Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

buna dimineata!
nici eu n-am dormit prea bine, iesiri dese la buda si gandurile negre legate de alunita buclucasa
sorinaalex ti-as fii f recunoscatoare pentru o recomandare. astept detaliile
ana, imi pare rau, poate o vizita la dr te lamureste de ce te simti asa.
de Joann stie cineva ce a facut ieri? s-a internat?
o zi minunata sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Neatza!Fetele, cat costa un botez?Stiu, depinde de cat de fancy vrei sa-l faci. Dar asain mod obisnuit. Poate ma ajuti tu, Misticgirl ca tot mergi la un botez, sa te interesezi

30+

1. depinde de restaurant si de meniul ales
2. taxa la biserica - depinde de zona si daca se boteaza unul sau mai multi copii in acelasi timp
3. foto/video - depinde de firma
4. ursitoare sau alte chestii moderne
Nu stiu sa-ti dau un pret mediu ca eu nu am facut un calcul atunci cand am facut botezul Iuliei.

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bna dimineata
cine are nr lui joann???sper ca e bine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

fetelor de ce nu v-ati intalnit ieri????eu astepam poze....

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
am reinviat si eu, ca s-a intors mama. Zilele astea singura cu Arianna mi-am dat seama ca sunt putin (adica putin mai mult) handicapata. Au fost momente cd nu ma puteam ridica de pe scaun de dureri ...nu stiu cum se descurca fetele care mai au un copilas, dar eu clar nu pot singura. Mergeam si-mi trosneau oasele, nu mai zic de dureri si contractii care ma lasau fara aer
In alta ordine d eidei...Alinushca, n-am prea reusit sa mai adorm aseara dupa ce am citit ce ai scris de dr nostru. Pai MOOORRR dc nu vine la euroclinic sa nasc natural...iar faza cu legatul picioarelor...s-o creada ei ...eu vreau sa nasc cu epidurala, in sezut si cu creacii cum ma simt eu mai bine.
Leagan Graco din ala am si eu..la noi a cam fost piesa de muzeu, ca fii-mea n-a apreciat tehnologia ...de fapt ar fi apreciat dc avea in dotare si o tzatza dar cum modelul sata n-are, ea a zis pas, vreau la mami

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna diminiata!
Foarte greu am adormit, se invartea camera cu mine... cred ca era asemanatoare cu starea betivului, groaznic. Astept un telefon, sa vad la cat sunt programata. Va pup si va multumesc!
Ah, si raportez o noapte plina de vise urate...
(ameteala nu mi-a trecut)

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna diminiata!
Foarte greu am adormit, se invartea camera cu mine... cred ca era asemanatoare cu starea betivului, groaznic. Astept un telefon, sa vad la cat sunt programata. Va pup si va multumesc!
Ah, si raportez o noapte plina de vise urate...
(ameteala nu mi-a trecut)

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

sper sa fie bine..poate e din cauza stresului acumulat.plus vreo anemie...si accidentul...te asteptam cu vesti bune

si 30+ cu

Mergi la inceput

bine ai revenit corina....sunt sigura ca o sa fac fata pana la urma cu arianna si bb nou

si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata fetelor!
produc capitol nou!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Madalina in legatura cu trimsul pachetului din Usa, nu stiu exact cum se cheam firma sincer dar stiu ca le trimite pe vapor cu ceva firma a unor pocaiti si ca ajunge cam in 6 saptamani. Pretul e de 1$ pe pound. Tu de ce preturi stiai? daca te intereseazaspun-mi si ii intreb exact cum functioneaza.

Ana imi pare sincer rau ca ai starile astea. Dar incearca sa stai linistita pana mergi la docotr, roaga pe cineva sa iti pregateasca un mic dejun mai copios, cu muuulte muuulte vitamine si fa-ti si analizele sa vezi exact ce si cum.

Offff ce rau ca nu are nimeni nrul lui JoAnn sa vedem ce ii cu ea. Sper sa fie bine.

Nici Gabriela nu a mai intrat de cateva zile. E plecata pe undeva sau? nici nrul ei nu il are nimeni??

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput