Abdomen extra-plat (44)
Raspunsuri - Pagina 11
emaaimee spune:
Pranz:
salata de paste de porumb, castravete, putin conopida fiarta, branza soia cu mirodenii, un pic de miso de gust& ulei masline.
am o veste proasta: imi arunc cosmeticele de ochi. toate. sa nu fie contaminate de infectia mea de la ochi care e pe trecute. nu vreau sa ma reinfectez, asa ca adio ufff...
ma apuc de citit, una alta.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
giulia71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emaaimee Giulia, ce target ai? adica: doresti sa slabesti un pic, abdomen plat ca-n titlu, vrei tonifiere generala, urmaresti o zona anume(eu de ex vreau sa imi tonic picioarili). ce preferinte/obiceiuri alimentare ai? ce slabiciuni ai etc. cat timp liber ai la dispozitie pt a gati/sport? |
emaaimee, vreau sa slabesc, nu mult vreo septe kg, d'apai grasime sa fie.
vreau sa-mi tonifiez coloana vertebrala caci sunt tare suferinda cu salele, acu vb la modul cel mai serios (am purtat si baston o perioada);
obiceiuri alimentare, hmmm ma lovisi, pentru casa adica pentru ai mei prefer mancare sanatoasa, salate, carnita de pui fripta si peste, o zi pe sapatamana obligatoriu peste. fii-miu manca doua zile pe saptamana.
sa zicem ca opina aici e ok, dar,sunt foarte pofticioasa si gurmanda in acelasi timp si daca poftesc imi cumpar ciocolata, prajituri, inghetata, Doamne ador inghetata!
Deci fac abateri mari de la stilul nostru de viata,.
Ziua la noi incepe asa cu micul dejun:
cereale Nestle (musli yo) cu lapte si o cafea mare cu zahar brun sau indulcitor si lapte si o tigara (una).
Pranz-ciorbita de pui, vitel sau legume
Felul doi o salata sau o fripturica, dar obligatoriu salata sau ceva bolbotine verzi.
Pina aici is cuminte.
Vine seara, iar pregatesc ceva usor
vinete sau pulpite pentru Calin (fii-miu), sau salata de fasole verde cu maioneza de casa, marar si usturoi.
Si aici incep prostioarele, ca ma uit la tv si ma ademeneste ba o inghetate, ba niste "rogodele". Aici scap in sertarul minune unde e imposibil sa nu imbuc ceva.
Si de aici mi se trag kg in plus si supararile.
Am zis ca alaturandu-va voua, ma apuc zilnic de bicicleta (macar o juma de ora pentru inceput) si seara va copiez meniurile.
uneori gandesc prea mult....
nikole spune:
Ziua buna
Tocmai am ajuns acasa, am fost cu Luana la pediatru, sunt ff trista, din cauza antidepresivelor trebuie sa intrerup alaptatul...
am intors-o pe toate partile, nu stiu...am fost sfatuita de ambii medici sa opresc alaptatul, sa fac tratamentul sa imi pot reveni...of Doamne...ma simt f rau...medicul mi-a spus ca este dovedit stiintific ca alaptatul pana la 4 luni face diferenta in ce priveste alergiile, si predispozitia spre anumite boli(respiratorii de ex), iar dupa 4 luni, alaptatul are mai mult conotatie psihologica, emotionala...mi-a spus ca nu-i exagerare, imi pune studiile in fata , daca vreau
ei..o fi incercat el sa ma ajute, ca imi cam tremura vocea cand am auzit ca TREBUIE intrerupt alaptatul.
am luat micul dejun pe la 12...fresh, paine integrala cu unt de arahide, cappuccino cu lapte...
merg la dus, si plec la acupunctura, va...
zilnic yoga....mai mult pentru sanatatea mintala , ca fizic nu se vede nici o schimbare, ma rog, nu cu ce yoga fac eu, dar imi place, ma simt bine...asta-i lucru mare in perioada asta a vietii mele.
Unde mai pun ca am vazut si un accident de masina la intoarcere spre casa, offf...mi-au dat lacrimile, nu stiu cine o fi fost persoana accidentata, am ocolit cat am putut, nu-s in stare sa vad asa ceva...prea de aproape
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
iulix spune:
Am venit de la sala unde am facut iar pilates. Mai ce imi place!!! As face non stop. Si partea super tare e ca au inceput sa se vada efectele. Piciorusele mele incep sa redevina cele de gazela de altadata. Poate mai bag si o tura de zumba, dar la asta ma mai gandesc.
Nikole , o imbratisare si fii tare mamico. Saracii oameni. Ce trist e sa auzi astfel de vesti.
Giulia mult succes si sa auzim numai vesti bune.
Elena buna conopida. Eu mor dupa conopida murata. As manaca tone!!
Ema mai bine asa. Lasa ca iti cumperi tu altele. Sanatatea e cea mai importanta.
.....................................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
iulix spune:
Am uitat sa zic ce am mancat astazi:
M.D: 2 covrigi cu sana;
Gustare: 1 nectarina;
Pranz: ciorbita de fasole si cateva linguri de fasole cu ceapa, dupa care mi-a fost rau.
Cina: 2 iaurturi mici si un mar. Poate mai pap si un grapefruit mai incolo.
.....................................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
Elena_R spune:
Iulix, Daaaaaa, si eu iubesc conopida murata, mai ales daca e in borcan cu alte legume rosii si devine rozalie Ma batea un gand sa incerc sa fac si eu conserve pt iarna cu conopita si gogosari Yummy!!! numai ca am o problema: nu stiu cum arata gogosarii aici ca pe toti ii cheama peppers v-am zis eu ca sunt toba de bucatarie mai, dar sufleul mi-a iesit excelent, a mancat barbatu 2 portii (dupa ce a tinut sa imi atraga atentia ca mamica lui nu pune branza de care am pus eu , dar a recunoscut ca a mea e mai buna )
Felicitari pt rezultate!
Ema, iti impartasesc supararea! eu cred ca as plange 2 zile dupa cosmeticalele mele de ochi, care sunt 2/3 din toate cosmeticalele mele, am un fix sa tot cumpar din astea ehh, vorba lui Iulix, sanatatea e mai importanta, si e nasol rau sa ai probleme cu ochii, eu am avut corneea busita de 2 ori de cuminte ce sunt
Nikole, gandeste-te ca e in avantajul la amandoua sa urmezi sfatul medicului. O sa fie bine sa ne spui cum a fost la acupunctura.. sunt curioasa ca nu stiu mai nimic despre asta
Giulia, bun venit si succes
iulix spune:
Elena saru'mana pt. aprecieri. Mai dar ce bunatati faci tu... Ia sa imi dai si mie cateva retete ca sa ii dau gata si pe ai mei. Si eu am facut anul trecut prima data sufleu si a iesit bun. Dar nimic nu intrece conopida si varza murata pusa cu sfecla rosie si devenita rozalie. Daca mi-ai da toata ziua sa mananc din astea nu as refuza. Chit ca dupa aceea as bea tone de apa.
In privinta manacarurilor al meu nu e mofturos, dar are un fix cu ouale ochiuri. Ar manaca non stop. Bine ca sunt langa el ca sa il temperez, ca astfel s-ar duce pe campii.
Restul fitilor pe unde sunt???
Deus spune:
Nikole l-am alaptat pe Aaron 4 luni si este cel mai sanatos copil pe care-l cunosc:-) Aer curat, apa, sucuri naturale, mancare sanatoasa, fara cocoloseli la imbracaminte, sport, usturoi mult, dragoste si veselie
tu cum te mai simti? trebuie intr-adevar sa iei antidepresive?
revin daca ma tin chilotii dupa ce culc copilul
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
iulix spune:
Eu ma bag la ca dorm pe mine. si noapte buna.
P.S: Elena nu ai PM activat?
Deus spune:
de Anca Turcasiu la 40 de ani va place? are 1 baiat, este vegetariana si probabil ca nitel au fost retusate pozele http://mirceamarinescu.ro/blog/?p=1295
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney