Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Tot apropo de buba.

Cand se loveste si plange ii zic:"unde te-ai lovit? da-mi sa pup sa treaca!" si imi da sa pup locul indiferent ca e buza, degetul, genunchiul. Dupa ce pup trece.

Asta e solutia pe care am gasit-o ca sunt contra aleia cu dat nana la asfalt/banca etc.

Si niste poze

Si al noi se pupa buba ca sa treaca !!

Ce poze superbe !! esti tare fotogenica pustoaico !! de Vladimirescu nu mai are rost sa o spun a enspea oara !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

buna dimineata si cu sau fara zahar, ness, 3 in 1, ceai... si multe

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Eu am nevoie de o galeata de cafea. Suntem treze dinainte de 6. A incercat taica-su sa o readoarma de 4 ori, dormea un pic si cum pleca de langa ea cum incepesa sa urle. Asa ca ma asteapta o zi grea, iarasi plina de urlete si agitatii la somn. Si nici nu ma simt prea bine, iar ma incearca stomacul

Am vazut pozele cu Vladimir. E delicios copilul asta, nu ma satur uitandu-ma la el

NOVUS, MONNVAS, ILINCA, un mare pup accidentatilor de ieri sa treaca buba. Ana a ramas cu ideea ca are buba la nas, decand a racait asfaltul cu toata fata si cand o intrebi unde are buba duce mana la nas si zice buba in soapta (singurul cuvant in afara de mama, da si nu pe care il mai zice). A< si apropos de cuvinte, tata e tot mama de la o vreme. Daca o intrebi unde e tata arata spre el, dar de strigat il striga mama. Moare tac'su

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma alatur si eu la o cafeluta...sunt franta!Nu mai reusesc deloc sa ma odihnesc cum ar trebui in ultimele zile...In plus Mirunica e foarte agitata in somn in ultima vreme. O fi de la vreun dintisor sau maseluta, o visa urat nu mai imi dau seama...Cert este ca sunt obosita si mai trebuie sa si functionez la sevici!Imi vine sa imi iau campii...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am mai trimis doua link-uri la poze pe mail.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si eu vreau sa vad poze cu Keutzu si sala de gimnastica, please link si parola pe PM anyone!
Ce sirena e Vladimir, cum pozeaza el pe burta:)) Dar e voie porumb fiert? Sau numa ala crud e periculos? Ca tot ziceau maica-mea si soacra-mea ceva de un copil inecat cu o boaba de porumb dar nu-mi imaginez cum, o fi fost crud.
Deci ieri a fost 13 in mai multe zone, nu numai in Baia Mare. Monnvas, io cred ca scumpu' de Chishca a inteles ca genunchiul se numeste "buba"
Shasa, baga un raport mai amanuntit

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

adrisimo ma bag la toate combinatiile tale de cafea ca si noi ne-am trezit la 6.30 dupa o alta trezire prealabila la 3.30 dar readormita pe la 4.15

pentru noi ziua de ieri nu a fost cu ghinion (ca doar am implinit 1.5 ani) ; la gradi a mancat crema de dovlegel si 1/2 din spaghete cu sos de rosii si pulpa de pui la cuptor (placinta cu branza a refuzat-o) iar la 4 a mancat iaurtelul cu un biscuite spritat asta dupa ce dimineata a luat 2 guri de paine cu cascaval iar la 11- 1/2 piersica; acasa a tinut-o tot intr-o veselie/chitaiala (totul pana la operatiunea curata nasucul)
tare ne mai chinuim cu rinita noastra
acum mai stranuta cand si cand insa de respirat tot pe gura; nu reusesc defel sa-i usc nasucul sa poata respira normal; am incercat ophtamezone, colargol, vibrocil, olynth
azi-dimineata tot din cauza nasucului s-a trezit ca nu mai putea respira deloc-deloc si gurita era ocupata cu suzi
sunt in a 3-a zi de aerius insa totu=i la fel
m-am gandit si la vre-un crocobaut insa de-abia i-am facut un exudat nazal si nu a iesit nimic (probabil ca voi mai face unul maine dimineata , pentru linistea mea)
cam asta e cu noi

sa va prezint si meniul de astazi, ca poate va mai vin idei pentru ghioceii vostri:
lapte cu cereale si paine cu unt si dulceata de piersici
ciorba de pasare cu taietei ; piept de pui la gratar cu piure+ salata de sezon ; prajitura cu nuca
cornuri umplute cu branza dulce

aa mi-am adus aminte de aparitiile ; niki si shasa
ca tare ne-a fost dor de voi

felicitam scolarelul simonei pentru prima zi de scoala

mi-am mai dres un pic sufletelul cu pozele voastre atre mai sunt dulcei ghioceii nostri

bianca - sa stii ca arati muult mai bine acum fata de pozele precedente - esti mai odihnita/relaxata/fericita/intinerita (daca se poate asa ceva la cei 16 ani ai tai) bravo pustoaico

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca vreti sa vedeti povestea unei fetite nascuta prematur, invingatoare, nascuta la 25 de saptamani cu 690 g, a facut 19 stopuri respiratorii. Acum are 6 ani, are o surioara, tot prermatur, si un un fratior. O mamica luptatoare, care a avut 13 sarcini. Aceasta femeie este o cu adevarat curajoasa!

http://www.youtube.com/watch?v=Hns_SB6iaeM&feature=player_embedded#!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Geanina, te-am tot sunat.
Bravo Andreea, balerina, inseamna ca papa bine la gradi. Luana s-a invatat cu placinta si iaurtel, sana adica, iaurt acru nu prea, si papa ceva. I-au iesit si caninii, dar acum are niste afte urate, nu plange dar papa tare rau.
Facem kk in fiecare dimineata la olita, deja stie singurica dimineata sa se duca la baie, dar nu dormim decat cu suzi, iar pe perioada asta de dinti, afte, gradinita, stress, suzi ne-a fost buna prietena.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Fetele, de Magdy mai stiti ceva? Sper ca sunt bine si ea si Maria.

Mergi la inceput