Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
pai eu cu scaunu asta am trecut prin transpiratii intense , ca s-a prins ca nu ii mai dau de mancare si de nervi si-a aruncat fundicu inainte si urla ca statea atarnat de la mijloc in jos si l-am prins cu o mana de fundic sa il sustin si cum nu aveam cum sa il scot pe sus cu o mana m-am gandit sa il scot pe jos , dar se tinea cu manutele de masa sa nu cada plus ca nu ii incapea barnaul pe sub masa ... asa ca cu o mana il sustineam si il trageam in jos si cu o mana incercam sa ii desclestez manutele si sa ii intorc capu intr-o parte sa il pot scoate pe jos ... si el urla de nervi ca nu mai primeste mancare , de sperietura si probabil ca si il durea asa ca nu se stie de ce urla ... filme cu prosti ce sa mai ...
Edit: ... dar asta s-a intamplat o singura data , prima data cand l-am hranit in scaunel.
... tocmai a dat cu capu de masa ca a adormit tot asteptand sa ii mai bag o lingurita
carinablanca spune:
ola,
LEON SI DARIUS
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti doar bucurii parintilor!!!!!!
Litelight
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
carinablanca spune:
Alex, imi pare rau ca iar treceti prin asa ceva. Multa sanatate!
Irina, multumesc ult de info. La vaccin noua doctorita ne-a spus cand am mai facut sa ii punem comprese cu apa rece de cateva ori pe zi. Sper sa treaca repede si fara durere.
Mihaela,
Aida, e tare scump Eric. Imi place cum papa el.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
kawaichan spune:
buna seara,pup fetele si dovlecutii din dotare
La multi ani Matei de Diamar,sa cresti mare,sanatos si norocos si sa-i aduci lui mami multe,multe impliniri! Diamar,ma bucur ca s-a dus norul ala
La multi ani Darius frumos si ochios de Daci,sa te faci mare si voinic si sa aduci multa fericire parintilor tai care te-au dorit atat de mult!
suede,la multe lunite lui Mihnea
Eu n-am apucat sa-ti urez casa de piatra si sa-ti zic cat de frumoasa ai fost la nunta dar o fac acum sa fie intr-un ceas bun scumpa si sa aveti parte de o casnicie lunga si implinita! ma bucur ca v-ati distrat in Rhodos si astept cu nerabdare sa vad si eu pozici
eu is nerecuperata,am tras cu ochiul la poze doar,ca mi-era dor de niste dovlecei numa' buni de rontzait
va multumim mult,mult pentru urari si aprecieri o sa revin cu ceva poze de zilele astea ca am taiat si noi motzul la samurash:)
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09
Ellenuta spune:
DARIUS
LEON
La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
anomis28 spune:
La multi ani Darius!
sa cresti mare puiule si sanatos si voios si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
La multe lunite Mihnea!
Noi am avut party pana la 2 noaptea.
Dinu nu mai intelegea nimic si l-am culcat dar auzea voci in casa si ii venea si un kkutz si nu vroia sa adoarma. Pana la urma, dupa ce a scapat de greutate a adormit.
o sa pun cateva poze pe picasa mai spre seara.
M-am topit cand l-am vazut pe Erikutul cum papa, e mortal. Si mi-a placut mult de Zgatix la dezmotzare. MamiMoni felicitari pentru emotia si frumusetea din privirile voastre.
Soata vrea sa-l cheleasca si pe Dinu, acum ca l-am dezmotzat nu mai am nici o scuza de amanare, da mi-e imi place de el asa cume cu trei fire....
Bia te rog mult, scrie-mi titlul cartii si editura pe PM ca sa citesc si io cartea ta, pliz pliz pliz.
Daca e scrisa in acelasi stil in care povesteti de minunile tale sa stii ca o sa astept cu mare drag si continuarea. Cand citesc cum il plimba Busici pe Mosorel cu bicicleta si cum se joaca cu pietrele pictate ma faci sa cred ca totusi e posibil sa cresti normal, cu respect fata de viata si joc intr-o lume bazata majoritar pe tehnologie, cu jocuri pe calc, fatzabuca, tv, etc.
Manguliciule imi pare rau ca esti blue, dar ma bucur pentru tine ca vii in Ro, la mama ta pe care o sa o simti cum iti ia putin din teama si povara grijilor pentru operatia lui Pisky. si frumushatza buzata.
Lucia, ok, ok, got it, veniti doar tu si Cucerila, da programu' maica, programu', care este? care este? ca sa stim si noi sa ne potrivim ceasurile pe aici poate ne nimerim pe undeva.
Fram o pupam mult pe cocor pe Natalixa cea viteaza sa-i treaca.
Eu tot gasesc pe Dinu diverse julituri, mai un cucui, da nu stiu cand le face si cum, desi stam cu ochii pe el fie eu, fie mama.
Lilian asa-s de curioasa sa te vad cum te-ai tuns de mor aici cu ochii beliti. Sa nu ma faci sa astept mult pliz pliz ca se lipesc de ecran si tare greu ii mai dezlipesc dupa.
Noi ne-am hotarat sa refacem analizele, chiar daca il chinuim iar, dar daca de fapt nu e nimic si incep varii tratamente degeaba.
Analizele astea le-am facut la synevo, le vom repeta la Medlife.
Hepi, stiu ca voi ati facut acolo analize. Cum sunt asistentele, se pricep? ca la noi iar va fi de luat sange de la o vena de pe caputz ca la manutze il inteapa de 3 ori pana ii gasesc vena..... Data trecuta am recoltat sangele cu 2 asistente tare bune si profi de la spitalul pediatrei, si eprubeta a plecat la synevo, acum ma gandesc sa merg direct la medlife.
Alex, mami voi aveti un big big issue cu laptele asta.
Cand ti se linistesc apele, fac iara mangarii astia de producatori una nefacuta. Imi pare rau ca Alessia trece prin astea si va doresc sa gasiti un lapte stabil pe care sa-l pape cu placere.
mai vream sa zic ca a primit fimiu un ferrari de ziua lui, (Natalixa, deja facem curse) si acum ne gandeam cu soatza ca nu avem unde sa-l tinem/parcam (e mare, desi nu e originalul) si eventual sa-l schimbam cu ceva mai usor de parcat prin casa, nah, probleme de duminica la pranz....
hai va pup cu drag pe fiecare in parte, pe Mada o si imbratisez si ma duc ca s-a trezit voinicu'...
am editat ca am papat mult litere da' tot nu cred ca e total corect scris
diamar78 spune:
La multi ani Darius si Leon, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
La multi ani Litlelight!
Daciana, cum ati petrecut?
Aida, vezi mami daca-l vorbesti de rau pe Eric iti arata el ca nu e chiar asa.
Alex, ai gasit lapte?
Elle, i-a mai spune ce-i mai face Eva surioarei.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
La multi ani Darius! Sa fii sanatos si fericit!
La multe lunite Mihnea!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
Anomis, ai un mare dar de a face oamenii sa se simta speciali. Ti-am trimis PM.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Iulika29 spune:
Buna seara!
Laa multi ani, Darius!!
La multe lunite Mihnea!!
Eu am culcat pe pustiulicå.Si acum incepe viata mea.daca ati sti cum astept mereu seara ca dupå ce se culca pot si eu sa stau så pap in liniste, så urmåresc un film.Azi ca prin minune am avut o zi mai usoara cu el.Nu a fost deloc marait decat pe seara cand mai avea putin si se apropia ora de nani.Si de maine iar gradi si eu de marti iar muncå.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå