Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu fac diseara niste bruschetti..si cu niste parmezan pe desupra asa am pofta..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

eu am dat skip la morfo de III
bebe era oricum la control cu o saptamana mai mare la 1700 de grame si capul in jos, fara circulare vizibile

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

multumesc pt cuvintele voastre!
Sugubina, mie mi s-a parut super de treaba si in toane bune. e prima data cd il vad in viata mea. La plecare chiar mi-a urat sanatate, nastere usoara, bla, bla. bine, tot cu sotul s-a conversat mai mult, ca asa se intampla si cu dr. meu. Are sotul meu lipici la doctori

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si noi ne-am aprovizionat din piata azi cu struguri buni si dulci si albi si mici, prune si mere de Voinesti, de-alea zemoase si un piculet acrisoare, mai degraba dulci-acrisoare. Bune rau! Avem acum fructe pentru 2-3 zile.

De mancare n-am facut decat niste ciocanele prajite in ceaun (foarte crocante si bune) si am papat cu salata de vinete (facuta ieri seara).
Cautam acum o reteta de biscuiti la care sa am toate ingredientele in casa, sa ved daca ma incumet sa fac ceva, ca parca-parca maine ar merge la cafea/ceai.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz
apropo de case prioritare...mergem aseara in real, ne asezam la casa prioritara, evident in fata noastra cateva persoane care nu faceau parte din categoria gravide,persoane cu handicap, etc...casiera se uita la sotul meu si-i striga ca acolo e casa pt maxim 10 produse,pe mine nu ma vazuse...
sotul meu ii arata semnul si apoi burta mea , ea nu zice nimic si cand ajungem la casa, tot ea cu gura mare ca nu se uita la toata lumea care se aseaza la casa. Era mai simplu sa spuna "ma scuzati, n-am vazut"...

Si eu am patit exact la fel, tot la Real si cuvintele casierei au fost identice. Probabil ca ai nimerit la aceeasi casiera ca si mine. O nesimtita (scuze pt vocabular, dar chiar merita sa o numesc asa.

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Doura zi repede reteta de bruschetti..ca am niste parmezan si eu.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Alexxia, punem pariu ca vom fi singurele care lasa botezul in mai ? E destul de tarziu daca e sa ne luam dupa obiceiuri dar pe mine una putin ma intereseaza. Sa vezi ce o sa mi se urce familia in cap, ei sunt mai dusi pe la biserica

Mirunam, Alexxa, nu veti fi singurele care lasa botezul pt luna mai. Noi vrem sa facem botezul in prima sau a doua sambata din mai, pt ca va fi mai cald afara si pt ca urasc frigul (mai ales sa dezbrac bb in biserica iarna). Pe Nicholas l-am botezat pe 7 mai, el fiind nascut pe 25 nov. Si nici nu a plans, nici nu l-am tinut in casa si nu s-a intamplat nimic din ce spun "babismele".
Anymona, si noi vom face botezul la bisericuta de lemn din IOR.Tot acolo l-am botezat si pe Nicholas, in mai 2005. A fost foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Alexxia, punem pariu ca vom fi singurele care lasa botezul in mai ? E destul de tarziu daca e sa ne luam dupa obiceiuri dar pe mine una putin ma intereseaza. Sa vezi ce o sa mi se urce familia in cap, ei sunt mai dusi pe la biserica

Mirunam, Alexxa, nu veti fi singurele care lasa botezul pt luna mai. Noi vrem sa facem botezul in prima sau a doua sambata din mai, pt ca va fi mai cald afara si pt ca urasc frigul (mai ales sa dezbrac bb in biserica iarna). Pe Nicholas l-am botezat pe 7 mai, el fiind nascut pe 25 nov. Si nici nu a plans, nici nu l-am tinut in casa si nu s-a intamplat nimic din ce spun "babismele".
Anymona, si noi vom face botezul la bisericuta de lemn din IOR.Tot acolo l-am botezat si pe Nicholas, in mai 2005. A fost foarte frumos

ce bine ca am gasit pe cineva care a botezat acolo!!!! mie imi place mult locatia si e si aproape de casa. cum ti s-a parut preotul? crezi ca va accepta sa nu-l scufunde in apa cu totul dc il rog acest lucru? noi vrem sa facem botezul la sf lui mai sau inceputul lui iunie. bb va avea cam 6 luni atunci

26+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina: decojesti niste rosii..le tai cubulete..amesteci cu piper ,1 lingurita otet balsamic si busuioc verde..tai paine felii mai groase..sa fie paine din aia adevarata si cu coja si cu miez...eu am pus paine neagra ca din aia aveam...pe tava pui hartie de copt ..painea o ungi cu pensula pe o parte cu ulei de masline si o pui in tava cu partea unsa in jos...si bagi la cuptor pana devine putin aurie sau se intareste putin dar nu ca painea prajita ..scoti painea si ungi fiecare felie cu usturoi (tai in 2 usturoi si el isi lasa ca un ulei atunci cand intra in contact cu painea calda)..asezi pe deasupra amestecul ala cu rosii si parmezan pe deasupra lor si mai bagi la cuptor vreo 2 minute maxim
eu acum mai aveam si niste ciuperci ...am facut si cu ciuperci si brie si un touch de parmezan...(astea cu ciuperci le-am facut fara rosii)..au iesit delicioase

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Anymona,preotul a fost super dragut, nu l-a scufundat de tot pe Nico (parca ... trebuie sa verific inregistrarea video de la botez, neuronul imi joaca feste a N-a oara sapt asta). Biserica este frumoasa, peisajul din curte superb si in parc veti putea face poze frumoase . Eu nu fusesem la preot intre nastere si botez, mi-a citit atunci ceva si gata, nu mi-a cerut "donatii". Am platit suma ceruta de ei pt botez, am primit chitanta si atat. Nu mai stiu despre ce suma a fost vorba, au platit nasii.
Sunset si Anymona, poate resuim sa ne vedem in IOR sapt viitoare, intr-o zi, dupa ora 17:30. Eu de joi intru in concediu si voi iesi cu Nicholas afara daca e vremea buna. Pot iesi si luni, marti, miercuri, daca mai sunt in stare dupa munca.

Mergi la inceput