Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata fetele,
buna cafeaua!
Se pare ca durerea de cap si ameteala mi-a trecut peste noapte, la fel si socul, pentru ca acuma ma simt mai bine.
Laura: spor la dieta, e bine ca vrei incet, ca asa nu o sa ai efect yo-yo cand nu mai ti regimul. Iti tin pumnii sa mearga cat mai multe kg jos!
Tiusca: f grea problema de constiinta ce ai tu acolo, trecem si noi prin ea. La fiecare dinte nou iesit (la noi numai 4) si l-a incercat direct pe mami, de fiecare data a fost un "nein" absolut cu impins de la san si nu mai primit de papa, se pare ca dupa aceea nu a mai facut. Unele spun ca daca tipi sperii copilul si poate primi nursing strike, nu stiu ce sa zic, ceva o medie poate, nici tipat ca din gura de sarpe () si pana la urma tu iti cunosti copilul sa vezi cum reactioneaza. La noi in momentul de fata se trezeste si de 6 ori noaptea, cu toate ca seara isi primeste cerealele cu lapte si fruct (pana acuma erau aproape 250-300gr, mai nou 100) si dupa vreo ora mai primeste o sticla de 180 ml lp (introdus de mine in speranta ca nu se va mai trezi atat de des, deci FALS!) Cand i l-am dat prima oara mi-au dat mie lacrimile, cu toata oboseala noptilor nedormite sa sti ca nu am fost pregatita sa renunt la alaptatul de seara! Deci, si eu cred ca e din cauza dintilor, si deci mancarea nu va avea vreo influenta asupra somnului. Daca ar fi numai mancarea, in sensul ca "sa nu-i ajunga", iti alegi o perioada in care vrei sa-ti doarma 6 ore de ex, ideal ar fi 11-5 dimineata, si inainte si dupa ii dai sa suga intr-una, si o ora la nevoie. Dupa aceea, daca se trezeste, il linistesti numai prin leganat, mangaieri, un picut de apa. Cica dupa cateva zile se linisteste situatia. Iti zic sincer ca eu nu mai am puterea sa incerc, pt ca din cauza oboselii cand ma trezeste noaptea prefer sa-i bag tata in gura numai sa ma lase sa dorm, decat sa incep sa-l leagan (adica m-ar trezi pe mine complet, plus ca primele zile in intervalul de la 11-5 se va trezi destul de des!)

harnici la de 41 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hello, mamici

Vin si eu cu noutati: m-am tuns... SCURT... ca sa intelegeti dimensiunea evenimentului, aveam parul pana dincolo de umeri... Prima reactie - Vlad - ... exact asa a reactionat... acu' s-a obisnuit cu mine si nu mai bazaie...

Legat de Nan3 - si eu ii dau lui Vlad, dar cu tetina de la Nuk - marimea M (de lapte)... nu am vazut nici o diferenta de densitate, chiar daca asa scrie pe cutie

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput