De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivona_st spune:

@ hannen:

nu as simti "complicitate" intilnindu-ma cu cel care m-a sexat si cu sotul meu

- de unde ai dedus ca socializez cu cei doi barbati si ca simt complicitate fata de unul in timp ce suntem, toti 3, impreuna?

nevasta aluilalt e fidela acasa ,deja are un atuu

- faci o presupunere fara niciun fel de baza; cunosti cateva amanunte despre mine, din care ai dedus pana acum tot ce ai poftit, dar nu stii absolut nimic despre celalalt cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui hannen

si momentul de "bilant" cum a iesit?ai reusit sa te simti vinovata sau nu?

Stii,eu ma intreb asa ca fraiera ,daca la o discutie/cearta...orice apare intre doi uamini pe lumea asta ,respectivul se supara pe sotul tau si`i zice "bai ****** io si cu nevasta`ta ne-am ...asa de control".Ce faci atunci?Ai garantia ca asa ceva nu se poate intimpla?
Pe mine numai gindul asta si ma face sa (nu batjocoritor) ci efectiv de rau fizic(asa cum ziceam mai devreme).

Macar tu iti recunosti adevaratul motiv al "virtuozitatii"...teama. E mai bine decat cei care flutura moralitatea si valorile umanitatii.

Off topic oarecum: suntem educati intr-un asa hal de spirit de teama incat femeile nu mai vor sa nasca, unii nu se casatoresc de teama sa nu divorteze, altii nu divorteaza de teama sa nu ramana singuri, oamenii nu isi mai fac ochi dulci de teama sa nu fie refuzati...si zilele trecute o cunostinta mi-a spus ca nu face niciodata ciorba de perisoare de teama sa nu puna prea mult orez in carne si sa iasa tari. Sa nu mai vorbesc de teama ca ne racesc copiii la prima adiere de vant, ca or sa cada, ca tot ce facem e gresit...Mai bine am promova in educatia copiilor nostrii curajul, ca morala o sa se gaseasca mereu cate cineva sa le faca. Ce zici Marius?

Depinde ce intelegi prin curaj. Tot curaj poate fi si sa buzunaresti pe cineva, si sa ii dai unuia in cap, si sa ii iei gatul altuia, si sa inseli asa de...plictiseala si atractie sexuala.

Curaj din acesta nu am sa le dau copiilor mei. Nici nu incerc sa devin virtuoasa peste masura, sa ma urc pe vreun piedestal, insa pentru mine constiinta mea e cea mai importanta, cand ma judeca ea nu pot dormi noaptea.

Si incercand sa ma pun in situatia respectiva a intalnirii incornoratului (sotul) cu amicul eu fiind de fata cred ca as simti eu sotia impreuna cu amantul o forma de complicitate de genul...hai ca l-am prostit pe asta (asta fiind sotul meu). Si in urma acestui sentiment mi-as pierde orice urma de respect pentru "prostul" in cauza, l-as considera un... nimic.

Chiar Ivona tu nu simti asta?

Mergi la inceput

@ lunna:

ca simt sau nu asta, tu deja ai decis ca ar trebui s-o simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
Mai bine am promova in educatia copiilor nostrii curajul, ca morala o sa se gaseasca mereu cate cineva sa le faca. Ce zici Marius?

In spatele fiecarei actiuni, si chiar a curajului, se afla tot frica. Frica de a nu fi suficient de bun, frica de esec, frica de mediocritate, frica de a fi judecat, frica de ..., frica de ... si nu in ultimul rind, FRICA de MOARTE.

In spatele fiecarei actiuni, chiar si a curajului, se afla [...] dorinta de a fi cel mai bun, de succes, de a fi unic, de a fi admirat, si nu in ultimul rand...de a trai.

Pana la urma, in situatii riscante, ne reducem la doua alegeri: sa regreti ca ai facut un lucru sau sa regreti ca nu l-ai facut.

Mergi la inceput

Inca ceva: mie nu imi e teama sa-mi insel sotul. Intr-o discutie din trecut sotul meu imi zicea ca el probabil m-ar ierta si daca l-as insela (nu redau tot contextul discutiei). Nu o fac din respect pt el, pentru mine, pentru casnicia noastra si nu in ultimul rand pentru copiii nostri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ivona_st

@ lunna:

ca simt sau nu asta, tu deja ai decis ca ar trebui s-o simt

Eu nu am decis nimic, te-am intrebat daca tu simti asta si am spus ca EU asta as simti. Dar cum am stabilit ca toti suntem diferiti ma intrebam tu ce simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Luna, dar de ce trebuie sa simta Ivona ca si-a prostit sotul, in complicitate cu amantul?
Complicitatea in acest caz este ´´doar noi stim ce s-a intamplat´´ si nicidecum´´ha, am reusit sa-l fraierim pe prostul asta´´.

Ei au avut aventuri pentru ei doi nu ca sa-l fraiereasca pe sot. Sotul nici nu exista in ecuatia dintre Ivona si amant. Exista doar atractia aia despre care vorbeste ivona.

Mergi la inceput

@ luna:

nu am cum sa simt asta si imi vine greu sa iti raspund. asta pt ca intrebarea ta pleaca de la o premisa gresita, asa cum i-am sugerat si lui hannen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Daca macar teama ma tine virtuoasa atunci tot e ceva.Eu sunt cladita in asa fel incit nu as simti "complicitate" intilnindu-ma cu cel care m-a sexat si cu sotul meu.Mi-ar fi o rusine teribila fata de mine ca om si pt. sotul meu care in naivitatea lui sta la un pahar de vorba cu cel care m-a "sexat" pe mine si m-as gindi oare cum este vazut sotul meu de cel care i-a nevasta (in timp ce nevasta aluilalt e fidela acasa ,deja are un atuu)

Pe langa teama, mai ai si o raportare destul de pasiva la actul sexual. In mod clar nu esti o candidata buna pentru adulter, constiinta ta poate sta linistita.

Si ce ma rog inseamna "abordare pasiva la actul sexual"?Faptul ca nu ma sexez cu amicii sotului te-a adus la concluzia asta?
Normal ca stau linistita,e totul intre mine si constiinta mea.Tu incerci sa ma faci sa ma simt vinovata ca posed un asa "accesoriu"?

ivone,acum negi tot ce ai scris in mesajele anterioare?Tot tu ai zis ca simti un fel de complicitate si in afara de faptul ca poate si sotia lui are acelasi fel de complicitate cu sotul tau nu vad de ce as trage concluzia ca femeia aia si-a inselat sotul.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

@ hannen:

discutia ar decurge mai simplu daca ai citi cu atentie

Mergi la inceput