Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Naty, NU este prima zi de gradi, este a treia ;). Doar ca am facut pauza 2 zile, din motive de muci :D.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Interesant principiul asta cu "dezvatul" de stat cu mama...Ca vad ca nu toate gradinitele sunt de acord, ba dimpotriva-la nepotul bonei, mamei i s-a pus clar in vedere sa nu stea niciun minut, nici macar la mica festivitate de deschidere (alta aberatie!). Dar in cazu lui Matei, care pana acum a stat mereu si mereu numai cu tine (sau cu tati, e acelasi lucru) mi se pare f potrivit psihologic si cred ca va merge f bine, mai ales daca-i plac activitatile si se baga in ele.
ariel_7000 spune:
sar'na de urari!
sunteti niste dragute! ma uitam aseara la omul meu si ma gandeam (putin invidioasa), ca nu se vede niciun rid pe mutrita lui, nicio dunga, nimic. arata baiatul asta al meu mai bine ca la 25 de ani, atunci cand a "incaput" pe mana mea
. ii multumesc lui Doamne Doamne pt ce sotz minunat mi-a dat, pt ce copii frumosi si isteti am cu el. el serbeaza prin munca, eu am fost cu boboaca la scoala, cu teo la pachet cu tot, care s-a pus pe o jaleeeee si un amar, ca sa vina si alehandra lui cu el in parc, sa nu ramana la scoala.
Alex, topita dupa Doamna, o iubeste deja, ca e frumoasa si buna si ca nu i-a dat tema decat 2 pagini de colorat.
Cat timp a stat ea la scoala, eu am stat cu piciulea in parc (care este la 1 minut de scoala), apoi am fost sa iau boboaca si am mers ca fetele sa luam pantofei si la coafor. ne-am bibilit si dichisit si acum ea se odihneste, eu m-am apucat de treaba. urmeaza de facut "tema" si iesit in parc la prietene, ca trebuie sa se laude cu doamna ei.
cami, multumesc de sms, mi-a ridicat inima pierduta pe jos, in curtea scolii. ce mica mi se parea piciulea, in uniforma ei cea mare 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,GECKO!!!
LA MULTI ANI ,TEODORA DE MIMO!!! SA RAMAI LA FEL DE FRUMOASA SI DESTEAPTA
LA MULTI ANI ,TEODORELOR SI TEODORILOR!!!
LA MULTI ANI ,MARCEL DE ARICEL!!!

sorry daca am ratat pe cineva..am vazut pozele lui naty ff frumoase..cu gradi eu zic ca daca are cine sa o ia este f bine sa stea pana la ora 12 ..eu am ales varianta program prelungit pentru ca nu are cine sa-l ia la ora 12
..il duc la gradi nu pentru trebuie sa invete poezii,cantece sau altceva ci pentru ca o sa vina vremea sa merg la munca(sper) si nu am cu cine sa-l las..Andru stie multe ,si cantecele,poezii,culorile uzuale,sa numere pana la 6
etc..sunt multumita de cate stie pana la varsta asta, dar vreau sa se mai joace cu copii si sa se obisnuiasca...naty acum am citit de Iulia si crizele ei..off
POMpierule
tuchi ai emanat atata liniste cu masejul tau
o sa se aranjeze toate pana la urma..succes cu bona
urez si eu un an scolar cat mai usor pentru picime si la fel si pentru gradinarime...
noi azi am chiulit,am fost cu el la control,de joi noaptea a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul...i-am dat nurofen si influcid si e mai bine..l-am masurat si cantarit are 98cm si 13,5 kg...si i-am luat trimitere pentru exudat...de maine iar la gradi desi nu-i place..cand ii mai vorbesc de gradi cat de fumos este,cum s ejoaca el cu copii ,cu d-na imi zice ca nu el nu merge,el sta acasa cu mamaie Elena,sa mearga mami
..off..off...parca se indeparteaza de mine ,cand vrea sa faca cate ceva vrea cu tati lui ,vrea la mamaie..eu sunt OMU care-l duce la gradi(unde nu-i place)
,care-i da siropele care nu-i plac,care-l culca si nu-l mai lasa sa se joace.etc...simt ca se razbuna pe mine...am luat-o razna..sorrryyy..
in fine sa las asta...am vazut ca luny pleaca iar la plimbare
sa aveti parte de vreme frumoasa...am fost si noi la OCnele mari la salina,e ff frumoasa..va recomand cand aveti timp sa mergeti ca e super misto..locuri de joaca, terenuri de fotbal,baschet,biliard,tenis de masa,tenis de camp,fitness,restaurante,crama...etc..multe pentru cei mici si cei mari..intrarea e 14 ron pentru adulti si 7 ron pentru copii de la 3 ani in sus...
ieri dupa ce am plecat de la salina am trecut pe la Cozia,n-am mai fost de vreo 5 ani ,f frumoas si acolo...am luat sirop de catina si mugur de brad...cum trebuie dat si cam cat/zi?as vrea sa-i dau de muguri de brad
luny spune:
naty sper ca te-ai mai linistit povestindu-ti si de noi... dezvatatul de mama.. la noi nu e cazul, sta f mult timp cu amandoi, e lipit raaau de ta-su(recunosc ca-s invidioasa cateodata...
), si tot face crize..
niste poze de la mare, daca doriti![]()
filmulete nu mi-a luat, pacat.. pun pe utube..sper sa mearga..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
barbatul l-am trimis la munci, buburuzoiii i-am parcat in pat asa ca am vreme de doua randuri.
Multumesc tare mult de urari
, sa vi se intoarca inzecit. Un surprinzator
dar tare frumos
33
.
Urez si eu La Multi Ani
aniversatilor ce i-am ratat: tatic de Tuchi, don'soara Teodora, Mr. Tide.
Le doresc un an minunat scolarilor mai mici sau mai mari
.
Si ma duc la nani ca noaptea ii lunga
si prunciii is multi
.
luny spune:
aici avem asa: Muf cu ta'su undeva in spate, si niste finlandezi! fiti atente ce poate sa faca un copil de varsta cu ai nostri, care traieste pe malul unui lac din Finlanda!
Iubirea mea,
luny spune:
aici avem Mufa in plin dans, si pe iubita lui cantareata ce ne-a terorizat fonic in fiecare seara, plus ca inventa o noua limba engleza
, dar copilului ii placea, atata curte i-a facut, am ras sa murim![]()
Iubirea mea,
mstela spune:
Fetelor,va rog,pe unde sunt magazine cu pantofi Carmens in Buc??
Am gasit niste pantofi minunati carmens in mag. bucur si nu au nr meu..vanzatoarea nu stie pe unde mai sunt magazine..Plsss..sarumana..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
luny f frumoase pozele,f frumos dansatorul Mufa
,
la ce a putut sa faca Micul finlandez