Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 8
Nocom spune:
Neataaaa!!
La Multi Ani TUDOR!!!!
SA AI O VIATA FRUMOASA SI FERICITA!!!!!
SI PENTRU DOUA MAMICI DRAGI,
La Multi Ani MIMIHOO!!!!
La Multi Ani, PREETY!!
DD sa va dea tot binele din lume, clipe frumoase alaturi de prieteni si familii perfecte!!!
Noi suntem bine, avem deja 2 zile de kk normal, multumesc mult fetelor pentru sustinere dar si sfaturi 
Va doresc o saptamana minunata, zile usoare la scoala, gradi sau cresa pentru puiutii vostri!!!! 
Nerantula spune:
Gruia a avut 3 scaune moi pana acum, nu a mancat decat jumatate de ou de prepelita si cativa fulgi in lapte, sunt aproape sigura ca nu am nici o sansa cu laptele fara lactoza, altceva nu vrea sa bea/manance ![]()
Ceva sfaturi ne-ar prinde bine!
Dupa-amiaza iau trimiterea de la MF si mergem la Medlife pentru niste analize, ca cica dau rezultatul pe loc?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
kllemi spune:
buna, fetele recunosc ca nu am citit nimic din urma
..nu reusesc nici cum
Vreau si eu sa urez 
TUDOR
SA FI SANATOS VOIOS SI LA PUNGA GROS ![]()
Si celor 2 mamici MIMIHOO!!

PREETY!!

zile senine alaturi de copii vostri si de familie si multa sanatate
SI acum un pic de lauda, nu am vrut sa zic pina acum sa nu fie cu ghinion
dar de 5 zile Amaia face kk a wc., de fapt ea imi spune ca face pipi ![]()
gandindu-ma ca sa obisnuit sa faca acolo, am zis ca o sa-mi fie greu sa o pot obisnui sa-mi zica si daca face pe afara, da de unde...sambata seara am fost la curte si a mancat ceva rosii (mai multe, asa) si la un moment dat ia venit sa faca, nu mia zis dar am fost eu pe faza si i-am spus hai repede la wc....de unde wc.??? ca acolo era hazna,
acum nu era sa bag colilul acolo si am tinut-o in brate linga, si culmea....chiar a facut 
am fosct atat de mandra 

Dar nu va zic ca noi cand stam pe wc. eu stau in fata ei pe o olitza
si citim povesti sau inventam tot felul de jocuri,chiar si cu jucariile de baie, bineinteles ca a inceput sa prinda gustul si ma tine cate o jum. de ora acolo de imi amortesc toate 
Sper sa fim pedrumul cel bun si sa-mi zic acand face si pipi de- adevaratelea ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Monyca.C spune:
buna fetelor !!!
Andy vazut pozele, superbe, super locatia, La Multi Multi Ani !!!! inca o data sa cresteti mari si sanatosi !
Mamidestefan multumim frumos de aprecieri !
Nerantula oooff te inteleg perfect cu Gruia, aveam si eu nopti din astea cu Eva..o gramada...ce pot sa-ti spun decat ca o sa treaca, asa cum imi spuneau si-mi spun si mie alte mamici..te imbratisez !
cu scaunele moi, nu prea am experienta, Eva mi-a facut o data sau de doua ori si atunci cred ca a fost din cauza maselutelor..i-am dat Enterol si ceai de menta, banane, dar astea le stii si tu f bine, cred ca nu ar strica sa-i faci niste analize, asa poate afli cauza si te linistesti..
Nocom bravo Dariuta ! ma bucur ca e bine acum...
Kllemi felicitari ptr progrese ! eu inca nu m-am agitat f tare cu Eva, cu pusul la olita, am lasat-o mai lejer, pitica imi spune dupa ce a facut minunea, atunci ma anunta cu o fata nevinovata puuu ??? o sa incep si eu incet, incet sa fac exercitii cu ea..![]()
Babytza cum merg pregatirile ? te-ai apucat de bagaje ? 

Mimihoo spune:
Nocom, Kllemi
multumesc frumos! si voua si familiilor multa sanatate si sa fiti fericite!
Preety, La multi ani! Numai bine, sanatate, fericire si sa ti se indeplineasca visele!
Nocom, ce bine ca si-a revenit!
Sanatate Gruia, sanatate Lidia!
Ada, multa-multa sanatate! sa iesiti odata din conul asta de raceli!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C Nerantula oooff te inteleg perfect cu Gruia, aveam si eu nopti din astea cu Eva..o gramada...ce pot sa-ti spun decat ca o sa treaca, asa cum imi spuneau si-mi spun si mie alte mamici..te imbratisez ! cu scaunele moi, nu prea am experienta, Eva mi-a facut o data sau de doua ori si atunci cred ca a fost din cauza maselutelor..i-am dat Enterol si ceai de menta, banane, dar astea le stii si tu f bine, cred ca nu ar strica sa-i faci niste analize, asa poate afli cauza si te linistesti.. ![]() |
Multumesc, Monyca!
Din pacate nu stiu mai deloc cum sa reactionez in situatii de genul asta, e prima oara cand ma confrunt cu diaree la Gruia + febra, in principiu stiu de ceva regim, nu se aplica la noi, ca oricum nu mananca NIMIC, ma duc acum sa-i iau niste convrigi si ceai de menta, care va intra cu seringa probabil .. iar analize, astept sa imi raspunda fetele pe aici
ce pot sa-i fac si unde, astfel incat sa am un raspuns cat mai repede si mai concludent.Multumesc tuturor!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 4 saptamani !!
piolica spune:
Salut,
ne-am intors si noi din Romania ieri, am sarbatorit-o pe Elsa acum o saptamina cu familia mea + ieri in avion si acasa cu 'papa'. Va multumesc pentru urari la adresa Elsei, intorc si eu urarile de La multi ani la toti boboceii care au implinit 2 anisori in ultimele doua saptamini.
Babytza, condoleante si o imbratisare calda din partea mea! Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta.
Eu nu am intrat pe net deloc cit am fost in Ro, iar in Bucuresti am stat fff putin, ca Elsa vroia la tara la animale:) asa ca m-am conformat.
O zi buna va doresc.
andy_galro spune:
La multi ani TUDOR !!!
sa fii sanatos si norocos!!!
La multi ani Mimi !!! Sa iti dea DD numai bucurii alaturi de familia ta!!! 
La multi ani Preety !!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire!!!
andy_galro spune:
nerantula oare nici banana nu ar manca? si mai sunt biscuiti din aceia romanesti fara zahar care stiu ca sunt buni in cazuri din astea...si ceai de menta
piolica sa iti traiasca printesa
monyca mersi mult!!! sa iti traisaca si tie boboceii!!
luminita2008 spune:

La multi ani cu sanatate, Luca! 

Musette, sa-ti traiasca flacaul!
sot de Lala! 

La multi ani cu sanatate, Elsa! 

La multi ani cu sanatate, Maya! 

La multi ani cu sanatate, Tudor Gabriel! 

La multi ani, Mimihoo! 
La multi ani, Preety! 
Multa sanatate si fericire tuturor!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"