Ce gatim azi (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Noi am avut gratar electric cit stateam in apartament; mic, cu capac, il puneam pe aragaz, nu a scos fum, a fost foarte bun; eu chiar as mai lua unul pentru interior;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Noi am avut gratar electric cit stateam in apartament; mic, cu capac, il puneam pe aragaz, nu a scos fum, a fost foarte bun; eu chiar as mai lua unul pentru interior;

Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

ptr in casa vreau, la bucatarie mai precis. de iesit in curte nu prea mai merge, a venit frigul si ploua des la noi. sa stau sub umbrela......

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Kari, eu am gratar electric fara capac, sunt multumita de el, nu face fum... binenteles, daca se arde carnea, scoate si fum, insa as preferea un gratar cu capac...eu improvizez, si acopar carnea cu un capac care se potriveste marimii gratarului.

Multumesc ptr raspunsuri, eu am o frica mare de alergii, pe principiul asta nici miere nu i-am dat pana la 2 ani si vreo 8 luni , si multe alte alimente pe care inca nu i le-am dat, de frica asta, acum ca a trecut de 3 ani, incet incet incep sa-i introduc noi condimente, fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

supa de curcan cu taitei
sufle de conopida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ciorba de perisoare din carne de pui
pilaf cu piept de pui
mancare de rosii cu carne de vita (+paste cine doreste)
la desert avem fructe: struguri, mere, banane si nectarine

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Tort de ciocolata. E ziua mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Elaga La multi multi ani mamei tale
Eu mi-am resfatat baietii cu Briose chosetate facute de data asta cu aluat de cozonac facut cu masina de facut paine.
Noi am avut zi de peste si fructe de mare :) am facut Chinchard la cuptor cu legume e ceva peste de mare comun la gust si la aspect dar mi-am propus sa testez in fiecare saptama un peste nou si un Platou de scoci si creveti cu legume
Deseara am musafiri asa ca o sa fac un pui la cuptor cu ciuperci aromate si legume si clatite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005
Noi am avut zi de peste si fructe de mare :) am facut Chinchard la cuptor cu legume e ceva peste de mare comun la gust si la aspect dar mi-am propus sa testez in fiecare saptama un peste nou si un Platou de scoci si creveti cu legume
Deseara am musafiri asa ca o sa fac un pui la cuptor cu ciuperci aromate si legume si clatite.

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Uite cum ajung sa invidiez pe cineva. mare bafta ai - noi visam cu ochii deschsi la scoici si in general la fructe de mare. Asta e - ne-am delectat azi vara in Croatia - ce sa-i faci.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Scoici sau fructe de mare n-as gusta vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Scoici sau fructe de mare n-as gusta vreodata.

Asa am zis si eu pana am mancat prima data acum 4 - 5 ani. la fel si fetele. A fost "bataie" pe un platou mixt comandat special in penultima seara pe o terasa din Omic (Croatia).

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput