Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:

Ariel, tare!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 cugetari de azi: Alex:"Teo, ma iubesti?" Teo:"Nu pot acum, fac baie!" Alex:"Miam, imi place spanacul Teo:"Asta nu e spanac, e iarba storcita!" ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |

Super tare Teo!!!!
si......
Mimo, cu scuzele de rigoare, zic acum La multi ani pentru printesa ta adolescenta!!!!nu mi-am dat seama aseara cand i-am urat lui gekco
...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si impliniri sufletesti

mimonix spune:
Ei gata, au plecat si musafirii , Teo s-a izolat la ea in camera de "prea plin" de Dudu
si imediat il culc ca si eu cam refulez ![]()
Nu va spun ce inseamna doua zile in care n-am iesit in parc, e ca un leu in cusca,TURBAT
Alearga prin casa si se arunca pe jos, se ridica si o ia de la capat
Mi l-a pomenit azi pe ANDEI de cred ca saracutul a sughitat toata ziua
Maine dimi sigur voi fi prima pe alee in IOR ca altfel asta darama casa ,ofof!
Multumim pentru urari inca o data si un pup maaaaaare maaaare pentru cele trei flori de la cei trei frati B 

Sa fiti sanatosi si sa-i panditi pe toti prin cluburi, dragii mei!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mihutza11 spune:
La multi ani Geckolina! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

La multi ani d-ra Teo de Mimo! sa ai mult noroc in viata!

Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
Olgutzika spune:
Aoleu, ce am ratat!
Gecko
Teodora
Teodore si Teodori
Sa fiti sanatosi si bucurosi si tot ce va doriti sa se implineasca!

Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Vreau sa le mai urez succes celor care incep maine scoala! Ca si Alexutza Aricelei, am si eu doua "boboace": Omi incepe clasa I si Alexandra IX-a.
Mihule, long time no see! Ce faceti?
Eu sunt din ce in ce mai gravida ( ce surpriza
! ). Ma termina trezitul noaptea pentru mers la buda
. Mi-as pune scutec, zau! Si AMR 2 saptamani de mers la serviciu. Unde se scrie un scenariu de film, e ceva...partea proasta e ca nu reusesc nicicum sa ma "rup", mai ales ca acum, cand e evident ca nu o sa mai vin, mi se ridica statui, mi se aduc osanale, sunt jelita si mi se arata cat de importanta si de competenta sunt. Ceea ce pentru ego-ul meu e balsam
! Educatie tampita ce am primit, cum ca doar recunoasterea prin munca e aia care conteaza 

Asa ca acum ma deprim, acum sunt vesela...si uite asa.
Smotrul in casa nu s-a terminat, mai avem camera Sofiei ( poate va fi candva
) si baia ( asta ii revine sotului meu ). Asa ca si azi am de lucru!
Va
, sa fiti cuminti
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
mimonix spune:
Neata
Olga, ce bine-i sa dea altul cafeaua 
Eu nu stiu de ce dar nu-s deloc la curent cu renovarile pe care le-ati facut , ce-ati mai schimbat? I-ai facut camera lui Alex sau lui Radu? Ca pe Sof daca o muti in alta camera cand apare Alex ai pierdut-o de prietena ![]()
Bafta bobocilor tai si tuturor celorlalti!
Nu uita invataturile lui Mimonix catre prietenii ei
Nu faceti lectiile cu copiii! Doar verificati-i ! ![]()
Cat despre serviciu, osanale, statui si rasplata prin munca am eu doua exemple care s-au lasat pacalite (f proaspete exemple) si mi-ar placea sa ne vedem si sa-ti povestesc personal ca aici nu prea e loc
Concluzia e simpla: NU!
Ce-i al tau e pus deoparte, clar....incearca sa primesti acest concediu de doi ani ca pe un mare premiu si sa o sa mai vezi tu mai incolo ce-i de facut! Ah ce ma mananca limba si nu pot sa ma scarpin 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo, am renovat bucataria si holul si camara. Si reutilat, remobilat tot..a fost jale mare! Dar am terminat! Mai avem curatenie de facut in jumatate de casa si gata. Nu, nu o mut din camera, nici sa vreau sa fac asta, si nu cred ca as avea pe cine
. Probabil ca daca bebe va fi urlacios si o va deranja noaptea, ma retrag eu cu el, cand e cazul, in camera aia libera. Pana atunci, planul e sa stam toti la gramada.
Mai zi-mi cu serviciul, ca imi prinde bine! Pe bune ca sunt sucita rau
. Poate ne vedem pe bune, ca in doua saptamani raman acasa si pot sa bantui dupa voie. Timp sa ai si tu!
Cum e Dudu azi? Nerabdator sa isi vada tovarasul de joaca
?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia

Teodor Mihai (10.04.2008)