Ce gatim azi (76)
Raspunsuri - Pagina 13
columbiana spune:
Noi am avut gratar electric cit stateam in apartament; mic, cu capac, il puneam pe aragaz, nu a scos fum, a fost foarte bun; eu chiar as mai lua unul pentru interior;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana Stroe Noi am avut gratar electric cit stateam in apartament; mic, cu capac, il puneam pe aragaz, nu a scos fum, a fost foarte bun; eu chiar as mai lua unul pentru interior; Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
ptr in casa vreau, la bucatarie mai precis. de iesit in curte nu prea mai merge, a venit frigul si ploua des la noi. sa stau sub umbrela......
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
nikole spune:
Kari, eu am gratar electric fara capac, sunt multumita de el, nu face fum... binenteles, daca se arde carnea, scoate si fum
, insa as preferea un gratar cu capac...eu improvizez, si acopar carnea cu un capac care se potriveste marimii gratarului.
Multumesc ptr raspunsuri, eu am o frica mare de alergii, pe principiul asta nici miere nu i-am dat pana la 2 ani si vreo 8 luni , si multe alte alimente pe care inca nu i le-am dat, de frica asta, acum ca a trecut de 3 ani, incet incet incep sa-i introduc noi condimente, fructe.
madyrizi spune:
ciorba de perisoare din carne de pui
pilaf cu piept de pui
mancare de rosii cu carne de vita (+paste cine doreste)
la desert avem fructe: struguri, mere, banane si nectarine
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
silvi_2005 spune:
Elaga La multi multi ani mamei tale 

Eu mi-am resfatat baietii cu Briose chosetate facute de data asta cu aluat de cozonac facut cu masina de facut paine.
Noi am avut zi de peste si fructe de mare :) am facut Chinchard la cuptor cu legume e ceva peste de mare comun la gust si la aspect dar mi-am propus sa testez in fiecare saptama un peste nou si un Platou de scoci si creveti cu legume
Deseara am musafiri asa ca o sa fac un pui la cuptor cu ciuperci aromate si legume si clatite.
marius spune:
| citat din mesajul lui silvi_2005 Noi am avut zi de peste si fructe de mare :) am facut Chinchard la cuptor cu legume e ceva peste de mare comun la gust si la aspect dar mi-am propus sa testez in fiecare saptama un peste nou si un Platou de scoci si creveti cu legume Deseara am musafiri asa ca o sa fac un pui la cuptor cu ciuperci aromate si legume si clatite. BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
Uite cum ajung sa invidiez pe cineva.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
| citat din mesajul lui adi2003 Scoici sau fructe de mare n-as gusta vreodata. |
Asa am zis si eu pana am mancat prima data acum 4 - 5 ani. la fel si fetele. A fost "bataie" pe un platou mixt comandat special in penultima seara pe o terasa din Omic (Croatia).
Eu pur si simplu / Pagina legislativa