Ce gatim azi (76)
Raspunsuri - Pagina 17
RHYANNA spune:
CIORBA RADAUTEANA
PUI LA ROTISOR CU LAMAIE SI ROZMARIN,MAMALIGUTA,MUJDEI
TARTA DE VISINE (DE LA CONGELATOR)
marius spune:
Meniul de zi...
Dimineata: salata de conopida
Pranz: Sarmalute
Seara: mamaliguta cu branza de burduf si smantana.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
silvi_2005 spune:
RYANNA si Marius mi-ati facut o pofta as manca si mamaliguta cu pui si sarmalutze
Azi pentru ca e si piticul acasa toata ziua fac din nou bucati de pui pe pat de legume in vasul roman cu garnitura de rondele cartofi fierti in aburi.
Desert facem gaufre iar pentru cina avem seara de pizza azi.
elaga spune:
Snitele cu cartofi prajiti si salata de rosii.
Piure de cartofi cu dovlecei pentru puiut.
pearl84 spune:
Eu nu gatesc zilnic, dar azi am prestat asa:
Supa de pui cu taitei
Salata beouf
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Suna interesant - detaliezi te rog procedura? |
desigur!
-250 grame kirschtomaten (rosii micute ca ciresele)- se pot folosi si alte rosii mai mari taiate in doua sau patru, dupa caz
-o legatura ceapa verde
-200 grame spanac (eu folosesc din acela congelat, portioare mici, ne-tocat)
-150grame sunca
ptr aluat
-150 gr faina
-jumatate pachet praf de copt
-1 ou
-3 linguri ulei
-sare
-50 gr Emmentaler (sau cascaval ras, cam 2 linguri)
-putina apa calduta, orientativ
se framanta un aluat care sa nu se lipeasca de maini si se intinde cu sucitorul ptr forma de tarta (tava unsa in prealabil cu putin ulei si tapetata cu faina)
inainte se pregateste spanacul calit in doua linguri de ulei, sare si putin piper, rosiile se spala, ceapa la fel si se taie in bucati de 4, 5 cm lungime, sunca la fel
aluatul se intinde in tava asa fel sa acopere si marginea, apoi se pune spanacul, rosiile, ceapa, sunca, se aseaza dupa dorinta.
deaspura se toarna un amestec din: 200 gr Emmentaler,(sau cascaval ras pe razatoare mare, nu marunt) 3 oua si 200 gr samntana + 50 grame lapte, sare si piper
apoi, se pune la cuptor ptr 40 de minute, cuptor incalzit in prealabil la 180*-200* .
este foarte buna calda dar si rece.
PS, vreau si eu branza de burduf, de-aia din Ardeal!!!
Bazar general pe DC
*********************
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
marius spune:
Pai iti trimit daca vrei - o adresa o impachetez si pleaca...
Am luat reteta - cu proxima ocazie incerc - banuiesc deja cam cum iese...
Eu pur si simplu / Pagina legislativa