Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
Alynta, ne rugam la Dumnezeu sa ne dai vesti bune cat mai repede! te pupam si suntem alaturi de tine! 

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
dicirstea spune:
Helau stup!
Cu intarzier maxima La multi ani pentru SoriLea si
condoleante pentru MH.
Noi nu avem mari noutati, am dost si noi la mare la mamaia, am prins vreme buna, de fapt ne-am intors fix cand s-a stricat vremea, doar ca si-au spart nasurile amandoi chiar din prima zi!
Matei normal ca a facut iar afte si nu a mancat mai nimic, lui Th au inceput sa-i iasa maselele, sarind niste dinti sau canini, de am inceput iar a umblu ca zombie, dar cel mai important....azi am inceput si noi gradi' si vreau sa fac un anunt maaare: am cel mai cuminte copil. e adevarat ca isi scoate parleala acasa...iar Th are niste mucisori pana la brau.
Alynta mama, cred ca Mariucai ii e prea bine inauntru..
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
otiliap spune:
neata fetele!! o cafea???
sori, razvanel doarme si acum fara treziri noaptea?? 
beca, alta viata pt catel.
omleta pt sara o prepari ca si pt noi?? si noi am avut ieri ciorba de pui la amiaza.
meniul de ieri
- 6,30 - 250 ml lapte
- 10 - nectarina cu jumatate banana si 2 prune, cu biscuiti
- 12- ciorba de pui
- 14 - cam 150 lapte
- 17,30 - piure de cartofi cu cas si rosii
- intre 19 si 20 - un iaurt de fructe cu cereale si lapte cu cereale din farfuria sora-sii
- 21,30 - lapte
sa va mai spun ca matei s-a trezit ieri la 6,30?? si ca nu am reusit sa-l mai adorm pana la 10, cand a dormit exact 10 minute?? si apoi l-am mai pus la somn la 14 si a dormit exact 35 minute??
seara eram amandoi terminati.i-am dat 3 ml panadol si a dormit mai bine, a avut doar 3 treziri. cred ca mai rasare ceva in gurita, ca tare-i marait si greu ii mai intru in voie.
otiliap spune:
anaela, multa sanatate lui darius!! 
dana, ai grija de tine si de bebe mic!! 
flobaby,
la printesa, sa iasa dintisorii fara durere si febra!!
alynta, cu siguranta se va obisnui david la gradi. cred si eu ca ii este greu, ca e fara tine si mai ales fara fratiorul lui. cred ca se obisnuisera sa se joace impreuna.
cum te simti azi?? la ce ora te duci la maternitate??
si asteptam cele mai bune vesti!!!
beca si al meu scoate toate rufele din masina de spalat. ba imi mai ia si buretele de vase si incepe sa stearga tot ce prinde..masa, scaune, aragazul, chiar si peretii din bucatarie...![]()
...ce mai, is harnici piticutii nostri.
otiliap spune:
nicuratze, felicitari pt somnul intreaga noapte!! la cat mai multe nopti de genul asta!! cum ati reusit???
oana mvt, si matei plange dupa mine. daca il mai las cu mama, sta el cat sta, dupa care incepe mama - mama. nu s-a intamplat sa planga la propriu, doar maraiala, scancet, ochi inlacrimati si pune boticul a plans. si sta numai cu ochii pe usa si geam. 
la cat mai multe nopti dormite cap - coada!!!
alynta, imi dau seama ca iti va fi ff greu cu toti 3, dar dumnezeu e mare si tu esti o femeie fff puternica!! david se va obisnui la gradi, iar daca pe matei il va lua mama ta, vei putea si tu sa te ocupi de mariuca mai mult, mai ales acum, la inceput, pana va obisnuiti voi cu ea si ea cu voi!! 
otiliap spune:
dicirstea, bine ati revenit!!
pt afte stiu ca ff buna e glicerina boraxata. ai incercat??
cum au reusit sa se accedenteze amandoi?? felicitari pt cel mai cuminte copil!! tot asa sa o tina si de acum incolo!! 
sanatate multa lui th!! 
gata, am ajuns la zi cu cititul si raspunsul.
va pup
otiliap spune:
am uitat sa=i urez alyntei multa, multa bafta. sa dea domnul sa ai parte de o nastere cat se poate de usoara!! daca dr recomanda cezariana, nu te speria, ca va fi bine!! iti spune o mamica ce a trecut de doua ori prin cezariana. te pupam si asteptam vesti cat mai repede si cat mai bune!!! 

[flo

[pup
SoriLea spune:
Otilia multumesc de intrebare. Pana aseara a dormit toata noaptea ff bn. Dar ieri am vazut ca i-a crapat un dintisor si azi noapte a fost tare marait (ziua se maraie de vreo 3 zile
). Acum dupa show asta sper sa revina la noptile dormite integral ( ca bine mai e
)

HAI MARIUCA 

ALYNTA SUNT ALATURI DE TINE 

Bebe Beca spune:
Buna dimi fetelor!
ALYNTA, NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!
DICI, bine ati revenit de la mare, sa va fie de bine vacanta!
LAVINIA, multumesc frumos!
COSMINICA, saru' pentru aprecieri!
OTILIA, eu fac omleta fara ulei, intr-o tigaie tefal. Asa o fac si pentru noi.
Fetele mele s-au trezit, acum Sara o secondeaza pe rebeca la WC, aseara s-a asezat singura pe olita si a facut pipi
, pe care l-a varsta pe covor , cand a vrut sa ridice olita sa ne-o aduca![]()
Acum am lasat-o in fundul gol si isi plimba olita prin casa, nu stiu ce a fost cu ea ca nu a facut pipi azi noapte si nici pana acum, de cand s-a trezit.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
15+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
neata mamici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A NASCUT ALINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARE O PRINTESA GRASANA DE 3950G,APGAR 9,NASTERE NATURALA !!!!!!!!!!!!!CONTRACTIILE AU INCEPUT ASEARA SI AZI DE DIMINETA VENIT MARIUCA!!!!!!!
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR