Monica Anghel - mamica
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Inseamna ca eu la 36 de ani sunt baba,nu? Duhhhh! Frate ce mentalitati in anul 2010!
Ma bucur pentru faptul ca Monica Anghel si-a indeplinit visul de a avea un copil! Felicitari noii mamici!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
elaga spune:
Eu am nascut la 30 de ani pentru ca atunci am hotarat ca e cazul sa am un copil. Ma bucur din tot sufletul de el, nu ma deranjeaza sa pierd nopti sau distractii, prefer sa fiu acasa la ora 20 doar pentru a-i pastra lui programul. Nu consider ca fac vreun sacrificiu pentru el. Cred ca am mai multa rabdare tocmai pentru ca l-am facut mai tarziu si am avut timp sa copilaresc.
manon spune:
medicina moderna poate asigura evolutia unei sarcini in conditii optime, nasterea asistata fara probleme, etc. problema mamelor varstnice nu e asta (am mai comentat o data asta, cand cu alteta sa regala...lia si am fost gresit inteleasa). diferente de mentalitate pot exista indiferent de varsta parintilor, ele tin de educatia acestora, de nivelul de cultura si socializare, etc. dezavantajele apar pentru copil, nu pentru parinti. pentru parinti un copil e un dar dumnezeiesc la orice varsta. pentru copil apar frustrari cand gigel iese la football cu un tatic de 35 ani iar al lui are 60 si nu prea mai are chef de minge, e obosit, il dor genunchii (exista si exceptii dar n-as generaliza), cand acelasi gigel merge cu parintii la discoteca iar ai lui, mama de 55 si tata de..., nu se simt in largul lor in atmosfera cluburilor...lista situatiilor de acest gen e foarte lunga. eu vorbesc din experienta. am fost o mama nu tocmai tanara, nu-mi arat varsta si sunt constienta si bucuroasa pentru asta dar organismul ma tradeaza de multe ori. sunt, inca, o femeie cu apucaturi tineresti, indrazneata in vestimentatie, machiaj, expresie...sunt receptiva la modernitate (poate si din cauza ca mi-am petrecut multi ani in anturajul adolescentilor si tinerilor, avantajul profesiei, deh) dar stiu ca varsta m-a impiedicat sa fiu un altfel de partener de viata pentru copilul meu si sufar din cauza asta. e bine sa ai copii la varsta la care mai poti sa faci prostii, copilarii, sa te dai cu sania si sa patinezi cu copilul, sa poti sa alergi dupa minge, sa te tavalesti prin iarba...fara sa te apuce sciatica, fara sa-ti creasca tensiunea, fara sa faci tahicardie...
despre asta e vorba...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Felicitari mamicii, sa-i traiasca flacaul si sa fie sanatosi amandoi! Ma bucur ffff mult pt ea!!!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Felicitari Monica si sa te bucuri de puiul tau.
Ne bucuram ca ne citesti, asteptam un semn de la tine.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alex_andra spune:
Ma bcur pentru orice proasptata mamica, indiferent de varsta
Felicitari!
mama mea are 60 de ani si e mult mai deschisa la minte decat multe alte femei mai tinere decat ea.
ea intr-adevar a stiu sa-mi fie prietena, pe langa mama, fapt ce m-a facut sa nu o mint, sa-i pot spune deschis aproape mereu ce probleme am.SPun aproape, pt ca la inceput imi era teama ca nu ma va intelege, dar reactia ei, atunci cand ma prindea cu minciuna, de calm si ntelegere, m-a facut sa nu-i mai ascund nimic.
Nu mi-a interzis niciodata sa merg in cluburi, fapt care m-a facut sa nu fug niciodata de acasa noaptea, pe furis, nu mi-a interzis niciodata sa nu fumez, fapt care m=-a facut sa nu fumez pe la colturile blocului, am putut mereu sa-mi vars amarul in fata ei.
Cand m-am maritat prima data, nu a fost foarte de acord cu sotul meu, pt ca vedea diferentele intre noi, dar cand am divortat, nu mi-=a reprosat niciodata si a fost langa mine sa-mi stearga lacrimile.
Imi doresc din tot sufletul sa fiu o mama macar la fel de buna ca si ea.
M-a nascut la 29 de ani.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
felicitari monica....sa fie intr-un ceas bun!
Blackmoon Lady&lipishtocul
![](copilas.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iselin spune:
Eu am 36 de ani si doresc sa reusim sa avem al doilea bebe in viata nostra. O steluta undeva pe cer poate ne aude si indeplineste dorinta chiar si dupa ...40 de ani.
Nici primul copil nu a venit f usor, nu vreau sa culpabilizez eu, cu atat mai putin sa-mi fac sotul sa se simta vinovat. Imping puterea mintii pana acolo unde stiu ca o sa avem bebe2 si imi spun de multe ori ca sigur o sa fim mai intelepti mai tarziu, la 40 sau + decat am fost la 29 de ani.
Deci:
Felicitari Monica Anghel, sa va bucurati de bebe Alexandru luuung, lung timp.
Bravo pentru curaj, si cum spun cateva fete mai sus: eu iti doresc o mentalitate deschisa spre tigara, discoteci, morala, dar macar sa fiti toti sanatosi.