Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Azi mi-am scos o alunita. Era in cap si de multe ori la coafor, desii spun despre ea, tot se intampla sa fie lovita cu pieptanul. Si oricum, ma mai si vopsesc, nu mi se parea prea ok...
Asa ca dupa ce am consultat mai multi doctori m-am decis sa o scot; era o alunita perfect normala, din copilarie, dar decat sa o tot agresez, mai bine fara ea. Partea nasoala e ca 1 saptamana nu am voie sa ma spal pe cap, si mai am si parul imbacsit de sange acum

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona sa stii ca primul impul a fost sa reactionez ca si Cami. Nici eu nu cred ca as tolera genul asta de comportament. Insa inteleg ca nu e deloc usor sa iei o astfel de decizie. Mai ales ca va descurcati atat de greu cu banii. Si cred ca Moni te intelege mai bine ca nici ea nu o duce prea roz din cate a spu. Iti doresc sa fii puternica si optimista si ca pe viitor sa ai forta si siguranta necesara sa te rupi din cercul asta vicios. Multa rabdare insa.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

IN primul rand:
La Multi Ani fericiti, Mona!!!!

In al doilea rand : Ce e fratzilor cu linistea asta?

DEspre noi: suntem bine. MAya s-a bucurat enorm cand ne-a vazut. Nu va spun ca ii era dor de casa. Aseara, ne-a asteptam un prieten la aeroport, si ne-a dus direct la el, ca deh veneam din vacantza si nu aveam de nici unele :). Ei, prietenii astia au un baiatzel, pretenar bun cu MAya, PAul. CAnd sa plecam, PAul sa crizeaza, ca nu, sa nu plecam si ii zice la Maya : nu Maya, nu pleci, ramai aici. BAi, s-a pus fata mea pe un plans de zile mari : ca ea vrea acasa, asa ca am plecat in tromba. Acasa s-a bucurat tare mult d etoate, abia am culcat-o. Vorbeste bine de tot romana, dar deloc franceza :). INtzelege insa si raspunde, dar in roamana. Astazi bona mi-a zis ca i se pare ca pronuntza mai rau in franceza. E normal zic eu.

CAm astea. VA pup pe toate si va astept sa SCRIETI!!!!!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Mona! Te imbratisez cu drag.

La multi ani, estrella! Sa te bucuri de papusa ta blonda! Va duceti la ea saptamanal? Cum ii e la bunici?

La multi ani, Tudor de Ioana!

La multi ani, marina cea finuta si draguta! Sa te bucuri de luna de miere la Mediterana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ESTRELLA
MARINA
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI NOROCOASE!

BUJO, da, nici eu nu o duceam prea roz in casnicie, si la noi au mai fost jigniri si de=o parte si de alta dar apelative de astea ca la usa cortului cum primeste Mona din fericire eu n-am primit. Iar acum in majoritatea timpului e mai bine pentru ca ne straduim amandoi, pentru ca ne dam seama ca totusi mai are rost, mai este cale de armonie. Nu stiu ce as face daca as fi pusa intr=o situatie limita, asa cum e Mona.

VICKY, haha, bravo Mayei, deci ea de la varsta asta clar nu accepta sa=i puna un barbat piciorul in prag si sa-i zica ce sa faca

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moni ma bucur mult ca e mai bine. Imi amintesc ca era un moment in care ziceai ca nu crezi ca mai ai ce salva. Sa dea Domnul ca de acum sa fie numai bine.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna fete dragi!!
La multi ani, Mona,Estrella,Marina!!!!Sa fiti fericite,implinite si iubite
Vicky sa va fie de bine revederea.Cum ti s-a parut Maya, a mai crescut?Felicitari pentru vorbit
Mona imi pare rau pentru ce ti se intampla, nu ti pot da sfaturi pentru ca mi-as lua avertisment..mi-e gura plina ca sa zic asa.Dar am incredere ca la un moment dat vei lua cele mai bune decizii
Moni si noi tot Pentaximul l-am facut de la stat la 2 luni, iar daca la 4 luni nu va mai fi voi lua infanrix cu siguranta.Pupam dragalasii
Didi nasol cu parul dar bine ca ai scapat de un stres.
Despre noi...Riana e maaaare arata asa cum era Clara la 5 luni, si e o cuminte si rade, vorbeste pe limba ei, e tare bunutza,Clara o iubeste la fel de mult si ma ajuta.Vorbeste muuuult si foarte corect, are un simt al umorului,ohooo si o logica buna,cra,cra.As fi vrut sa o dau la gradinita dar inca mi-e frica de boli, asa ca mai astept pana in aprilie sa mai creasca si Riana.
Cu timpul stau prost...pe 2 octombrie facem petrecerea pentru botez, pe 23 oct cununam s in restul week-end-urilor avem nunti si botezuri, de parca criza asta ne-a ambitionat
In egatura cu emigratul..si Cristi e fan NZ, dar eu nu cred ca voi putea pleca asa departe, sper la o Europa...
Va pupacesc
Biri m-am bucurat cand te-am citit...imi era dor de tine, si de SUN mi-e tare dor, nu mai zic de Narci

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BUJO multumesc. Stiu ca am mai zis asa, eu sunt prima sa recunosc ca sunt ca nebunii, o data euforica o data pe culmile disperarii, am o stare de spirit extrem de oscilanta, direct proportionala cu gradul de oboseala

DANA, am vazut pozele tale, asa fete frumoase ai! Atata e de dulce Clara cu ochisorii aia maari-mari. Si Rianna seamana cu ea, nu? Distractie placuta la botez si cununat!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

In primul rand ca nu am mai intrat de cand am nascut........din motive care nu au depins de mine din pacate....
acum o sa pot intra mai des si sper sa va pot citi din urma..........
tuturor sarbatoritilor si din partea noastra!!!!!!!
In al doilea rand va pe toate si nu v-am uitat nici o clipa, chiar daca nu am mai putut sa intru pe forum, mereu m-am gandit la voi!!!!!!!!!!
In al treilea rand, am si eu o intrebare pentru mamicile din zona colentina:
am gasit o gradinita de stat in Doamna Ghica, nu stiu sigur ce numar...aflu azi si va spun.
vroiam sa stiu ce parere au de personal.....
mie mi-a lasat o impresie buna, o sa o ducem pe nepotica de la 1 octombrie si sunt un pic ingrijorata cu mancarea, copii, educatoarele.etc.
o sa intru un pic mai tarziu cu mai multe detalii, poate ma putetti ajuta cu informatii despre ea...
va multumesc pe toate mamicile si pe toti puiutii!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Salutare fetelor,

De luni a inceput fii-mea gradinita, prima zi, super ok, nu a varsat o lacrima, a fost extrem de incantata de tot. Vine acasa si-mi spune "am stat eu si m-am gandit, ia sa-mi fac eu prietenii astia, sa fie prietenii mei"
A 2-a si a 3-a zi au inceput cu nu vreau sa merg la gradinita. Acolo are 2 baieti lacrimogeni rau de tot, unul este genul mai urlator si a inceput de la el plang mai multi ... si cred ca este un haos.
Si a tot plans si ea, in reprize cu cei 2 baieti, "dar eu am plans frumos, Danutz plange foarte urat, sa stii"
Eu am o banuiala in ce priveste capacitatea educatoarei de a le distrage atentia si de a-i antrena in diverse jocuri.
Cred ca e cam prostuta, face si niste dezacorduri care pe mine ma zgarie pe creier ...
Precizez ca este o gradi de stat
Nu-s foarte multi copii in grupa momentan, au cam 8-10 copii care vin acum, deci nu ar fi multi, dar nu stiu cat se ocupa si cate activitati fac.

Cand o aud pe biri si pe mada ce invata copiii lor prin alte tari, mi se face rau Mai biri, tu il scoti cu doctorat dupa gradinita??

Oare vreau eu cam multe de la gradinita?? Ce naiba ar trebui sa faca la 3-4 ani la gradi?

Mergi la inceput