Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
bratafel spune:
buna fetelor
Am si eu o problema: Otilia mi-a facut si aseara si azi caca maro spre verde si urat mirositor, azi noapte nu a facut deloc, se tot chinuia, dar nici nua prea papat azinoapte, iar dimineata dupa ce a papat binisor i-am dat vitamina D si Protectis. A inceput sa sughite la un moment dat si am pus-o in patut sa se linisteasca. LA un moment dat a vomat tot, mai intai ii curgea din gura, apoi cu jet. Voi ce parere aveti?
O sun pe doctorita de familie acus sa vad ce-mi spune.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
crispro spune:
Mire, Racusor, Crissy, .
Bratafel, sa nu fie ceva din alimentatia ta care sa fi schimbat mirosul kk. Si al meu a vomat in jet o data, ca a mancat prea cu pofta. Nu e problema daca nu se intampla constant. E boine sa suni medicul, poate isi mai da cu parerea.
Racusor, am vazut si eu poza cu Andrei - e mare flacaul tau si e frumos foc!!! Abia astept sa mai pui poze!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
bratafel spune:
Crispo - am mancat ieri si alaltaieri niste ficat de curcan si am inceput sa iau Mamma+.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bratafel Crispo - am mancat ieri si alaltaieri niste ficat de curcan si am inceput sa iau Mamma+. mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010 |
Io stiu ca nu e indicat ficatul in alaptare...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
adrianaBuc spune:
felelor,
voi va scoateti copii afara pe vremea asta? Eu nu am scos fata ieri, ca batea rau vantul. Azi vad ca bate cam la fel. Totusi nu e bine sa o tin atat in casa, nu?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
maurice spune:
racusoram patit si eu cu ana la fel, am comandat in iunie si au ajuns dupa o luna, uneori raspunde tare greu
michelle1981 spune:
Racusor, tu te-ai uitat la poze, dar noua cand ni le impartasesti?
Maurice, cum e cicatricea? Se cunoaste dupa unguentul ala ca eu nu am ajuns sa imi iau nimic.
Apropos cicatricea voastra ce lungime are ca eu mi-o imaginam mai mica
In alta ordine de idei am fost cu aia mica la dr de familie, vazut, masurat, cantarit. S-a uitat pe analize si a zis ca are icterul copilului alaptat la san si ca ii va trece cand intrerup alaptarea
Cu buricul care supureaza - cati doctori atatea pareri (3 la numar). Nu-i nimic, o sa mai consultam vreo 2, sa vedem ce mai zic si aia
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Adriana eu ies daca nu ploua. Am un costum de fas tip cosmonaut. Daca bate vantul ii acopar fata cu ceva nu f gros. Daca ploua e incomod ca trebuie sa imi tin si umbrela, ca pt carut am husa.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
danuta-bel spune:
Buna dimineata! Ce bine de fetele care si-au facut un program... la noi totul e haotic... Plus ca nu stiu cand aveti timp sa mai faceti si una-alta prin casa.. Tine de organizare, stiu. Abia de am timp sa fac de papa, si asta nu zilnic... Si cand vine sotul de la servici, mai sta cu ea si mai fac si eu una, alta prin casa.
Din ce stiu eu, nu e indicat alimente DELOC, nici macar sucuri, pana la 6 luni, sau macar pana la 4luni jumate. Explicatia fiind, cum s-a mai scris, ca sistemul lor digestiv nu e inca dezvoltat si nu pot digera alimente. Din pacate, unii medici la noi...
Otiliav spune:
Neata!
Adriana, copii trebuiesc obisnuiti si cu vant si cu ploaie ca doar nu ii tinem intr-un glob de cristal. Eu sunt adepta calitului de mici si nu inteleg in veci de ce se tin copii in casa cu zilele ca ploua sau ca bate vantul. Voi macar aveti posibilitatea sa ii scoateti progresiv. Dar eu nu am de ales si la ora 8:15 dimineata sau la 1-2 e musai sa merg dupa Ana la scoala fie vant fie ploaie. Ba ne-a prins o furtuna acum 2 saptamani de credeam ca nu-mi rezista folia de plastic de la landou. Ganditi-va ca aici sunt saptamni intregi cand ploua. Si atunci copii sunt scosi pe ploaie. Solutii sunt: folie protectoare de plastic, material impermeabil la carut, copil imbracat corespunzator sa poata fi scos din carut si tinut in brate. Aici e o zicala "nu-i vremea rea ci nu te-ai imbracat bine"
Fiecare face cum vrea bineinteles. Eu am fost de mica bolnavicioasa asa ca am incercat pe cat posibil sa le calesc pe fete si cele doua mai mari au primit doar o data ceva pentru raceala in primul an. Antibiotic nu au luat niciodata fetele mele asa ca eu zic ca n-am exagerat.
Aelita, am impresia ca in tarile insorite e o regula sa fie buricul frumos, rotund si tras inauntru. Pur si simplu astia nu dau atentie sau vor sa fie totul cat mai natural. Mie insa mi-ar fi placut sa le puna clestisor steril de plastic pentru ca asa sigur cade mai repede si ramane mult mai frumos. La Elisa am crezut ca am avut ghinion de s-a inchis asa urat dar intre timp am vazut ca mai toti copii au asa aici. Pe ei normal ca nu-i deranjeaza dar eu sunt din aia care vreau sa dansez in disco din buric .
Ah, mai tu esti mai eroina decat mine ca ii ai mai mici si apai tu stiai la ce te bagi cand ai ramas gravida, la mine fuse o surpriza ca eu sunt adepta diferentelor mai maricele intre copii.
Ce mai face Miguel puturosel? Bine ca-i frumos la voi sa se usuce prosoapele si prosopelele repde.
Katalina, ma uitam cu jind la semnatura ta si facusem calculul ca tu ai voinic dubla la varsta fata de Ana asa ca n-ai nici o treaba. Evident ca la teme nu m-am gandit .
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)