invitam si pe tine ![]()
!
Luny, bine ati revenit!!! Si noi am pierdut-o pe Sof la mare, a fugit printre mese la restaurant si s-a dus glont la o masa de fotbal d-ala cu omuleti infipti in bete, aflata intr-un colt al unui hol. Radu ajunsese pana pe plaja dupa ea, eu o vedeam inecata in piscina...am gasit-o dupa vreo doua minute, impingand de betele alea vesela
. Nu ii pasa ei!
Mimo, eu sunt foarte foarte multumita ca suntem singuri in casa. Ma descurc sa pun farfuria calda pe masa, asta nu imi lipseste. Si am suficient ajutor cu Sof, ca sa imi doresc mai mult. De fapt, eu nu ma vait de viata mea, numai ca ma vreau si calare si pe jos, si acasa si la serviciu...ceea ce pentru perioada imediat urmatoare e imposibil. Dar stati asa, ca incep eu vaicareala cu gradinita la care sa o dau pe Sof la anul, asa ca sa va tineti ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Zoze, n-a mai terminat, ma, maimutoiul
?
Chiar asa, cum mai e Siluan? Ariel, ai mai rezolvat ceva cu Paypalul ala?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:
asaaa:))
La dus ne-am oprit nitel in Vama, am stat pe plaja, taaaare mult mi-a placut, era ceva lume si atmosfera specifica, peisajul superb, soare si nori negri(si la bulgari am prins asa vreme o zi), am facut niste super poze!
...
doar ca Mufa a ramas fara excavator, un alt copil s-a tot jucat cu el, l-a dus langa mama lui(stateau la 2 metri de noi pe plaja!!), eu am zis ca e ok daca al meu nu-l vrea acum, iar cand am plecat, s-au uitat dupa noi, zambete, papa, si excavatorul a ramas la ea pe patura! nu si-o fi dat seama, ori i-a placut prea mult copilului ei, nu stiu... stiu doar ca eu daca luam pt Matei imprumut o jucarie, stateam cu grija s-o inapoiez, nu ma faceam ca uit de ea, iar plaja aia e luuunga, si noi am plecat inceeet, incercand sa convingem Mufarinul
si uite-asa, adoua zi, am rupt in doua Albena dupa un excavator, 2 am gasit, unul stricat, celalalt l-am cumparat imediat Mufului... si spre norocul lui, a mai si gasit pe plaja unul mai mic, de care e f incantat. Asta este cea mai noua pasiune a lui, excavatorul!!! viseaza, il arata pe strada, pe santiere, la alti copii, urla dupa el, d-asta
am uitat sa va spun ca mi-a placut tare mult Balcicul!! am vazut gradina botanica si cam trei sferturi din gradinile reginei Maria si Castelul, ptr ca era ff mult de vizitat si n-a avut rabdare Mateiul..l-a luat somnul in brate la tati:) si faleza e frumoasa!
PS: in holul hotelului era un joc de fotbal cu bila, si asta era primul cuvant pe care il auzeam cand se trezea:'voooobaaalll, hai la voballl!!'
.. si daca nu era vobal, era picina
vad ca vorbeati de greutate, Muf are 12,800 kg de vreo 3 luni.. mi se pare tare slabanog, dar se lungeste in schimb.. nu stiu cat de lung e, ca nu sta la masurat..
cu intarziere, dar nu pot sa nu le urez si eu pe sarbatoritele noastre![]()
LA MULTI ANI LIGIA!! SA FII SANATOASA SI FERICITA CU DRAGII TAI DRAGI!
LA MULTI ANI TEODORA DE MIMO,DOMNISOARA IN TOATA REGULA!
LA MULTI ANI TEO DE ARIEL SI RESTUL TEODORELOR SI TEODORILOR! 

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ... il caut, intreb lumea, mi se facea rau!! intr-un final, o iau spre plaja, si o femeie ma vede ca am o fata crispata si panicata si ma intreaba ea 'are u looking for a naked little boy? he was running really fast to the beach!!' ![]() .. n-avea niciun stres, mergea, se juca cu nisipul... offf, am murit si am inviat.. a disparut de langa mine in 30 secunde!!![]() |

scuze, stiiiiu ca a fost horror dar felul in care ai pove, mai ales cum te-a abordat tanti aia m-a facut sa lesin de ras...Mai, incep sa te inteleg desi inca nu-s acolo. Iulia si-a schimbat mult personalitatea si de cand a capatat si ea niste abilitati motorii de nu-mi pot crede ochii si face echilibristica pe la tobogane de se crucesc parinti de copii mai mari-am inceput sa experimentez si eu adrenalina. DIN FERICIRE insa, ea actioneaza, vorba lui P, pe o raza bine determinata si niciodata, dar niciodata nu se indeparteaza prea mult de persoana cu care e, mai ales de mine. In plus de asta, pt ea la joaca trebuie permanent sa fie cineva, se joaca destul de putin singura; peste tot trebuie mers cu ea, plimbat cu ea, aratat una-alta, jucat cu mingea, cu lego, cu ce-o fi...la calculator stat cu ea si comentat. Si nu vrea, sa spunem, numai parc si utze; vrea acum parc, imediat "la copii in Botanica", la X sau Y in vizita, la calculator, la catel, la pisica, la bucatarie sa faca mancarica, etc. Adica solicitarea vine, zic eu, mai mult din faptul ca tot timpul trebuie distrata cu ceva si mai putin din alergat sau pierdut din ochi. Habar n-am cum e mai bine dar sigur n-as vrea sa trec prin faze de-astea ca Luny
Luny, precum iti ziceam si la tel, mai bun decat price fel de picaturi e aparatul de aerosoli, folosit fie si doar cu ser fiziologic (sau in care adaugi cateva pic de lamaie, dupa reteta lui Sovi)-face minuni! Tocmai l-am intrebat pe Petrica, zice ca l-a luat de pe strada cu blocul fostului Connex, cum mergi inainte, de la un soi de depozit farmaceutic. Si a fost in jur de 2 milioane si si-a facut treaba la noi de fiecare data.
Cat despre Paltinu, la pensiunea La Malin nu ai loc de joaca in sensul de utze si tobogane si mari sporturi extreme...Iulia s-a distrat super bine pt ca era iarba, flori, catel si 2 pisici, animalele din fundul curtii, dealul cu mure din spatele casei si ea adora toate astea. Cat despre Mufa...ma tem ca ar sari direct in bazinul cu pastravi
Mai nimerita e pensiunea cealalta la care mai mergem, "Craita", unde insa vesnic e full, trebuie rezervat cu mult timp inainte dar sunt mai multe posibilitati de joaca "sportiva", e f fain si acolo, se mananca bestial, pretul e 80 camera care e f ok numai ca, fiind mereu lume multa, nu e nici pe departe linistea de dincolo si daca vrei sa faci gratar stai la coada...Mimo, "La Malin" nu au site-ul lor, iti dau nr tel fara probl daca vrei, nu trebuie recomandarea cuscrei, daca zici ca suni din partea lui Petrica e suficient, ca e febletea lor!
mimonix spune:

Eu pun masa numai pentru Olgu, ca vine de la drum lung
Pe tine te atept a ma inviti, ca tu esti gazda acolo, ai ajuns inaintea mea
Oricum, cred ca daca le spun agitatilor alora ca plec la masa nu trec de perioada de proba .Si-asa plec la ora eaxcta , ceea ce nu s-a mai vazut 
Olgule, n-a zis nimeni ca te plangi, facui eu asa un rezumat de problemute dezbatute in timp ....am simtit nevoia
Iar pentru gradinita de la anu', tai la coada ca inca n-ati vazut nimic din ce pot
Numai pe Ioana ta am mai vazut-o facand o inspectie asa de "la sange" a gradinitelor, am citit niste subiecte mai vechi . O sa ma bazez pe studiile ei, ca mi-au placut 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)