Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl cine sa ma mai inteleaga? Trec f usor de l ao stare la alta, de la un optimism nebun, la plans isteric si nopti nedormite de griji ...va dati seama ca hormonii sunt devina. |
stai linistita ca nu esti singura...cateodata si eu ma minunez de mine
Doamne ai grija si de noi
29+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 deci ce gatiti weekendul asta??? eu sunt in pana..mai am pt la pranz mazare cu piept de pui...dar pt diseara nici daca ma bati nu-mi trece prin cap ce sa fac.... |
azi am facut asa: ciorbita de coasta afumata
friptura de porc la tava si garnitura de orez cu legume
castraveti murati (cumparati)
29+
Ioana_Mami spune:
Buna ziua burtici...
Azi dam si noi un mic buget suedez si multa limonada...
Am intrat in saptamama 33 de sarcina...O Doamne!!!
Felictari si ptr restul de mamici ce si-au schimbat semnatura.
Fericita
32+
Raisa Maria
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
azi am facut asa: ciorbita de coasta afumata friptura de porc la tava si garnitura de orez cu legume castraveti murati (cumparati) Doamne ai grija si de noi 29+ ![]() |
Cauti musafiri???

Eu gatesc zacusca. Ce aveam spatele distrus, acum e mai rau. Am tocat 2 kg de ceapa la mana, nu imi place cum iese la robot, morcovul si rosiile. Sotul a copt vinete, ardei si gogosari si le-am dezpielitat impreuna... sunt rupta.
Mancam mici si carnati, ca mai e jar pe gratar. Sunt ruptaaaaa. Maine chiar zac, m-am saturat, nu de alta dar nu mai misc.
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
31 +
sugubina spune:
Uau Miru 2kile de ciapa la mana? You are my hero!! Vai...Eu am tocator dinala electric si tuaca ala nu are treaba. L-am poreclit Pufatorul. Si taie tare bine si am scapat de plansetele dupa ceapa...
sunset ai gatit de ai spaart
Am fost la mum sa mai aleg haine de bb mic.Le-am adus acas le spal si apoi le duc la mum inapoi sa le calce ca nu is instare..
Acum asteptam sa termene dna la curatenie si apoi sa plecam la pta. Miru vezi ca mai iau 10kile de prune ca am prins curaj cu magiunu! Pufescu tot ma lasa sola 4zile si ma destrabal cu folos macar.
sugubina
27+ cu Puficele

sunset_zuzi spune:
miruna esti ff tare ...nu stiu cum de rezisti,in fiercare zi muncesti de iti rupi oasele
...eu spre rusinea mea nu pot sa mai fac mai nimic singura
desi inainte de sarcina le faceam pe toate singura acum imi e imposibil...obosesc din nimic asa ca il "folosesc" pe sot ca altfel nu stiu ce m-as face 
si musafiri nu caut...dar daca vin sunt primiti cu drag 
29+ 
ALEXA1985 spune:
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura.
Si mie mi s-a intamplat, la fel am intrat in panica, dar dupa ceva zile si-a revenit.
| citat din mesajul lui ukume24 Hello fetelor, Felicitari fetelor care au schimbat semnatura. Poate nu ati observat ca am intrat pe forum azi sambata Sa va spun ce am patit eu aseara. Mi s-a parut mie ca bebe nu mai misca asa mult ca zielle trecute si ma pun in pat si incep sa vorbesc cu el, sa mangai burtica etc. Si misca el un pic anemic dupa care gata. Vreau sa va spun ca toata noaptea nu am dormit de grija, m-am trezit de n ori si imi venea sa plang. Azi dimineatra insa ne-a facut un spectacol pe cinste si m-am mai linistit. Desi parca tot mi se pare ca nu misca asa mult ca zilele trecute. Voua vi se intampla asta? 27+ Luca StefanS-a intamplat minunea mult asteptata! |

30+
mirunam spune:
Fetelor
. Realitatea e ca am mancarici in posterior. Nu pot sta fara sa fac nimic. Aseara eram bucati. Am vazut un film (in pauze coseam) si cand s-a terminat am dus cupilu la culcare. Cum la Tv era un serial la care ne uitam impreuna, am zis sa fac dus cand se termina si in loc sa stau in pat am calcat un teanc de lenjerii... m-as palmui singura.
Sugubina ce tare cu pufatorul
. Robotul meu ori face ceapa crema ori o taie groasa. Azi am bagat si o transa de ardei pentru supe si i-a facut pasta
. Si asa am ajuns iar la cutit...mai mult am spalat robotul degeaba.
Esti curajoasa cu magiunul. Daca ii spun sotului pleaca de acasa. Acum sta in fund pe marginea terasei si amesteca in ciaun ca o veritbila vrajitoare... ma mir ca nu s-a saturat. In magiun a amestecat ore in sir ![]()
Sunset, nici eu nu am putere si ma oftic ingrozitor. Ma tarai in timp ce fac toate astea. in plus eu nu prea gatesc. Gatesc doar cand e curat luna, nu am de calcat etc. Altfel imi piere cheful
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
31 +
BraveGirl spune:
am fost la eco si bebe e super bine. e mai mare si are 2100g si ditamai coitele. E tati f mandru
. L-a intors pe toate partile, a fost super ok doctorul. Mi-a placut cum a decurs ecoo, desi dr a fost cam tacut pt mine, dar nici nu se compara eco de acum cu cea de la 22s. Sunt super incantata
...
Va multumesc pt suport, si vroiam sa va zic ca a fost cam confuz mesajul meu....nu plangeam ca mi-ar fi fost frica ca nu ma primeste, si datorita faptului ca am fost asa flower power sarcina asta, n-am luat tratamentul prescris, n-am luat vit, nu m-am menajat, si cd mi-a zis ca e cam tarziu pt eco morfologica, parca m-a lovit ceva ...nu pot explica senzatia. Cred ca toate am trecut cel putin odata prin stresul dc e bebe ok. Dar gata, a trecut, acum ma relaxez...pana maine, cd o sa va stresez ca e sotul plecat si ma simt singura ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
32+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
andreeacc spune:
| citat din mesajul lui mirunam Voi ce saltele luati pentru bebei? Eu am pat de 140*70 si se gasesc ceva mai greu. Am vazut insa ca toate cele gasite pentru aceste dimensiuni au o inaltime de cel mult 10 cm, mi se pare putin. MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 + |
miruna eu am luat salteluta pentru patul normal de copilas de la Ikea, iar ptr patul de bb mi-au facut la comanda cei de aici, patutul de bb avand 70x120 http://marcoshop-online.ro/saltele-saltelute-copii-c-42_129.html
si mi-a sosit in 2 zile.
Andreea, mami de baiat
si
31+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

...va dati seama ca hormonii sunt devina.