Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
cristina faza tare! ma uit sa vad unde.s magazinele aici in spania de robeez si nu au in madrid, au in gijon, adica exact unde am fost eu
in vacanta, noroc ca in orasul ala vrem sa ne mutam si avem drum mai des
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina WAPI - Care e treaba cu Oscilo? Nu-i dai ca e din ficat de rata sau nu-i dai de principiu? Daca ar sta cineva sa ne traduca toate denumirile produselor pe care le inghitim cred ca am intra in coma, ne-am autoizola. Iar sa stea sa explice cu argumente stiintifice potenta lor e inutil cat timp nu esti de specialitate. Pentru mase conteaza doar efectul. Uite, mie acuma imi trebuie cu disperare: GENCYDO - care este suc de lamaie, gutuie si ser fiziologic METEORISEN - minereu de meteorit si HEPATODORON - care si asta e din ceva cel putin ciudat. Pai, cand eu stiu ca s-au vindecat oameni de boli cronice cu ele, sa nu le iau pentru fii-mea care sufera de aceleasi afectiuni, de altfel virale, luate de la gradi? Crezi ca-s mai bune alopatele care au intoxicat-o la 4 ani? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
hi miria, pe apodiskout era 18 eur de trimis.....n-ai mai comandatß eu plec acuma in concediu,speram, ca daca nu facem masina nu mai putem, da cand ma intorc, pe 22 daca n-ai rezolvat pot sa comand si sa fad cat costa posta de trimis.. cred cav vreo 10 eur maximal.... vrei asa?
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
miria_cristina spune:
ROXANA - E drept ca nu stiu ce are si ce nu, nea', zis si macho-man in smoching, ca eram cu sotul si interviul l-a tinut cu el. C
Eu doar triam hainutele.
wapi spune:
Miria eu si retetele clasice le mai simplific dupa ce-i zapacesc pe doctori cu intrebari . Le cumpar pe toate de pe reteta si unele doar le pastrez pana expira. E drept nici probleme serioase nu am prea avut. Fug sa deschid "restaurantu'" ca s-a trezit cel mic.
miria_cristina spune:
CRISTINA - Daaaaaaaaaaa!
I-au cantitate dubla daca e la pretul asta. Nu conteaza cand te intorci din concediu.
miria_cristina spune:
WAPI- Norocul tau ca n-ai avut nevoie! Sa nici nu ai.
Eu cu Dami am patit-o rau de tot si inca imi mai e frica.
Iar ciudateniile astea chiar sunt bune nu conteaza daca sfideaza sau nu logica, puterea de intelegere sau efectul placebo.
miria_cristina spune:
Lamuriti-ma ca sunt in ceata complet!!
Eu ii dau Aptamil. Are peste 40% Al, da? Pe Dami am hranit-o cu Bebelac. Asta e produs de Nutricia, care si ei au laptele contaminat cu Al.
Ce lapte praf sa folosesc atunci?
Sa ignor informatia?
Cele care dati lapte praf cum procedati?
dayanara spune:
miria unde scrie cat aluminiu contine lp? ce marci?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Azi nu prea am avut timp de forum..am gatit, m-am apucat de spalat hainele de vara si scos alea de iarna..sunt franta..bebe e agitat rau..
Dayanara saculetul este dintr-un supermarket de la Lujerului, Cora ii zice, si este produs de o firma romaneasca Licurici
Oana brrr..ce aiurea cu alergia!! O sa iau si eu maine Claritine sa am in casa. Cat se da? Scrie in prospect clar...tu cum i-ai dat lu Ericutu?>
Fetelor, m-a capiat Eric cu durerea de gingii. Doar cand ii dau norofen se potoleste. Dar ce ma fac? Pot sa ii dau in fiecare seara???? Cat de des ii pot da?
Iar plange..of..merg sa il iau de la sot din brate.
Noapte buna sa aveti!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, m-a capiat Eric cu durerea de gingii. Doar cand ii dau norofen se potoleste. Dar ce ma fac? Pot sa ii dau in fiecare seara???? Cat de des ii pot da? |
BRIZA eu il dau pe Albert cu dentinox pe gingii si vad ca se linisteste.
Ii mai dau si chamomilla.
Cu nurofenul nu stiu ce sa-ti zic.
i pe mine ma batea gandul sa-i dau putin panadol, dar deocamdata nu am apelat la el.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)