Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neatza, burticutze!
azi m-am trezit cam bulversata... am visat ca dl dop cazuse si ma certam cu sotul pentru ca nu aveam masina acasa (saptamana viitoare masina va fi in service. sper sa fi fost doar un vis urat!

camisv!!!

p.s. herpesul meu se pare ca a disparut!

pupam burticile si le dorim o zi frumoasa si un inceput de weekend superb!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele
pity si Ama FELICITARI sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi

pt camisv
alynta si pt tine...poate o conving pe bebelusa sa iasa
loredana si pt tine
deocamdata timide...dar poate mai tarziu scoatem mai multe

vreau sa ies un pic la plimbare cu Ema, e racoare afara dar vreau sa ma plimb, deja am bagat 1 tura la spalat, am intins alte rufe care se terminasera de spalat aseara...
Am o stare de lene...poate de la vreme
va doresc o zi minunata si vb mai tarziu

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc feteleor! Eu stiu...poate poate vrea si fetita asta sa vina!

Sunt o UITUCA! Aseara trebuia sa-mi trimit sotul la MF pt adeverinta de gradi a celui mare si am uitat cu contractiile mele haotice! Si se pare ca pica pe mine azi! Eu care abia ma misc..... De cateva zile elimin "bucatele" mici albe gelatinoase! Dar cantitativ sunt cat o picatura! Cred ca e dopul!

Alina-Mirela 40+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Klari de pe ebay.com sau ebay.uk? Ai idee cam cat e transportul? Se plateste online cu visa banuiesc...

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Daca ai fi comandat acum cateva zile in uk iti aduceam eu in Romania.. ca am un ditamai geanta goala...of..eu duminica ma intorc si cred ca nu prea mai au timp sa livreze.

sorana 32+ cu

duamna da' niste infacol englezesc poti sa aduci, te roooog? o sticluta, 2 si cand ajungi aci le pui la posta ramburs. sau sa iti trimit banii pe card? ma gandesc ca fiind vineri ajung abia luni...ce zici?

eu am pompa de muls pt ca am experienta anterioara. insa si la ea mi-am luat-o din timpul sarcinii. fiind cu ceza am folosit-o cu succes inca din maternitate si mi-a venit laptele dupa 2 zile si nu dupa 4-5 cum vine in mod normal. si ma refer la lapte lapte nu la colostru. ulterior am folosit-o o luna cat am alaptat zilnic pt ca baby nu a vrut direct de la tzatza sa pape. acum mi-am luat iar desi sper sa pape direct de la sursa da' mai scoti un surplus, mai pui la congelator, mai scapi de mastita, etc. eu m-am inteles f bine cu ea. am un avent manual.

oana va avea un nume f frumos piticul

tanamera daaa...e calu' si eu ma duc joi la cal...uofuof ca eu scapasem de asta toata sarcina si ma suie acu pe final cand abia ma misc

oramonaaaaa! oua umplute? am mai mancat un ou azi da' mai intra vreo 2

donna am avut o colega de rezerva la baby care tot asa era mai dotata si nu stiu daca isi dadea seama sau nu da' fantele alea numa lichite nu stateau. ideea cu nasturelu' e buna. si eu le mai am de la baby, 2, da' am si vreo cateva kile in plus fata de atunci si cred ca as pati la fel

HAI CAMI!
HAI BEBICU!

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mai3 mnie mi-a zis cineva ca INFACOL se gaseste la farm Donna in alexandru la pretul de 20 lei!

Hai Camisv!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Mai3 mnie mi-a zis cineva ca INFACOL se gaseste la farm Donna in alexandru la pretul de 20 lei!

Hai Camisv!

POZE

Cum a aparut Printul!

alynta stiu ca este si la noi da' la noi nu se aduce de ala englezesc ci din austria din cate am inteles si nu e la fel de bun

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata,

ne-am intors de la munte.. vreme bunicica zic eu.. fara vantul asta turbat de Bucuresti!

felicitari Pity si Felicitari Ama.. sa va traiasca Tudor si Sebastian... sa fie sanatosi!

hai Camisv
hai loredanab
hai Alynta

hai fetelor.. va asteptam cu vesti buuuuneee!

magdy, OanaG, zozela - sanatate si numai bine si de la noi!

tanamera.. nasti la privat in Tg Mures? am sa vreau si eu info de acolo.. macar de curiozitate ca am ramas la ideea de Medlife.

aniast, nike?? ce faceti, cum va sunt bb-ii??
simo bine ca ai scapat de herpes..
mari paun - plimbare placuta

mi-au iesit analizele si mf-ul meu a spus ca sunt analize de om iesit din "lagar" ... asta e .. sper sa fie bine totul la final.
multumim de mic dejun.. delicios!

fetelor am un dor de duca... de nu va explic..ce nesting, ce alte alea.. am chef sa ma plimb in Salzburg.. sau Vienna, sau de ce nu in orasul meu favorit Luxembourg...am luat-o razna asta e clar...

sa aveti o zi buna si asteptam bb-ii!!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Felicitari Pity si Ama...
Sa aveti parte de niste bebelusi sanatosi, voiosi si mancaciosi si sa va bucurati de ei...

Alecsa_L, 35+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata si de la noi!

In primul rand, FELICITARI celor mai proaspete mamici: Pity si Ama!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Zoze, tinem pumnii stransi-stransi sa vii cu vesti bune azi!

Pnetru fetele din Bucuresti (si nu numai), daca nu v-ati hotarat inca asupra locatiei pentru botez, va sugerez eu un hotel, Best Western Stil Hotel **** (in Baneasa, pe Nicolae Caramfil), este un hotel micut, cu un restaurant de maxim 45 locuri. Sotul meu e directorul hotelului. Plus ca este "frate" cu Chicco si au si o oferta speciala pentru organizarea botezului. Mai jos aveti link-ul (il pun cu spatii ca sa mearga)http://www. paralela45 .ro/img/newsletter/2010/09_08/index.html

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

FELICITARI PITY! FELICITARI AMA!.
BINE ATI VENIT PE LUME TUDOR SI SEBASTIAN!

NASTERE USOARA CAMISV!

CLARY ma bucur pentru progresele Biencutzei...s-o tineti tot asa!

ANUTZA te asteptam cu vesti bune de la analizele de azi!

Sin ma incumet sa scot pentru ALYNTA!

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput