Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LAURA, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita!

FLOBABY, sanatate multa Mariei!

DICI, felicitari pentru rusi

Si buna dimineata tuturor, incepe o noua saptamanaaaaa

Am nevoie de sugestii: m-am constipat cumplit, supozitorul nu functioneaza, dulcolaxul nu functioneaza, clisma nu functioneaza (am bagat 800 ml de apa si am scos numa 700, restul a ramas acolo). In conditiile astea, de 2 saptamani am luat si 2 kilograme, iar teama cea mai mare: toxinele care nu se elimina.... Ce remedii as putea folosi?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 16+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!
astazi va servesc eu cu o cafea...pt cine doreste...si alaturi un fursec facut in casa...

carla, cum e cu cele 6 saptamani de nebunie?? s-au mai eliberat sau tot aglomerate sunt??? ce face larise si cum se simte cat timp e sabina la gradi?? nu-i simte lipsa??

andata, am ras singura cand am citit masurile pt iesirea din criza...si totusi, cat de adevarat e tot ce e scris.
voi ce faceti?? ioana cum este?? te asteptam mai des.

alynta, am vazut toate pozele cu maria si cu baietii. sunteti ff frumosi. o familie reusita. ce imi place cum stau baietii la masuta lor si mananca!!

ramona.p, ce mai faceti?? ce face bianca?? asteptam sa ne mai povestesti...

beca, va fi bine cu bebe, vei vedea!!

Mergi la inceput

beca, cu ceva ciocolata pe stomacul gol, cu fructe gen prune, pere, care au efect laxativ ai incercat??? altceva nu/mi trece acum prin minte.. ma mai gandesc si/ti spun.

Mergi la inceput

lauraoana, bine ati revenit din concediu!! cum a fost calatoria pt sebastian??

cris, cum a fost la party-ul de la sora ta??

miruta, sa fie intr-un ceas bun!! sunt sigura ca in cele 3 ore in care vei lipsi tu, antonia nici nu va avea timp sa-si dea seama ca e doar cu bunica. si in plus, ceva bani nu strica niciodata.

dicirstea, buni si rushii astia la ceva...si eu patit luna trecuta ca si tine...aveam ceva dureri de burta, m-am cam speriat, am luat un test, a iesit negativ, si la vreo ora dupa ce l-am facut, au aparut si rushii...

flobaby, de ce te chinui atat de mult sa adormi fata?? poate are somnul de amiaza prea tarziu si nu mai e obosita...
cum se simte printesa?? multa sanatate va dorim, sa treaca repede. din pacate, nu stiu ce sa=ti spun de aerosoli, nu i-am facut niciodata, nu am avut nevoie.

Mergi la inceput

philip, cum a fost iesirea in oras in 2?? cum s-a inteles bona cu baietii??

lauraoana, cred ca a fost ff frumos concediul. din ce povestesti tu...e super. asteptam si pozele. ce vaccin aveti de facut?? si sa nu doara intepatura.

beca, am o rugaminte la tine. vrei sa=mi mai spui o data siteurile de unde pot lua colostru?? ca am piedut hartia pe care notasem si nu mai stiu nici capitolul in care mi-ai spus. vreau sa fac comanda...

Mergi la inceput

am uitat sa spun meniul pt azi
- pe la 6,30 - 250 ml lapte
- acusi, cand se trezeste - para cu nectarina si 2 - 3 masuri de cereale si biscuite
- la amiaza - tocanita de cartofi cu legume si piept de pui
- la somn - lapte (nu stiu cat, sa vedem cum va manca tocanita)
- dupa-amiaza - paste fundite cu piept de pui si suc de rosii
- seara - iaurt cu banane de la muller si ceva cereala
- la somn - 250 ml lapte

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Noi suntem toti doborati de virusul adus de Saby de la gradinita, n-am mai patit asa ceva de vreo 6 ani, ma dor toate, nasul curge, capul se invarte... naspa rau. Si sotul si fetele sunt la fel, cea mica nici nu poate suge de muci.
Otilia, incepusem bine saptamanile de nebunie, Sabinei ii placea la gradinita si reusisem sa rezolvam multe lucruri, am inceput sa si reamenajam casa. A venit viroza asta si s-a rupt filmul. Vineri o sa sarbatorim 15 ani de cand suntem impreuna probabil stand in pat si impartind un ceai cu lamaie, de ziua socrului sper sa ne dregem, apoi plecam la Disneyland, apoi cununam (mai avem foarte multe de pregatit), apoi vine ziua mea, apoi scoatem finii la biserica si apoi plecam cu ei in luna lor de miere, se fac vreo 9 saptamani jumate pana la urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Beca, la mine functiona o cafeluta slaba cu lapte mult si miere pe stomacul gol. Sau cu mere verzi, sau struguri, prune, piersici, dar de dimineata, sau se mai zice sa mananci 6-7 prune uscate zilnic. Sau suc de rosii cu ulei de masline dimineata pe stomacul gol, sau seara seminte de in cu apa, o lingurita de seminte.

Iti revii cred, asta e o perioada, asa am patit si eu cand eram gravida in primele 3 luni, dupa care ma reglam.

Carla, wow, ce perioada incarcata, sa va faceti bine si sa va distrati la Paris, mie imi place f mult orasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, multumesc, chiar ma gandeam la tine ieri si azi am fost norocoasa gasind mesajul. Ce fac fetele? Dorm in acelasi pat? Se cearta pe jucarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna ziua, dragele mele dragi.

Poftiti la
CAPITOL NOU

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput