Ce gatim azi (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tocanita de cartofi (in ungureste oarecum paprikas) cu costite afumate. Deja incepe sa miroasa imbietor dinspre bucatarie asa ca imi ploua in gura, sorry! Fetele dau si ele tarcoale deja....

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

-pilaf de urez cu piept de pui
-salata de varza

pt fii-mio, frigarui de pui cu cartofi prajiti

diseara, rogodele

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

N-as vrea sa fiu off-topic dar nu ma pot abtine sa nu fac cateva comentarii legate de fructele de mare. Saptamana trecuta am fost in provincie, acolo alta grila de programe - am urmarit cateva emisiuni culinare - bucataria greceasca, spaniola, australiana. Aproape fiecare masa cu fructe de mare. Si ma intrebam de ce sunt asa de scumpe fructele de mare in Romania? Noi nu avem mare? Nu sunt creveti, scoici, caracatita si in marea noastra? Si daca da, de ce sunt aproape inaccesibile ca pret la noi?

Si daca va permiteti sa le cumparati spuneti de unde? Ca retete gasim noi pe urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

supa crema de rosii
coque-au-vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

mcm, eu le cumpar din Cora, Metro sau Carrefour, dar numai de la raionul de peste (de obicei sunt pe gheata). Nu le cumparati congelate! Din cate am vazut niciodata nu au fost romanesti, tara de provincie era Italia, Spania sau Franta.
Pina sa locuiesc in Franta n-am pus gura in viata mea pe o scoica sau crevete, la noi in familie nu se manca, si nici printre apropiati nu am vazut ca manca cineva.
Deasemenea am inteles ca scoicile din Marea Neagra nu sunt comestibile, intr-o excursie am auzit asta insa nu stiu daca e adevarat sau nu.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

va cer ajutorul!!!

in sfarsit am reusit si eu sa-mi cumpar vasul roman.silvi2005 are o gramada de retete in acest vas.....stupoare,cand am terminat mancarea are gust de caramida!!!

ce ma fac?nu l-am folosit cum trebuie sau ce?
ati mai patit asa ceva ?cum ati rezolvat problema???

va rog,va rog,un sfat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

tocanita de ceapa

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsai am mai auzit pe cineva cu problema asta dar a fost numai la prima utilizare, eu ti-as zice sa il speli bine cu detergent de vase si sa il pui inca o data in cuptor cu apa doar si s ail lasi vreo 2 ore. Poate nu e inca "ars" cat trebuie sigur o sa dispara gustul si mancarica va fi delicioasa.
Mcm exact asta vroiam sa scriu si eu ca am vazut in Cluj si la Cora si la Carrefor filet de un kg pus pe gheata, la 8 lei kg mai ieftine ca aici. Crevetii ok si aia tot proaspeti erau la 40 lei par scumpi dar cam asa sunt si aici si se consuma in cantitati mai mici 2-3 sute de grame. Cu scoicile din Marea Neagra nu stiu ce sa zic daca sunt comestibile, personal cred ca da cnu cred ca cei de la mare folosesc tot de import dar daca iei de la mag e ok. Cu fructele de mare congelata ai dreptate ca sunt scumpe ca tamaia in Romania un pachet pe care eu dau aici 3-4 euro e 50 de lei in Ro nu stiu de ce cred ca speculeaza comerciantii. Poate ti-am dat veste buna cu cele proaspete
Azi o Ciorba de varza cu afumatura-luscos ardelenesc ca aveam pofta. In seara asta o salata de ton cu cruditati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcm

N-as vrea sa fiu off-topic dar nu ma pot abtine sa nu fac cateva comentarii legate de fructele de mare. Saptamana trecuta am fost in provincie, acolo alta grila de programe - am urmarit cateva emisiuni culinare - bucataria greceasca, spaniola, australiana. Aproape fiecare masa cu fructe de mare. Si ma intrebam de ce sunt asa de scumpe fructele de mare in Romania? Noi nu avem mare? Nu sunt creveti, scoici, caracatita si in marea noastra? Si daca da, de ce sunt aproape inaccesibile ca pret la noi?

Si daca va permiteti sa le cumparati spuneti de unde? Ca retete gasim noi pe urma.



Total off topic!

mcm sunt scumpe tocmai datorita faptului ca nu se cumpara,nu se cauta!Cu cit un produs este mai cerut pe piatza cu atit pretzul lui este mai mic!
Si eu is innebunita dupa ele ,as minca zilnic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Sarmalute cu frunze de vita

Mergi la inceput