Sept-Oct 2010!Bv be_one!Hai Sabu_dk!!(161)
Raspunsuri - Pagina 6
nastasie spune:
la razvan am avut cantar de la soramea.dar la calin nu il mai are dar nici nu simt nevoia sa-l cantaresc in fiecare zi.asa ca mie nu mi se pare ca as avea nevoie de el.si noi mergem la medic lunar si ne cantarim acolo.mai bine cu banii aia luati altceva.parerea mea.nu aruncati cu pietre.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
donna79 spune:
Bravo Cami!!! Bun venit bebe Tudor!!!
Mai, ce-mi place, ce animat e subiectul!
M-am uitat nitel la pozici de bebei...
Lora, pufoasa ta e absolut delicioasa! Pare de 2-3 luni!
Clary, a crescut papusa mica, sa fie sanatoasa!
Andreea82
, mai e putin si vei cunoaste strumful/strumfita (inima mea inclina spre varianta 2, trebuie sa va concentrati sa gasiti numele!)
Danaisa multumim pt vestile despre Crina si Zoze.
pt voi toate! Succes luni la dr!
Mai3 si Lora ce dulci sunt papusile voastre cu perlutele lor!
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
fulguta28 spune:
ana, mercic! 
uta28 este
35+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
fulguta28 spune:
Ma uit si ma minunez. Pufoase mai suntem.![]()
uta28 este
35+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
chichiutza spune:
Salutare si de la noi poe ziua de azi!
Am fost sa iau tratamentul de la farmacie ca m-am ales cu un mare Coli!
Se pare ca de aici au aparut contractiile mele! Sper sa dispara in curand si sa apara bebe la peste 39s!
Cami felicitari!!! Bine ai venit bebe Tudor!
Klari mercik!
Poti sa-mi spui exact ce inseamna paypal asta ca niciodata n-am platit prin el!![]()

Sorana...e cam tarziu...dar mercik tare!
Anuta ce tugui ai!
Generoasa garsoniera pt pitica Maia!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 36+
ghiocela13 spune:
Buna feteleee!
Ne-am intors si noi de la eco acuma! Good news, bad news!
Vestea buna este ca fetita e bine. La 35 saptamani si 5 zile are 3000 grame.
Cred ca e cam grasana!! Toate analizele sunt bune! Placenta si lichidul ok! Tratamentul cu gynipral a avut efect. Copilul nu mai este asa jos.
Dar veste mai putin buna este ca s-a intors cu capul in sus si mai mult ca sigur va tb sa fac cezarianaaaa

As fi vrut natural. De ce sa-mi taie mie burta? de ce sa-mi taie mie uterul???

cand mai bine ma taia nitel jos si ramaneam cu restul intregi!!
Ma rog, asta este! Bine ca e bine!
Va pup pe toate si ma intorc in urma sa citesc ca am tras chiulul azi!

Ghiocela
35+
cu Irina Maria
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Timisorencelor....am tras o fuga si pana la mall la mult asteptata expozitie....sunt cateva standuri la care se vand jucarii, rechizite si dulciuri...deci cred ca ne-am lins pe bot anul asta de expo. Eu speram sa mai iau tot ce am de luat de acolo, sa nu mai umblu prin tzaspe parti...dar na ![]() 37+ cu un carucior .... sau ![]() |
Cum jucarii, rechizite si dulciuri???
Sigur ai nimerit la BABY expo?Cristina
Toma Andrei/Alexandru 36+
fulguta28 spune:
Felicitari pentru vestile bune! Cat despre intoarcerea grasunei... si eu am avut cam aceeasi problema. Nu bag mana in foc ca pana la 40 de s sa nu mai faca eu stiu ce acrobatie in garsoniera. Am citit ca poate sa se intoarca pana la termen, asa ca iti doresc: Bafta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna feteleee! ![]() Ne-am intors si noi de la eco acuma! Good news, bad news! Vestea buna este ca fetita e bine. La 35 saptamani si 5 zile are 3000 grame. Cred ca e cam grasana!! Toate analizele sunt bune! Placenta si lichidul ok! Tratamentul cu gynipral a avut efect. Copilul nu mai este asa jos.Dar veste mai putin buna este ca s-a intors cu capul in sus si mai mult ca sigur va tb sa fac cezarianaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() As fi vrut natural. De ce sa-mi taie mie burta? de ce sa-mi taie mie uterul??? ![]() ![]() cand mai bine ma taia nitel jos si ramaneam cu restul intregi!!Ma rog, asta este! Bine ca e bine! Va pup pe toate si ma intorc in urma sa citesc ca am tras chiulul azi! ![]() ![]() Ghiocela 35+ cu Irina Maria |

uta28 este
35+
cu Mara Elena------------------------------------------------
ionela.n spune:
Buna burtici
FELICITARI NOILOR BEBELUSI VENITI PE LUME! SA LE DEA SI SA VA DEA DOAMNE DOAMNE NUMAI SANATATE SI LINISTE SI SA AVETI BEBEI SANATOSI, MANCACIOSI SI VOIOSI 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 35+
Minunea noastra
tutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Cum jucarii, rechizite si dulciuri??? Sigur ai nimerit la BABY expo?Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+ |
Acum vad ca se numeste "All 4 Kids" expo.. deci nu baby-expo

Tutz
35+ cu
Julia la purtator