Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
vladimirescu spune:
ioanact in caz ca i-au facut gauri in urechi cu pistolul, impuscind direct niste cercei antialergenici cu stringere tip surub, ai griza sa slabesti strinsoarea cit de repede, ca nu mai circula singe in zona aia strinsa si se poate necroza tesutul. Nu stiu cum se procedeaza la copii, dar stiu ca asa mi-au facut mie cind eram mare (23 de ani) si mi-au zis ca stringerea e necesara citeva ore doar, ca sa nu circule singe pe acolo sa ia contact cu microbii, dar dupa aia e musai sa largesc strinsoarea!
miria mi se pare ingrozitor ce povestesti ca a patimit biata Dami cu gaurile pt cercei... mama lor de cercei si de simetrie!
nibi_niki spune:
Miria, prin cate a trecut saraca Dami pana s-a vazut cu cercei
Noi inca nu i-am facut gaura si nici nu o sa ii facem prea curand.Zice sotul sa o lasam sa aleaga ea,si daca o sa vrea mergem la gaurit.
Ioana 53 de kg?Si mai si zici.Ca sa pocneasca ceva in mine de invidie.
Denisa,vroiam sa o iau si pe Maria la boezul printzesei Asteropi.Dar ne-am hotarat sa o lasam acasa.De fapt am hotarat eu ca sotul nu stie.Asa ca ma voi duce doar cu sotul,puiul meu ramane cu mama
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
child spune:
DENISA eu ii dau acum apa lui ALbert, ceai nu vrea, dar apa mai ia cateva inghitituri intre mesele principale.
Dar nu din canita cu cioc flexibil, cu aia doar se joaca, ci din biberon.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
miria_cristina spune:
Da, chiar n-am avut intentia sa eagerez in vreun fel cu ea atunci. De fapt, eram mult mai relaxata decat acuma in multe privinte, dar am complicat o situatie simpla dealtfel. Nu stiam unde se dau gaurele sigur si usor si am chinuit-o. Cand i-am facut eu practic n-a simtit nimic. O data pentru ca era micuta si vascularizatia tare slaba in zona aia, dar si pentru i-am pregatit lobul urechii cu xilina si gheata.
Insa a doua oara i-a facut pe viu, era marisoara si mi-a plans de chiar n-am mai vrut decat sa-mi iau fata in barte si sa plec de acolo.
dayanara spune:
child zau eu nu prea zic chestia asta ca ma ia lumea de nebuna, dar si mie mi.a crescut piciorul in sarcina cu ivan :)))
erina bine ati venit, intr.adevar barcelona e super frumoasa nu se compara cu madridul, am vazut pozele, daria e leita tati! tu arati bine de tot intre valuri! sa va fie de bine tot ce.ati cumparat
eu cumpar multe din corte ingles dar prind oferte foarte multe cu reduceri, etc etc si ies mai ieftin, caruciorul tot de acolo l.am luat
denisa v.am admirat si pe voi, maya e o dulce, scumpa si frumoasa imi vine s.o mananc, imi place ca pui poze cu ambele fete! adica si honey
in poza 28 imi place de tine
ai grija la bumbo, am probat unul azi in magazin si silvanei abia ii intra bucile..in scurt timp cu greu o mai scot din asa ceva, probabil ca e bun pt bebelusi mai subtirei sau baietei care nu.s asa de lati in solduri ca fetele nu stiu ce sa zic...dar eu eram hotarata la bumbo , pana cand am vazut ca e pana in 10 kg...plus ca e f stramt
scaun de baie avem e foarte bun, parerea mea e ca.ti va fi util
ioanact v.am vazut si pe voi frumosilor! sa poarta justina sanatoasa cerceii
ioana28 o placere sa te citesc, ca de obicei, intr.adevar sa stai intr.un orasel asa mic e idea, peste tot nu doar in romania
vladi sanatate!
azi iar am fost la balci, asa.i zic eu, de fapt sunt ferii, fiestele cartierului:)
am probat si gentuta termica si e foarte buna, imi tine biberoanele mai calde decat ce aveam inainte
fetelor m.am mai uitat si la chicco la scaune de masa, sunt bune alea polly parca asa le zice?
nu stiu ce sa fac...ma gandeam la polly ca e mai ieftin, stokke e ok, dar am vazut ca tre sa cumpar separat o gramada, plus tavita din fata care nu o gasesc oriunde...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE