Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sugubina duphastonul si utrogestanul sunt amandoua progesteron...dar sunt niste diferente intre ele..daca i-a dat duphaston eu zic sa ia duphaston

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Nu sunt diferente intre cele doua. Se tot spune ba ca unul aduce mai mult cu cel natural, ba ca celalalt are efecte adverse mai puternice etc. Astea sunt insa reactiile de la o persoana la alta.

Medicii le recomanda alternativ in functie sponsorizarile producatorilor.

Mai mult ambele se dau pe banda rulanta, doar pentru faptul ca esti gravida, fara a lua in calcul daca istoricul pacientei impune sau nu administrarea.

Pe langa ingrasare, greturi si alte reactii adverse care pot sa apara sau nu nimeni nu se gandeste si la ficat. Si eu sunt de acord cu Sugubina, mai bine ovule, atunci cand se poate desigur.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello fetelor,

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura.

Poate nu ati observat ca am intrat pe forum azi sambata desi eu de obicei intru in timpul saptamnii-semn ca devin dependenta de voi.

Sa va spun ce am patit eu aseara. Mi s-a parut mie ca bebe nu mai misca asa mult ca zielle trecute si ma pun in pat si incep sa vorbesc cu el, sa mangai burtica etc. Si misca el un pic anemic dupa care gata. Vreau sa va spun ca toata noaptea nu am dormit de grija, m-am trezit de n ori si imi venea sa plang. Azi dimineatra insa ne-a facut un spectacol pe cinste si m-am mai linistit. Desi parca tot mi se pare ca nu misca asa mult ca zilele trecute. Voua vi se intampla asta?

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am luat duphaston...mi l-a dat doc. mea din liban..la noi nu e cu contracte & stuff..intr-adevar unul e progesteron sintetic iar celalalt aproape natural...efecte adverse poate avea orice medicament...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ukume, pai saracutul nu mai are loc, ca s-a marit si el!

Fetelor, ieri iar incepusera contractiile, desi luam 2-3 no spa pe zi(preventiv). Pt mine, no spa e cam apa de ploaie. Am luat un gynipral ca sa pot sa ajung la medic, cand am ajus la el in cabinet,este adevarat ca durerile trecusera, dar transpiram de parca ma alergase cineva, pulsul era marit si tensiunea aproape 15. Din pacate, nu-l suport ca are aceleasi efecte secundare ca si simptomele hipertirodei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Allexxia, pai eu zic ca mai am 6 sapt pt ca pe Arianna am nascut-o la 38 fix si asa vreau si acum, pt ca sincer, nu mai pot suporta contractiile. si nici nu vreau sa fie prea mare, sa nasc usor. eu fac parte din femeile care au parte de travaliu fals, si zau ca la mine a fost mai dureros ca cel adevarat. La mine contractiile sunt cu dureri de spate, si nevoia de ma merge la buda, si dupa cateva luni de astfel de bucurii, ti se ia ...cunoscutii imi zic sa-s sadica ca am mai avut curaj sa fac bebe2 si asa repede.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Corina te asteptam cu vesti bune de la eco.......

noi am revenit pe front..ne-am pensat si acum vom incerca sa ne facem manechiura..si apoi ne asteapta o canapea de haine la calcat..dar le mai lasam sa astepte..

deci ce gatiti weekendul asta??? eu sunt in pana..mai am pt la pranz mazare cu piept de pui...dar pt diseara nici daca ma bati nu-mi trece prin cap ce sa fac....

eu as mai avea 7 sapt pana nasc..pt ca la 36-37 de sapt imi desface firul de cerclaj..sper sa pot naste natural...

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

eu fac papici de zor.

schimbare de semnatura.

beatrice, lejer sau nelejer este aberant sa fii legata de picioare! doar pentru ca o spune o moasha sau un medic nu inseamna ca e justificabil sau de inghitzit. pe tine te vor lega de maini doar :) cu curelushe de piele probabil, tot lejer ca nu o sa ai curaj sa misti un milimetru in operatie oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice, felicitari si tie pentru semnatura!

Bravegirl, stai linistita, nu-ti mai face probleme. Daca doctorul nu vroia sa te vada si sa stie ca esti linistita pur si simplu iti facea biometrie si te invita sa-ti faci alta eco alta data. Or el ti-a dat si telefonul, ti-a vorbit frumos, eu zic sa te duci cu inima usoara si cu incredere.

Sugubina, s-ar putea sa ai dreptate cu cerceii, desi sorela mea i-a pus nepoatei mele acelasi tip (am avut cercei Mandruta insa a pierdut unul la gradi, la 4-5 anisori...

Alinushca, felicitari pentru semnatura!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

eu fac papici de zor.

schimbare de semnatura.

beatrice, lejer sau nelejer este aberant sa fii legata de picioare! doar pentru ca o spune o moasha sau un medic nu inseamna ca e justificabil sau de inghitzit. pe tine te vor lega de maini doar :) cu curelushe de piele probabil, tot lejer ca nu o sa ai curaj sa misti un milimetru in operatie oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Am inteles si te inteleg acum. Tu esti o curajoasa si adepta nasterii naturale-naturale. Dar dr nu ar putea sa te inteleaga si sa va puneti de acord?fara epiziotonomie, fara epidurala, fara alte perfuzii de grabesc travaliul, etc?Sau sa te reorientat mai devreme spre un alt spital? Desi, mi-a zis ca asa se practica acum nu numai la Filantropia....o fi, n-o fi adev, nsh.
Eu m-am reorientat spre Filantropia, renuntand la un dr bun de frica mizeriei din spitale. In ultimii 2 ani am fost internata, este adevarat, putin, in 3 dintre ele care sunt si maternitati si am ramas cu sechele. Eram mai mult ca sigura ca la privat nu ma vor primi si ca voi fi poate nevoita sa fiu spitalizata mai mult de 3 zile. Cand am mai auzit si de cazul lui Moshulik care va trebui sa stea 2 luni in spital...
Acum eu nu mai emit nicio pretentie legata de nastere, orice sa-mi faca numai sa nu-mi pierd uterul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ukume24 stai linistita!
BB creste mai ales acum, mult, si nu mai are loc in burtica!
Daca eu pana acum o saptamana puteam sa-mi filmez burtica de ce valuri facea fetita mea prin ea, acum nu se mai poate. Se mai misca fata dar mai rar si mai greu, ce-i drept acum cand se misca ma doare peste tot, ca de', impinge prin toata burtica, asa mare este!
Si oricum de acum sa ne asteptam sa nu ne mai simtim miscand BB-ei nostrii, ca este cazul sa ocupe tot locul de pe acolo si este de inteles. In ultima luna cica nu ii mai simtim deloc.

BraveGirl imi pare rau de falsul travalui pe care l-ai avut la prima nastere, se spune ca la a doua este mult mai usor! Asa ca poate ai noroc si acum nasti usor!

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura! Cate un

32+

Mergi la inceput