noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia-stefy spune:
La multi ani, atelocin74!
La multi ani, gabi66!
Va ofer o [caea].... sau un ceai...
tnicoleta, ea sta bine pe role.... dar mie tot imi e teama.... Multumesc pentru ideea de cadou....
nma spune:
La multi ani sageti si sagetute
Eu nu prea mai apuc sa intru pe forum. De cand a inceput Alex scoala nu stiu ce sa fac mai intai. Sper ca anul care vine sa ma organizez mai bine.
Am testat si noi rolele la 4 ani, erau cu 4 roti in linie si chiar a fost foarte bine. Din pacate rolele cu tot echipamentul de protectie au disparut din masina cand am fost sa o spalam (cu ceva timp in urma). Va trebui sa luam altele dar poate la vara. Probabil va trebui sa cumpar pt ambii strumfi .
Nicoleta carti;le personalizate nu prea merita. Sunt tare scumpe si calitatea lasa de dorit (cel putin asa erau anul trecut). Ma tenta si pe mine ideea anul trecut.
Vad ca mi se tot blocheaza net-ul. Poate reusesc sa intru mai tarziu. Va pup
Nico
iulia-stefy spune:
La multi ani, galliciana!
La multi ani, delphin!
Va ofer o fierbinte....si va doresc week-end placut.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Monica!
La multi ani, dialnyco!
La multi ani, Diana79!
La multi ani, Anderra!
La multi ani, Kid!
La multi ani, Ann Marie!
La multi ani, lalilu!
La multi ani, roxicucu!
La multi ani, MamiLili!
La multi ani, emanuelaan!
Va ofer o fierbinte....
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! tuturor sagetutelor
Nico Mie, personal, nu mi se par scumpe. Am mai comandat de la ei acum cativa ani pentru nepoti. Pe atunci nu aveau decat un singur model de carte si nepotilor le-a placut foarte mult. Au fost surprinsi sa vada ca ei sunt eroii povestii.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
iulia-stefy spune:
La multi ani, tnicoleta!
La multi ani, alison!
La multi ani, arleena!
La multi ani, hanuc!
La multi ani, blahblah!
La multi ani, loryna!
Va ofer o fierbinte....
iulia-stefy spune:
La multi ani, claudia74!
La multi ani, ionela roxana!
La multi ani, claucia!
La multi ani, adarius!
Va ofer o si va doresc o zi usoara.
nma spune:
La multi ani dragi sageti!
Nicoleta eu am vazut unele probabil de la alta editura si nu mi-au placut.
Pana la urma am reusit sa ii cumpar role lui Alex pt Craciun. Acum el si-a schimbat lista, sa vedem cum ma descurc. Ar trebui sa nu il mai las la desene ca fac astia o reclama .... Imi mai iau colectia Disney de la Adevarul. O avem si pe prima si e foarte incantat de ele.
Voi ce cadouri pregatiti?
Nico