Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
shubulina spune:
Salutari!
N-aveti ce face,a? Eu ma apuc de clatite,va iau si pe voi sa-mi tineti de urat in bucatarie.
Andri,incearca sa te linistesti si sfatul meu e sa nu mai tot cauti pe net,o sa iti faca si mai rau.E bine ca dr te-a linistit si ti-a spus ca se retrag.Daca totusi nu ai incredere,mai mergi si in alta parte.
Hai,capul sus,Doamne Doamne e cu noi,nu ne lasa El piticii de izbeliste
19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Shines spune:
Eu m-am apucat de salata normal..de boeuf
Fac si o supa grasa de pui ca e buna pt raceala
si mai incerc sa fac un pui intreg la cuptor pe sticla..nu am facut niciodata dar vad acu ce iese..
Ana..claite ha ? o sa fac si din alea mai tarziu.
si beau ceai de ceapa..la greu, e super scarbos dar as bea orice numa sa ma lase tusea asta nenorocita..ma dor coastele deja

Simo
23
loutzy spune:
Ana tu muncesti clatite. Eu astept sa se elibereze bucataria ca se prepara o ciorba cu perisoare si niste chiftelute cu piure. MA apuc si eu de gogosi ca stau cu gandul la ele de vreo 2 zile.
S-ar parea ca toata lumea are treba azi.

Laura
22+ cu 
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g Bravo Ina, excelenta ideea... |
Merci Lili!

Am pus poze aici, pozele fara denumire sunt cu cei facuti de mine, la restul am scris firma. Nu e nicio diferenta la purtat, infara faptului ca astia facuti de mine imi plac mai mult.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
roxx26 spune:
Fetelor, eu am dus fata la gym, cred ca a inceput sa-i placa, se agita si ea pe acolo in ritmul muzicii
Acu am halit niste orez cu lapte si dupa amiaza mergem la piscina...asa, ca tot am declarat ziua sportiva astazi!
Si acu, sa trecem de la registrul excesiv de sanatos si sa va spun ce meniu am stabilit (maine ma apuc de gatit): oua umplute, pasta de peste, salata boeuf, tzatziki, cornuri cu sunca si cascaval, chiftelute, salata de vinete, bulete de cascaval.
Prajituri: Tiramisu, Rafaello si o praji cu frisca si crema de portocale care nu are nici un nume. O sa mai incerc si un tort - papusa, exersez pt bebelina, sa nu inregistrez vreun esec la anu de ziua ei ca n-am mai incercat pana acu![]()
Asa ca maine dimineata la cumparaturi si apoi la treaba. A! Si mi-am luat si luni liber, asa ca am timp destul. Insa astazi...LENEVEALA!
_
BB e deja pe drum
Roxana
22+ cu
bebe creste
florintunde spune:
HOME SWEET HOME!!!!!Am ajuns acasa

Mie frica sa nu fac temperatura iarasi ca ma ustura ochii...sau am luat raceala de la voi?

A fost Mamica pe aici ..mi-a adus mancarica;supa,ciorba si lapte pasare
.Era un tam tam in casa...saracii baieti ..nna au facut si Ei ce au putut...dar am facut curat cu Mami.Dr a ordonat;NO
nici macar 
Asa ca stau cocotata in pat si ma odihnesc si ametesc tare..am tensiunea 90/60 mereu

pusici
Tunde
17 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004 
I am positive
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Fetelor, eu am dus fata la gym, cred ca a inceput sa-i placa, se agita si ea pe acolo in ritmul muzicii Si acu, sa trecem de la registrul excesiv de sanatos si sa va spun ce meniu am stabilit (maine ma apuc de gatit): oua umplute, pasta de peste, salata boeuf, tzatziki, cornuri cu sunca si cascaval, chiftelute, salata de vinete, bulete de cascaval. Prajituri: Tiramisu, Rafaello si o praji cu frisca si crema de portocale care nu are nici un nume. O sa mai incerc si un tort - papusa, exersez pt bebelina, sa nu inregistrez vreun esec la anu de ziua ei ca n-am mai incercat pana acu Asa ca maine dimineata la cumparaturi si apoi la treaba. A! Si mi-am luat si luni liber, asa ca am timp destul. Insa astazi...LENEVEALA! _ BB e deja pe drum Roxana 22+ cu bebe creste |
Vai de poftele mele...cate bunatati

Cand iti tii ziua?maine?
Esti nascuta in aceasi zii cu ginecologul meu
Sa pui niste poze cu masa festiva..sa ne curga saliva un pic

Tunde
17 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004 
I am positive
danina spune:
Sanatate fetelor cele cu raceala....sper sa nu ma apuce si pe mine ca am pus-o de obicei cam 2-3 sapt asa ma tine.
Diana merge la gradi si de obicei racesc de la ea, e tare darnica cu crocobaurii
.
Azi e frumos si chiar daca am nunta si sunt coafata, fug pana in Herastrau cu maimutzica la plimbare, ca nu mai pot de atata masina, am inceput sa amortesc. Voi daca stati mai mult pe o parte nu va ia cu furnicaturi si nu mai zic ca am si carcei de morrrrr.
Louzty zi-mi si mie cum faci gogosile ca mi-ai facut pofta 
mie imi ies parca prea tari , sau daca stii din alea ce se fac cu lingura....
24 sapt. cu bb
si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni