Abdomen extra-plat (44)
Raspunsuri - Pagina 18
Deus spune:
SEARA BUNA
pe fuga, sunt obosita...vreau la munte
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
puskin spune:
Buna seara,
Am reusit sa ajung astazi la sala, dupa mai bine de 1 luna de pauza. Si ce bine a fost .
Pearl, Plyometrics are si Shaun in Insanity, eu am crezut ca pe ala l-ai facut.
Iulix, sigur fac febra ca desi simt ca ma ia.
iulix spune:
Mi-e greu sa ma urmesc sa fac sport!!! Astept un film sa il iau de la o prietena si mi-e gandul la el, nu la sport... Se pune ca am mers atata timp pe jos azi ca sport???
Ruxandra bravo pt. mobilizare!!!
Deus si sa iti treaca oboseala repede.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
just me
iulix spune:
M abag la un pic de sport si dupa aia ,
si o seara linistita sa aveti!
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!" :)
just me
SabinaY. spune:
Buna dimineata,
Va doresc o zi faina!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Elena_R spune:
Buna seara
Raportez o ora de bootcamp antrenant, mancare rezonabila, o baie luuuuunga si fierbinte ...iar acum ma bag la show-ul meu preferat: The Apprentice! ce bine imi pare ca a inceput un nou sezon!!
Deus spune:
buna dimineata
ce bine ca este vineri...astept cu drag sa dorm in weekend si sa ma plimb:-)
Allure,Lumi, Caro, MAcrina, Marina, Chiq...ce mai faceti?
Doamnelor active sau mai putin active, va doresc o zi frumoasa si plina de bucurii
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
giulia71 spune:
Mneata, dau o cafea aburinda.
Ieri nu am mai facut bicicleta, insa am tot smotruit toata casa, acu ma doare iarasi coloana de mor.
Aveti o batranica printre voi, asa ca sa nu ma luati de urechi.
Partea buna e ca am fost foarte atenta la ce si cat mananc si ma simt nitelus mai usoara, insa nu ma imbat cu apa rece. O sa tin ritmu cu voi, asa mai batraneste.
Sa aveti o zi minunata!
uneori gandesc prea mult....
iulix spune:
Buna dimineatza si de la mine.
Aseara am facut in sfarsit si eu sport; abdomene si pilates doar, ca de zumba nu am mai avut chef. Astazi habar nu am ce sport o sa fac insa sper sa-mi conving barbatul sa mergem la o sedinta de shopping .
O zi frumoasa sa aveti!
"Sky is the limit!!"
pearl84 spune:
Buna dimineata!
Puskin, mi-am downloadat si insanity ieri. Insa nu planuiesc sa ma apuc de el, ca in urmatoarele luni as vrea sa ma tin de p90x. Si din ce am vazut, ma cam depaseste, la conditia mea fizica actuala. Da, io plyo am facut din p90x....
Azi am in plan ceva sport...poate kempo..sau core synergistics.
Iulix, si pe mine ma apucase acu' 2-3 zile o lipsa de chef enorma...hai, lasa lenea si sari in adidasi.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.