Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
dar la noi fiecare e cu tzatzica lui,stanga a lui Mateo,dreapta a Carlei
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 dar la noi fiecare e cu tzatzica lui,stanga a lui Mateo,dreapta a Carlei Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Otiliav spune:
citat din mesajul lui carla_2008 sanii nu se spala cu apa si sapun decat la dus o data.in rest doar cu apa calduta la fiecare supt,dar eu nu spal chiar dupa fiecare supt ca laptele ramas pe sfarc are si efect cicatrizant pt ragade(eu nu am acum am avut la inceput),si antimicrobian(tot din carti stiu),plus ca am observat ca raman sfarcurile mai moi ,nu uscate ca dupa dus. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Eu nu mai stiu ce scrie prin carti si nici timp de rasfoit nu am. Dar se pare ca am ramas cu obiceiuri bune
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Creatza11 spune:
Buna ziua mamici si delfinasi!
Am intrat si eu pe fuga sa multumesc fetelor de urari la implinirea primei lunite a puiului meu si sa toate mamicile si puii lor.
Noi tot cu colicii ne luptam, acum suntem pe colic baby si debridat, nici nu am mai putut intra pe forum nici macar sa va citesc, sa mai scriu nici atat. Ma simt cam in pom ca nu mai stiu ce ati mai facut, cat au mai crescut delfinasii, care plange, care rade, care gangureste, care tipa si urla (ca al meu),.....
In ciuda faptului ca suntem un bebe "plin" de colici si foarte energic si agitat, astazi l-a cantarit dr si avem 4300g si 56 cm, deci am luat in prima luna aproape 1 kg si 5 cm.
Iar dr s-a mirat foarte mult cand l-a vazut cum isi tine capul ridicat din pozitia culcat pe burta, iar cand il tin in brate nu-i mai tin eu capul demult. A spus ca, la cat de vanjos si puternic e, cu sigurantade la 2 luni mi se rostgoleste in pat ....Oare colicii astia l-or fi umplut de atata putere?
Va pup si sper sa mai pot intra caci tare dor imi e de voi!!!
nela_didea spune:
citat din mesajul lui pufescu Cateodata am senzatia ca sunt prea relaxata, am in jur numai mamici panicate,cu catare,grafice,isi indoapa copii cu picaturi,pastile,homeopate,ii imbraca de-i innebunesc...cel putin asa mi se pare mie.Si calca toate hainele lu bebe...Scuze pt cine face asta,cred ca fiecare face cum vrea(problema mea e cand mi se dau sfaturi pe care nu le cer sau mi se fac diverse criticii mai mult sau mai putin subtile).Plus mama care e vesnic vag nemultumita de ce si cum fac(noroc ca la telefon...si cum nu-i prea dau detalii presupunea ea diverse tampenii).Eu am niste principii mai spartane un pic, si teoria ca atata vreme cat bunicile stau la distanta si mami e relaxata totul o sa fie bine.Daca ar sta vreuna cu mine as avea 3 feluri de mancare si depresie postnatala :)) .Nu zic ca numai eu stiu, accept si parerile altora,doar ca vreau sa decid eu ce si cum fac dupa ce ma informez :). Dar cateodata am senzatia ca poate nu sunt relaxata ci sunt inconstienta :). mami de Raducu, 10 august 2010 |
PERFECT DE ACORD CU TINE
adrianaBuc spune:
La tara se zice ca poti incepe diversificarea cand bebe sta in fundulet.
Eu sunt copil care a inceput diversificarea la 3 luni, am papat lapte de mama 1 luna si uite ca sunt bine sanatoasa, fara nici o problema de sanatate. Asa ca nu stiu cat de reala e chestia aia cu "copilul are probleme de sanatate daca incepi diversificarea mai devreme de 6 luni".
In plus, copilul iti va spune singur daca e pregatit sau nu sa manance altceva decat lapte - cel putin asa sustin toate prietenele mele care au bebei.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
danuta-bel spune:
citat din mesajul lui rodyka ... aici imi e groaza de diversificare, unde gasesc eu branza proaspata de vaci?! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Eu aici gasesc la rusi branzica proaspata de vaci. Voi nu aveti pe acolo magazine de rusi sau polonezi?
danuta-bel spune:
citat din mesajul lui Otiliav Michelle nu vreau sa par o nespalata dar zau ca n-am timp de spalat cu apa si sapun la cat de des suge asta imi mai lipseste. Si oricum ii dau sa suga si la magazin, peste tot pe unde umblu eu. Fac dus dimineata si seara sau cand mai apuc un moment. Nici nu-i bun atata sapun pe sani, se duce grasimea secretata de aoreola. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Mie mi-au spus de la spital sa NU spal sanii cu sapun, cu apa o data pe zi e suficient. Bine, la dus spal cu sapun si clatesc bine, bine dupa.
danuta-bel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Nu, nu esti singura! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
Nici eu nu stiu cat papa la o masa... san exclusiv, si la cerere..n-am nici cantar, o cantaresc cand merg la medic la control
michelle1981 spune:
Cu spalatul si eu sunt de aceesi parere, ii spal o data pe zi. Insa ma pusese pe ganduri dr mea azi. Nu e prima data cand nu sunt de acord cu ea
Si referitor la infofolit, va rog, astept sfaturi caci nu vreau sa o imbrac f gros, dar nici sa raceasca mititica nu vreau
btz la multi ani fericiti si de acum inainte in familie!
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)