Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dragutelor

Ralukara;foarte eficienta este infuzia sau ceai din coada calului si coada soricelului...3-4 cani pe zii ,indulcit cu miere ,baut fierbinte cate o gurita..sa te faci bine cat mai rpd.vAI DE CAPUL SISTEMULUI SANITAR ROMANESC...NISTE INCOMPETENTI!

Simo;Cand primesc pui de casa de la soacra mea drrraga fac numai supa din ea..bineinteles fiert 3 ore..doar pt gust ..rareori rontaim si un pik de carne..da gustul supitei nu se compara cu aia de pui de mag.Nu fi supi

Tierry;spalaturi cu ceai de galbenele(+O LINGURA DE BICARBONAT DIZOLVAT IN APA ACEA)...facut concentrat adik mai tare si acuma am primit reteta cu gynozol de la dr dupa cerclaj sa nu cumva sa fac candida..se poate administra 1 ovula odata la 3 zile

iNAIOANA;gogosii cu iaurt super buni..am f aseara..si inca am mancat ramasitele acuma..si nu-s tari nici peste o zi...pupaturi pt reteta

In legatura cu bagajul de la spital nu vreau sa panichez pe nimeni dar in 3 zile trei femei au fost duse la cezariana inainte de termen 36 respectiv 35 de saptamani de sarcina din cauza hipertensinii arteriale incontrolabile...nu le scadea cu nimik...
deci..bagajutlui facut la timp...parerea mea.

Eu sincer nici macar pijama n-am avut..seara la 7 am iesit de la dr si fuga prin magazine sa-mi caut pijama ca dimineata la prima ora ma astepta la spital

Tunde 17 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mai oameni buni...la faza cu strepsils din lista m-am cracanat de ras..
cica strepsils previne iesirea matelor din operatie .....totusi...da-o incolo de treaba

Simo 23

Mergi la inceput

unde ai vazut asta?..mi se pare soooper belea

I am positive

Mergi la inceput

Da Tunde..e bun gustul la puiule de casa..la supe
sa vezi distractie maxima cand imi trimite soacra curci (ea femeia e bine intentionata saraca..vrea sa ne hraneasca si sa nu dam banii pe carne)...animale din alea de vreo 5-6 kg de nici nu stiu cum sa le apuc sa le tai sa le bag in congelator

Simo 23

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

unde ai vazut asta?..mi se pare soooper belea

I am positive

in lista cu lucruri necesare pentru spital..pentru reanimare

Simo 23

Mergi la inceput

Misca bebeina!!!!!!!!!!!o simt de ieri..si am uitat sa va spun..

Tunde 18 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

simo si eu am ras cand am citit..dar am zis k na...poate chiar asa e..k dc nu am mai nascut pana acu,.

tunde felicitari pt miscarile bblinei

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

sa vezi distractie maxima cand imi trimite soacra curci (ea femeia e bine intentionata saraca..vrea sa ne hraneasca si sa nu dam banii pe carne)...animale din alea de vreo 5-6 kg de nici nu stiu cum sa le apuc sa le tai sa le bag in congelator

Simo 23
E simplu solutia.
Iti terbuie o drujba...si la fierbere o cucta de 40 litrii

I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.sunt si eu pe aici...va tot citesc dar nu am apucat sa scriu.Eu inca nu am cumparat nimic pentru bebe si nici nu mi-am propus...k nu stiu inca sigur daca o sa ramana fetitza.
Shines ...nu fi trista ca mai e putin si vei avea fata langa tine.

18+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Simo 23
E simplu solutia.
Iti terbuie o drujba...si la fierbere o cucta de 40 litrii

I am positive

staaaaai asa...ca m-ai pierdut la faza cu ''cucta''...ce-i aia ? se mananca si aia ?

Simo 23

Mergi la inceput