Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

HAI MARIAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!!

ana micu, gata toata treaba?? si eu tot la capitolul calcat sunt.

mihaela (mh), imi pare tare, tare rau. sincere condoleante!

ganesha, am vazut pozele. amir e un adevarat fotomodel. si ce ochi are... seamana cu tine, asa e??

beca, gata spalatul si tunsul cainelui??

strunfita, multa sanatate copiilor!! si fiica=mea racea destul de des cand mergea iarna la inot. dar am dus=o saptamanal si la sauna si nu a mai racit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

mihaelutza, cucuiul, sa treaca repede!!

alynta, si ce a zis dr?? mai asteptati sau e maine ziua cea mare, cu nastere naturala sau cezariana?? tu cum te simti?? mama e tot la tine?? poate totusi sa gandeste mariuca sa vina azi sau in noaptea asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Va multumesc din suflet fetelor pt urari si le-am primit cu bratele deschise si cu multa bucurie (mi-ar fi placut ca Maria sa vina de ziua mea )

Ana Micu si Ganesha sa stiti ca si Razvan al meu a avut obiceiul asta, dar vad ca s-a lasat de el. La inceput ii atrageam atentia ori de cate ori facea, iar el drept rasplata, dadea si mai tare. Apoi nu i-am mai zis nimic, suportam in tacere, ca dadea destul de tare si daca a vazut baiatul ca nu-i mai dau atentie, a renuntat. La fel si la dat cu capul de spatarul scaunelului de la masuta lui. Acum suntem baieti cuminti

cosminica ce bn ar fi sa putem sta acsa pana ii dam la gradi... Am si eu momente asa cum le descrie Ganesha, dar cand ma gandesc ac eu am stat acasa incepand cu 7 luni ale bb-ului meu, parca imi pare rau ca mai e doar asa putin pana la 2 anisori. Trebuia sa stam mai mult. Acum e cea mai frumoasa perioada a lor. Sunt asa dulci

Ganesha al meu pui inca nu s-a hotarat cat vrea sa doarma. Uneori are 2 somicuri a cate 2 ore, alteori doarme doar unul de 3-4 ore. Dar totul depinde si la cat s-a trezit dimineata si cat am stat afara la pranz... Noi am stat in Insulele Canare 2 ani si abia asteptam sa mai mergem macar in vacanta acolo. Avem prieteni care ne asteapta oricand pe la ei, dar am decis sa mergem cand Razvan v-a mai creste si v-a intelege cat de cat cei pe-acolo. Asa ca te inteleg cu intorsul in vacante (v-ati atasat de locurile in care ati trait si unde a venit pe lume micutul vostru)

BebeBeca frumoase pozele, dar si mai frumoasa e burtica . Si eu tot fotograf sef sunt sau cameraman

Alynta vazut burtica (burtoiul ), mai poti? Eu stiu dc nu a sosit Mariuca pana acum... a vrut sa te lase sa te poti bucura de prima zi de gradi. Ai sa vezi ca acum o sa vina fara probleme.

REVIN...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

DANA, cum te simti? Cat timp trebuie sa stai in pat?

OTILIA, gata... este curatica si tunsulica. Alta viata, atat pentru noi, cat si pentru ea

MIHAELA, pupam fata sa treaca cucuiul.

ALYNTA, sa te ajute Dumnezeu sa scapi de cezariana. Si sa ai o nastere usoaaaraaaaa!

Meniul nostru de astazi a fost: de dimi la 7 lapte, la ora 10 omleta, cas dulce si rosii, la ora 13 fructe si la ora 14.30 ciorba de pui cu legume. Cand se trezeste avem friptura de pui si seara cerealele si apoi lapticul.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 15+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hello,

sa va spun de Dana, acum este mai bine nu a mai avut scrugeri dar tot trebuie sa mai stea cateva zile in pat, nu stiu cate, trebuie sa isi ia in continuare tratamentul de utrogestan de 200 mg cate 5 pastile pe zi, scobutil si no spa.Am vorbit acum cu ea si parea mai bine la telefon, nu a avut cum sa intre pe forum prin urmare ii transmit eu si va multumeste si va pupa pe toate, Ioana sa stii ca ii parea foarte bine ca ti-ai iesit testul bine.
In seara asta sau maine dimineata ma duc la ea pentru o zi doua.

In rest noi cum ne stiti,trebuie doar sa ma duc sa duc o proba de coprocultura pentru Darius sa vad daca nu cumva are ceva la burtica pentru ca nu imi place cum face caca, alte simptome nu are si de asta nu mi-am facut griji si pe langa mai e si pofticios tare la fructe si legume crude si daca nu ii dai face un scandal de nu se poate.

Alina tot verific sa vad ce faceti, asteptam sa vedem ce faceti maine, va pupam si ne bucuram ca totul a decurs ok in prima zi de gradi.
Le uram tuturor celor ce astazi au avut parte de prima zi de gradi sa le fie un an bun fara copilasi bolnaviori si plangaciosi.
Mh imi pare rau de pierderea suferita, condoleante, stiu cat de greu e pentru ca nici noi nu mai avem tata si eu una fiind cea mai mica i-am simtit lipsa foarte mult si inca o mai simt.
OanaMvt am uitat sa iti spun cat de mult mi-a placut de piciul tau, cat de bine vorbeste . L-am laudat tuturor cunoscutilor mei, o scumpete de baietel.

Va pupam si daca nu mai intru sa stiti ca am placat la Dana, acum ma duc la piata sa fac ceva cumparaturi ca mi-a spus Dana ca ar vrea sa fac un ghiveci cu multe legume si o supa de rosii.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Anaela ce-mi place sa va citesc pe tn si Dana, sunteti apropiate si va ajutati una pe cealalta . Asa sunt si eu cu sora mea, doar ca la noi distanta e prea mare ca sa ne putem ajuta ca voi
DanaMi stai linistita la pat si v-a fi bn, ai sa vezi

CarlaV bn ati revenit din concediu. Cred si eu ca vi s-a parut urat Bucurestiul dupa asa o vacanta lunga si frumoasa

Mh sincere condoleante

strumfita si Razvanul meu e mucos , dar lui i se trage de la vant. De cate ori e vant si iesim afara, ii curge apoi nasul o sapt

mihaelutza Deiuta ca s treaca repede cucuiul

Alynta ai o mica grasulica tu acolo. Sa ai o nastere usora si sa va intoarceti repejor acasa la cei 3 baieti

Urez si eu celor ce au inceput cresa, gradi sau scoala, un an bun cu note mari, sa fiti cuminti si sa nu va imbolnaviti

intregului stup

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna, buna!
Intru si eu repede caci sunt cu treaba.......
O asteptam pe tiza noastra......HAI MARIA, tututututu, HAI MARIA, tutututu ( scandam aici)!!!!!!!!!!1
Mh, imi pare foarte rau! Sincere condoleante! Te inteleg perfect, eu l-am pierdut acum 8 ani si inca doare. Multa putere!
Ganesha, te inteleg perfect cu munca, asa simt si eu. Dar oricum n-am ce face pana implineste Binladenu 2 ani.....Pupici ginerelului meu
DanaMi, stai cumintica in pat sa fiti bine si tu si Bubulinu'. Multi .
Anaela, multumim ca ne ti la curent
Ioana, sa va fie de bine tunsoarea ( Tinei). Pupam fetele si baietelul?
Ana_micu, asteptam pozele, sa vdm ce companie ati avut....
Carla,asteptam sa ne spui cum s-a comportat printesa la gradi. pentru toti!
Nicuratze, astept sa-mi mai dea Andra un telefon. Pupici!
Andata, stiu ca si tu astepti un telefon de la Maria mea. Pupici!
Stiu ca mai era ceva, dar nu retin.
Despre noi acum: iar nu mai mananca de vreo 3 zile si este si tareeeeee maraita. Categoric o asteapta pe zana maseluta sa-i aduca 2 canini. M-a cam terminat. In rest, e o minune.
Fetelor, nu mai tin minte care dintre voi este kinetoterapeut. Serialbastre, baby first? Chiar nu mai stiu. Ideea e ca Maria calca cam ciudat si aseara mi-a confirmat o mamica. M-a intrebat de fapt dc calca un pic stramb la piciorusul stang si ulterior mi-a zis ca e kinetoteraput si ea si asa i se pare. O sa ma duc la ea la cabinet cu Binladenu dar inainte vroiam sa intreb dc sunt suficiente 10 sedinte de masaj ( asa mi-a zis- 70 lei) si dc tb sa-i cumpar incaltaminte speciala? Intreb acum pt ca ma duc la baby expo sapt asta si la cabinet abia sapt viitoare( poate-i cumpar de acolo ceva).

Tb sa ies sa termin treaba.....

Pupici tututror!!!!!!!!!!
HAI MARIA, tututututu, HAI MARIA, tututututu!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc de sustinere si urari!

David a plans toata ziua la gradi si nu a mancat! Deja am o stare "faina"!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, asa e la inceput la gradi, poate sa dureze si o luna acomodarea...cine te va ajuta cu copiii dupa ce vine mariuca? nu-l poti duce pe david undeva, la bunici, tara etc, numai sa nu mearga la gradi chiar acum? iti tin pumnii sa nu fie nevoie de cezariana
ganesha, e asa frumos amir
astept musafiri, trimit si revin

Mergi la inceput