Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
mihaelutza_c spune:
salutare tuturor!!!
azi nu am avut timp sa intru deloc pe forum si chiar ma gandeam la Alynta si tot imi ziceam in gand,sa vezi ca pe cand o sa intru o sa vad maaare scris ca a venit Mariuca noastra mult asteptata.
FELICITARI ALINA,VAZI CA DD A AVUT GRIJA DE TINE SI NU A FOST NEVOIE DE CEZARIANA.ITI DORESC MULTA MULTA SANATATE TIE SI MARIUCAI SI VA ASTEPTAM ACASUCA SA VEDEM POZE.
_ICI LA TOATA LUMEA.
ana_micu83 spune:
Mh, condoleante si Doamne Doamne sa va dea puterea si taria sa treceti cat mai usor peste aceasta durere!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
anda_magda spune:
alina, felicitari!!!! nici nu-mi pot imagina ceea ce simti tinand-ti in brate fetita mult dorita. sa ii dea Dumnezeu sanatate si un strop de noroc!
cris_82 spune:
neata fetelor,o 
si o tigara 

????
O sun mai tarziu pe Alina si sa dau vesti despre ea si micuta printesa(si eu mor de narabdare sa vad ce fac
)
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
Felicitari, Alynta!!!!! Mariuca, esti superba si abia asteptam detalii.
Mh, condoleante
.
La noi au inceput cele 6 saptamani de nebunie, o sa va dau detalii cand apuc, nu ca altadata ar fi mai lejer, dar acum s-au aglomerat foarte multe lucruri si o sa fiu multumita sa trec rezonabil peste ele. In plus, Larisa se trezeste de 3-5 ori pe noapte si vine la noi in camera, nu are niciun motiv evident, ii dau sa suga ca sa nu urle sa trezeasca surioara.
Multumim pentru urarile legate de gradinita Sabinei, este foarte bine, ii place, nu a plans deloc si papa tot, a cerut si supliment
, ne povesteste ce au facut. Eu stau de la 8:30 la 13 cu un nod in gat permanent, m-am obisnuit prea mult sa fiu mereu cu ea.
Va pup, ne mai auzim.
cris_82 spune:
Buna mamici,Mariuca are RH pozitiv,si Alynta are urgenta nevoie de acel vaccin care se face in primele 72 ore de la nastere.Fetita e bine,sanatoasa,mamica la fel.Cine poate sa ne ajute cu o informatie unde putem sa gasim mai ieftin va rog sa ne anuntati.LA Donna Farm costa peste 750 ron

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
mh spune:
BINE AI VENIT MARIA!!!
si multumesc, fetelor, imi e tare dor de el...ieri l-am insotit pentru ultima oara.
Philip, da era cardiac de multi ani.
Mihaela, Irina si Ania