noi, sagetatoarele (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor ce poarta numele Sfantului Stefan!

Va ofer o cu frisca, o felie de tort si un si.... ce mai vreti voi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lacra Sa-ti traiasca printesa, sa se bucure se viata.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lacramioara, La multi ani puiului drag

A trecut Craciunul, mult prea repede. Noi am lucrat, eu eram obisnuita sa imi iau concediu 1-2 saptamani de sarbatori . Am fost la socrii dar cum drumul e tare lung parca am stat mai mult in masina. Pe drum am prins multe accidente .
Mosul a venit foarte incarcat, a uitat ca e criza. Copiii au fost tare incantati.
De Revelion o sa mergem la o pensiune dar tot asa scurt ca lucram si vineri si luni.

Nico

Mergi la inceput

Fetelor, multumim pentru urari.

Fie ca acest an nou sa va aduca multa sanatate si putere pentru indeplinirea viselor, multa ingaduinta si rabdare, multa pace si fericire pentru a va bucura de viata. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI 2011!!!! La multi ani fete dragi, cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Cine vine la o cupa de ? Sau aveti nevoie de ? Eu sincer am ajuns acasa la ora 6 dimineata. Deci o cafea mare pt mine si apoi putinica sampanie. Am fost sofer dimineata asa ca nu am baut decat apa plata si suc .
Petrecerea nu a fost asa cum am sperat, mancare buna, muzica slabuta, cam frig in sala.

a mai trecut un an. Pus in balanta 2010 a fost un an bun pentru noi. Pt 2011 nu am multe planuri. parca nu mai sunt asa de optimista.

Nico

Mergi la inceput

Bine v-am regasit in 2011. Va astept maine la o

Nico, ma bucur ca pentru tine 2010 a fost un an bun. Sper la fel sa fie si 2011.

Mergi la inceput

Eu abia acum am ajuns la , asa ca va ofer si voua una.

De maine incep si eu.... gata vacanta.... Va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte, cu frisca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI DRAGELOR, SA VA ADUCA NOUL AN TOT CE VA DORITI SI TOT CE-ATI VISAT SI NU S-A IMPLINIT PANA ACUM!!!

noi am avut niste sarbatori nasoale, de-asta nici n-am mai intrat...am inceput cu totii cu o viroza,inainte de sarbatori, care la eric s-a complicat intr-o otita seroasa (adica puroi in spatele timpanului), cu febra mare, tot tacamul...am schimbat 3 antibiotice deja...acu e mai bine, sper sa ne revenim curand...filip e putin mucos, dar sper totusi sa ramana la stadiul asta...cam asta despre noi...astept zile mai bune,...si nu-mi fac niciun plan pt 2011...sa dea Domnul sa fim santosi...atat imi doresc...

va pup cu drag!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Va ofer o ....

Mergi la inceput