Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Chichi burtiera nu cred ca imi ia nimeni cadou..plus ca sunt patita la faza cu cadourile..prefer sa ma las in seama mea...

Ai pus okii pe vreuna anume (burtiera)? Ca eu am intrat prin farmacii dar nu aveau decit din alea pt fitnes, sa tina muschii adunati sa nu te ranesti in timpul exercitiilor, si parea fff strinsa pe corp. Ori nu cred ca ne trebuie asa ceva.
Intr-un singur loc am gasit, dar era cu tot cu kilot si nu vreau asa.

Eu am avut si o am inca o burtiera foarte buna marca Sana, speciala pentru femeile care au nascut, pot spune ca a fost foarte eficienta.
Insa va sfatuiesc sa o achizitionati dupa nastere, pe probate, trebuie sa stranga bine abdomenul (se 'monteaza' in pozitia culcat pe spate) sau sa fiti sigure ca o puteti schimba ulterior, daca veti constata ca nu e marimea potrivita.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 5 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

2ingerasi frumoase achizitii! Te inteleg ca ti-e greu si imi pare rau... Dar fruntea in sus ca traiesti frumos prin copii tai! De altfel ei sunt "motorul" tau! Incet, incet totul se va pune la punct!
Chichiutza nu te mai stresa din lucruri mici! Ai sa vezi ca dupa ce vine Toma prioritatile vor fi cu totul altele! Si gandirea va fi alta! Ai sa te convingi singurica! Si eu patesc ca tine, sa nu crezi ca esti o "raritate"! Ma supar si stresez din orice!
Burtiera am 2: una "de toneta" care dupa purtari se largeste si una mai inalta cu scai, ajutabila deci, din Italia dar mai putin comoda! Se gasesc la bani frumosi prin farmacii-sunt "de firma"! dar isi fac treaba si cele ieftine luate pe masura buna!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari de pe ebay.com sau ebay.uk? Ai idee cam cat e transportul? Se plateste online cu visa banuiesc...

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alynta Incerc si eu sa vad partea plina a paharului...ma caznesc dar mai pic pe alaturi

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Fetelor, eu am avut 3 burtiere la prima sarcina. Una de firma,cu scai, si doua achizitionate de la tata si de la bunica(una mai mare si alta mai stramturza), cu mos si baba,de genul celor purtate pe post de brau, cand ii dureau salele... Eu nu m-am impacat cu niciunul, insa. Cel cu scai era prea rigid si ma zagaria sub sani, celelalte imi dadeau dureri din cauza operatiei de cezariana. asa ca eu nu stiu ce sa va sfatuiesc in legatura cu ele... Dar cred totusi, din experienta, ca pentru cele cu cezariana..centurile astea sunt cam deranjante...

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor, ce ziceti, sa ii trimit mesaj lui pity? mi-e sa nu deranjez...

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Maine implinim fix 38 s si sambata mergem iar la dr... Sper ca de data asta sa stabilim data cezatienei...daca nu, sambata viitoare sigur o stabilim,ca intru in sapt 40... Eu as vrea sa fie exact la DPN, adica 24 sept, dupa noile previziuni....dar cine stie...

Si pentru ca fac cezariana, in functie de data aleasa trebuie sa ma si epilez. Ideea e ca acum mi-e tare greu, ca eu ma fac singura cu ceara, dar ma cam incurca burta.... Asa ca o sa ma fac cu ceara doar in zona cicatricii de la prima cezariana si in rest bag lama.... Stiu de la prima operatie ca e foarte neplacut sa iti creasca parul peste rana.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Simona nu stiu ce sa zic... Oare se simte rau?! Ea zicea ca ne anunta, dar poate e prea fericita! Incearca un sms, ca daca il vede si se simte bine iti va scrie altul ca raspuns!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

klarisse eu is programata pe 23 ca pleaca dr pe 28 oricum pe 23 vroiam si eu fiind a doua sarcina, chiar daca nu pleca, era cam riscant sa stau pana la dpn. am vb azi si cu anestezistul, semnat contractu', Doamne ajuta!

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

m-a sunat pity!!!
domnisorul Tudor are 2900gr, 48cm, apgar 9.nu l-a vazut inca, poate maine, cand se va duce la el. mi-a zis ca bebe este la un alt etaj si ii este cam greu sa urce din seara asta. si inca ceva! tudor este blond si fara par deloc! din 2 bruneti, a iesit un blond! vorba ei; asta clar e motiv de divort! [:)))] acum, durerile dupa operatie nu mai sunt atat de intense ca atunci cand s-a trezit din anestezie. a trebuit sa incheiem convorbirea ca venise tanti cu injectia.
ne pupa pe toate si ne multumeste ca ne-am gandit la ea!!

bravo, pity!! bun-venit, tudor!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput