De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela0521 spune:
liliana, cred ca ma depaseste toata treaba asta. nu stiu ce sa zic, nu am fost pusa in aceasta ipostaza pt ca sunt destul de cerebrala si CRED ca as constientiza din timp ca o i-au pe aratura si ca mi-o fac singura cu mana mea alergand dupa himere. probabil ca mi-as analiza f atent motivele pt care as continua sa ma mint singura ca nu fac nimic rau sau nepermis, desi nu cred ca poti face pasii mici spre o aventura fara a o constientiza vre-un pic ca inseli si gresesti fata de partener. mi-ar face un bilant in minte daca merita sau nu, sa continuu acest lucru. dar repet, eu nu cred ca exista cineva care sa cada in plasa nevinovat, fara sa realizeze acest lucru din timp, fara sa primeasca niste semnale pe care alege sa le ignore.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
liliana83 spune:
N-o sa spun ca gresesti, pentru ca e evident ca suntem difetiti, dar eu personal nu gred ca a te indragosti e un lucru pe care sa-l poti controla... ce bine ar fi..., poti eventual sa fii rational in deciziile pe care le iei dupa ce iti dai seama ca esti indragostit, dar sa anticipezi faptul ca te vei indragosti nu cred ca se poate...
mirela0521 spune:
sunt perfect de acord cu tine, dar nu cred ca te poti indragosti doar cu privirea. daca nu atzatzi focul nu iese fum...
mirela0521 spune:
ok ok...friends?
pt a preintampina astfel de surprize o sa am grija atunci sa-mi atztze sotul focul in fiecare seara ca sa ne linistim reciproc hormonii incinsi!
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela0521 ok ok...friends? pt a preintampina astfel de surprize o sa am grija atunci sa-mi atztze sotul focul in fiecare seara ca sa ne linistim reciproc hormonii incinsi! |
liliana83 spune:
Tocmai am vazut filmul The Bridges of Madison County (1995) . Il recomand tuturor celor care nu l-au vazut , dar mai ales celor care nu inteleg...