Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 20
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, am orbit sau ce?! Am intrat pe picasa ghioceilor cu ajutorul lui adrisimo si acolo...plin de albume, dar numa Kea n-am vazut!! Si am parcurs pagina de 10 ori, album cu album...am io o problema?! |
le-a sters kea
dragastoasa de Dragos
Gianina34 spune:
am vazut mutrite, pupici,lipici de ana
pe keutu' sportivul nu l-am vazut nici eu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Kea, unde-s pozele? ca nu le gasim nici in picasa nici pe mail. Plizzzz |
ieri erau , azi le-a sterskea.
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
am trimis un mesaj la magda si am primit urmat mesaj acum 2 min:"suntem in momentul acesta stabili si daca analizele nu mai cresc o mai lasa 10 zile pe maria in burtik, deci pe 23 e cezariana. gabitzu e bine, e cu mama."
dragastoasa de Dragos
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 am trimis un mesaj la magda si am primit urmat mesaj acum 2 min:"suntem in momentul acesta stabili si daca analizele nu mai cresc o mai lasa 10 zile pe maria in burtik, deci pe 23 e cezariana. gabitzu e bine, e cu mama." dragastoasa de Dragos |
Ne rugam pt Magdy si Maria, sa mai stea la caldurica in burtica pana la termen. Curaj Magda! Eu ma gandesc zilnic la voi si ma rog sa fie totul bine.
Simona multumim de vesti!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
georgiana310 spune:
revin si eu dupa un fel de enterocolita de 2 zile... am patimit si eu si Bris de ne-am saturat!
speram sa treaca si sa ne invioram
pupam fetele si ghioceii
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 speram sa treaca si sa ne invioram |
sa treaca mai repede.
dragastoasa de Dragos
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si eu vreau sa vad poze cu Keutzu si sala de gimnastica, please link si parola pe PM anyone! Ce sirena e Vladimir, cum pozeaza el pe burta:)) Dar e voie porumb fiert? Sau numa ala crud e periculos? Ca tot ziceau maica-mea si soacra-mea ceva de un copil inecat cu o boaba de porumb dar nu-mi imaginez cum, o fi fost crud. Deci ieri a fost 13 in mai multe zone, nu numai in Baia Mare. Monnvas, io cred ca scumpu' de Chishca a inteles ca genunchiul se numeste "buba" Shasa, baga un raport mai amanuntit mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN+4 luni Manole forever |
Noi nu am avut probleme cu inecatul cu boabe de porumb. Nici fiert nici boabe simple.
Lui Vladimir chiar ii place porumbul
Bianca2503 spune:
Fetelor va multumesc pentru aprecieri. Sunt o mega-fotogenica daca nu ma uit in aparat ca atunci s-a voalat filmu'.
Vladimirescul s-a treziti de dimineata cu putina febra- 37.5. Dupa juma de ora avea 38. I-am pus niste paracetamol. Are putin rosu in gat (am vazut eu) si un canin ce sta la iesire (ultimul din cei 4).
Iar eu...eu astept sa-mi vina mosul. Il tot astept de pe 10(atunci se implineau 28 de zile). Sa vedem daca mai stie adresa mea.
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Iar eu...eu astept sa-mi vina mosul. Il tot astept de pe 10(atunci se implineau 28 de zile). Sa vedem daca mai stie adresa mea. |
poate nu te mai viziteaza macar 9 luni
tot te-ai "relaxat" tu in ultimul timp, nuuu?
pupacim vladimirescu sa-i iasa mai repede caninul, sa dispara problemele
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic