Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Joy,felicitari pt "cea ma frumoasa burtica", chiar esti o graviduta frumoasa, meriti premiul

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina: decojesti niste rosii..le tai cubulete..amesteci cu piper ,1 lingurita otet balsamic si busuioc verde..tai paine felii mai groase..sa fie paine din aia adevarata si cu coja si cu miez...eu am pus paine neagra ca din aia aveam...pe tava pui hartie de copt ..painea o ungi cu pensula pe o parte cu ulei de masline si o pui in tava cu partea unsa in jos...si bagi la cuptor pana devine putin aurie sau se intareste putin dar nu ca painea prajita ..scoti painea si ungi fiecare felie cu usturoi (tai in 2 usturoi si el isi lasa ca un ulei atunci cand intra in contact cu painea calda)..asezi pe deasupra amestecul ala cu rosii si parmezan pe deasupra lor si mai bagi la cuptor vreo 2 minute maxim
eu acum mai aveam si niste ciuperci ...am facut si cu ciuperci si brie si un touch de parmezan...(astea cu ciuperci le-am facut fara rosii)..au iesit delicioase

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

...super reteta, super delicios. nu par greu de facut, dar ce ma fac cu lenea....l-am avertizat deja pe sot ca maine mancam la pizza hut, unde cred ca o sa bag 2 portii de bruschette

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Doura multumesc! Suna asa bime, e simplu. Nu am mai facut niciodata..Asa ca e un inceput si pt asta.Maine cred ca acu e tarziu deja.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Anymona,preotul a fost super dragut, nu l-a scufundat de tot pe Nico (parca ... trebuie sa verific inregistrarea video de la botez, neuronul imi joaca feste a N-a oara sapt asta). Biserica este frumoasa, peisajul din curte superb si in parc veti putea face poze frumoase . Eu nu fusesem la preot intre nastere si botez, mi-a citit atunci ceva si gata, nu mi-a cerut "donatii". Am platit suma ceruta de ei pt botez, am primit chitanta si atat. Nu mai stiu despre ce suma a fost vorba, au platit nasii.
Sunset si Anymona, poate resuim sa ne vedem in IOR sapt viitoare, intr-o zi, dupa ora 17:30. Eu de joi intru in concediu si voi iesi cu Nicholas afara daca e vremea buna. Pot iesi si luni, marti, miercuri, daca mai sunt in stare dupa munca.

io sunt de acord cu intalnirea in orice zi, mai putin miercuri cand as vrea sa ajung la cursuri la filantropia. oricum, dc e frumos afara si eu cu Clara tot acolo mergem dupa gradi. parca mai erau fete care stau in zona...amelia, sugubina...

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

Joy,felicitari pt "cea ma frumoasa burtica", chiar esti o graviduta frumoasa, meriti premiul

joy si eu te-am vazut...un soare superb!!!! Bravo!!! si eu m-am inscris dar nu am avut noroc in schimb sasha a castigat o invitatie

Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Fetelor . Realitatea e ca am mancarici in posterior. Nu pot sta fara sa fac nimic. Aseara eram bucati. Am vazut un film (in pauze coseam) si cand s-a terminat am dus cupilu la culcare. Cum la Tv era un serial la care ne uitam impreuna, am zis sa fac dus cand se termina si in loc sa stau in pat am calcat un teanc de lenjerii... m-as palmui singura.

fata draga nu ai stare

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor am plecat dupa borcane si acum m-am intors . M-am lipit si de o vizita pe la tata, ca sa iau masina de cusut si am sfarsit prin a papa la ei. Uite asa m-am odihnit si eu dar m-am indopat ca nesatula cu o branza de capra delicioasa...

Corina,tare greu cu piata pentru noi. Este una prin Bucurestii Noi, mai aproape si ieftina, daca nu eu am ramas la cea din Berceni. Eu mai iau si in drum spre soacrela, de la tarani, dar s-au smecherit si vand si fructe de import .

Sugubina, am cedat psihic la prima transa de magiun. Saptamana asta fac gem de gutui, cand imi voi reveni . Am un gutui in curte goarte productiv.

Noapte buna!!! Ma duc sa imi odihnesc oasele.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Joy, te-am vazut in aceasta seara in Ikea. Dar eu eram lesinata pe o canapea langa casa de marcatsi tu alergai, alergai cu micuta cred ca la toaleta.
Andreea, Anymona

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

M-ai prins asupra faptului Voi pune poza si in albumul nostru, si de fapt titlul "cea mai frumoasa burtica" l-am castigat ca sa-l aduc la noi in barlog unde sunt cele mai frumoase ursoaice, si fiecare il merita

Acum am un motiv sa merg si eu la baby expo, si faptul ca Sofia participa la o intrecere sportiva.

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Joy, te-am vazut in aceasta seara in Ikea. Dar eu eram lesinata pe o canapea langa casa de marcatsi tu alergai, alergai cu micuta cred ca la toaleta.
Andreea, Anymona

31+

Hihi.... trebuia sa ma strigi Am alergat de 3-4 ori la toaleta ca vroia don'soara mea numai cu mama sa mearga La unul din drumuri a trebuit sa o iau in brate ca parea urgenta tare treaba si Sofia nu se sfieste sa-si dea pantalonii jos pe unde apuca Uneori duc dorul la pampers.

Oricum, ne-am luat in sfarsit o canapea, insa comoda pe care o cautam nu mai era pe stoc, asa ca ne mai asteapta un drum peste 3 saptamani...

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput