noi, sagetatoarele (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.

Nico, sanatate printesei. Sper sa cedeze febra. Vad ca nu prea s-a raspuns la apel....

tnicoleta, multumim. Sanatate si voua. Sper sa ii treaca. Nu stiu daca poate fi doar de la galagie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lacra domnisoarei cuminti. E bine ca doctorita a stiut cum sa lucreze cu ea.
Durerile de cap ar putea fi de la galagie. Ea de mica nu a suportat zgomotele puternice si galagia. Ma bate gandul sa o mut inapoi la gradinita Valdorf, acolo nu am avut astfel de probleme.

Nico Cum se simte fata?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dimineata am vrut sa intru la cafea aici dar ... nu stiu pe unde m-am pierdut . Eram sigura ca am trecut sa va salut.
Domnisoara mea a scapat e febra . Nu stiu ce a fost, nu are nimic in gat. Bine ca nu am ascultat de medic si nu i-am dat antibiotic.

Ne astepata un weekend plin. Diseara o zi de nastere, maine alta zi de nastere, iar spre seara un botez . Sper sa fie muzica buna sa dansez mult. Asa mai scap de celulita .

Nicoleta la gradinita sunt multi in grupa? Nu inteleg de unde multa galagie . La Waldorf sunt mai putini copii?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Va ofer o

tnicoleta, tu stii cel mai bine ce o deranjeaza pe printesa ta. Stiu ca Stefy nu e deranjata, dar depinde de fiecare copil.... Sa dea DD sa ii treaca.

Nico, ma bucur ca a scapat de febra. Distractie placuta, la petreceri.

Mergi la inceput

Va ofer o si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

A fost frumos in weekend dar parca a trecut prea repede. Acum tot beau cafea sa imi revin .
O saptamana frumoasa!
La noi a aparut soarele, parca e primavara .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna ma primiti si pe mine? si eu sunt o sagetuta ,

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Va ofer o

Eu tusesc in continuare... Deja a inceput sa ma doara spatele in zona plamanilor.... Cred ca mai trag o vizita pe la medic zilele astea... Sa o prind dupa amiaza....

Nico, si la noi a fost ieri soare... de ziceai ca e martie nu ianuarie... Numai tusea mea imi aminteste ca e inca iarna....

getik, bine ai venit la noi. Da-ne datele tale sa te trecem in listuta cu sagetutze.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Getik bine ai venit .
Mi-am aruncat o privire prin link-urile de la semnatura si ti-am votat puiul. Link-ul catre concurs nu e chiar corect .

Lacri multam' pt cafea.
Nasol cu tusea asta. trebuie sa gasesti o solutie.
Eu m-am simtit ca naiba ieri. Azi sunt ceva mai bine. Noroc ca pustoaica mea a ramas la fosta bona si am putut sa lenevesc in pat. Eu tot zic ca nu mai am bona dar saraca femeie ne ajuta de cate ori e nevoie . E nasol daca nu ai ajutor din partea familiei .

Fetelor, am pus si eu poze la concurs cu strumfii. daca va plac poate ii votati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la

29 11 194 sotu rac 08 07 1980 si fetita capricorn 29 12 2009

fug sa fac curat sa scot picea la plimbare si poate ma mai lasa maseaua asta afurisita de minte care nu mai iese odata

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput