Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alunitele...e adevarat ca in timpul sarcinii se pigmenteaza mai puternic si poate de aia par mai multe..anyway anumite alunite trebuie scoase ..dar asta dupa nastere ..n stiu cat de dureros este ..asa ca mai bien dupa

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Iar am fost cu probleme la wc, nu mai suport!
In plus, am o ameteala cumplita, la genul ca-mi afecteaza echilibrul. Ieri am tras si-o tura de plans, nici sa mananc n-am prea mancat zilele astea... dimineata merg sa-mi recolteze niste sange, mi-e tare teama cu toate cate s-au intamplat in ultimele zile(oboseala, agitatie, condus, accident, lacrimi, suparari).
Si uite cum incepe o depresie...
Acum 2 ore eram vesela, cat de cat.
Ma bag la somn, sper sa reusesc, ca bebele meu misca la greu, prin tot uterul.
Fetelor, mie chiar mi-e rau. Sper sa nu ajung la spital in noaptea asta.

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

M-am trezit sa beau apa si mi-a zburat somnul.
Ana, sper ca ti-ai revenit si ai reusit sa adormi. De ce ti-e rau? Ai atacuri de panica?
Corinaica, nu iti recomand sa scoti alunita acum. E o mini-operatie cu anestezie si copci. Sotul meu a scos una care ni s-a parut dubioasa in iarna si pot sa-ti recomand un medic care lucreaza si la privat si la stat. Sa-mi spui daca vrei date de contact.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Referitor la leagan, eu sunt intr-o mare dilema. O sa ziceti ca sunt nebuna . E foarte frumos cel de la Graco, insa mi-e putin teama de astea automate in sensul ca e foarte usor sa apesi un buton si sa inceapa leganatul si mi-e ca se obisnuieste copilul asa si dupa aceea nu mai adoarme decat leganat. Nu ma intelegeti gresit, vreau ce e mai bun si mai bine pt copilul meu, dar nu as vrea sa-l fac un rasfatat.
Hai ca am plecat de la un leagan si am ajuns la "filozofie"

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neataaa... cu o cafeluta si un ceiut fierbinte cu miere special pentru Sunset!

Ana sincer la ce conformatie ai tind sa il cred pe doctor. In plus faptul ca nu ti-a impus un anumit fel de nastere dar ti-a explicat procedura si riscurile mi se pare respectabil. Stii ca eu sunt pentru nasterea naturala insa, atunci cand e posibila fara riscuri. Daca mergi pe nasterea naturala si nu se poate, ajungand astfel la cezariana de urgenta suferinta ta ar fi mare dar si a copilului. Eu zic sa evaluezi si fata de acest aspect. Oricum te admir pentru simplul fapt ca ai cantarit ambele optiuni desi prima clar nu ar fi una usoara.

Dr meu mi-a spus ca e foarte important si modul in care s-a asejat cu capul in jos nu numai marimea, dar tu esti asa micuta incat cred car fi totusi riscant.

Eu nu stiu cum nasc pentru ca daca bebe are circulara chiar si simpla imi este frica sa nasc natural. Imi dau seama abia acum ca e o loterie pana in ultimul moment.

Sugubina magiunul l-ai facut la cuptor? Cat l-ai tinut?

ma duc sa ma balenizez pe canapea!!!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

imi trimiteti si mie pe PM userul si parolele pe de picassa si yahoo, va rog?

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

repet si eu mesajul de ieri, poate azi se vede mai bine

miruna multumim pentru - tare buna e!

ana incearca portocale sunt bune pt constipatie.

revenind la cumparaturi - puteti sa va puneti pe lista pentru perioada de dupa nastere, in functie de marimea casei si distanta pana la camera in care doarme bebe (pentru ca nu o sa stati 24/24h in camera cu el) un interfon. Mie mi-a fost foarte util, am avut din asta: s h o p m a n i a . r o / m a g a z i n ~ o n l i n e - e c h i p a m e n t - p e n t r u - c o p i i - s i - b e b el u s i ~p r o d u s - i n t e r f o n - b e r t on i ~ p - 77 7 2 3 4 2. h t m l- luat din carrefour, evident mai ieftin.

Mami fericita si implinita de Iulia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor !
Azi e weekend! Asa imi doresc sa pot dormi si sa ma si odihnesc, de numa!

Ana, ai grija cu ametelile si cu starea de rau, e bine ca mergi la doctor, dar incearca sa si mananci, nu e bine sa stai nemancata, mai ales acum . Asteptam sa ne dai vesti bune.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb_alinus, la al doilea bb sanii stiu sa regleze mult mai repede si mai bine cantitatea de lapte. E si un plus, dar si un minus. Minusul ar fi ca daca bb ia bibe sau are o zi-doua de pauza se vede destul de repede in cantitatea de lapte produsa. Nu mai ai delay-ul ala confortabil de la prima alaptare. Apoi partea buna este ca sunt sanse mult mai mici sa faci furia laptelui sau mastita, iar la puseurile de crestere nu vor mai fi cele 3-4 zile de hranit des ca sa creasca productia de lapte, ci asta se va intampla mai repede. Ma intreb daca va mai fi nevoie de pompa daca alaptezi doar la san.

Alexa, felicitari pentru vestile bune de la eco!

Madanic, eu te inteleg cu fructele. La noi in casa consumul e f mare. Dar parca nici nu ma vad fara ele.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata, fetelor!

Sorinaalex, si eu am aceeasi problema cu leaganul sau cu adormitul doar in carut...mi-e ca se obisnuieste leganat copilul si vai de fundul meu, am prietene care leagana pe picioare si la 2 ani.Eu am un bouncer in care sa tin copilul prin casa dupa mine.

Ana, ai grija de tine, stai mai linistita, prea multe griji pentru tine; te asteptam cu vesti bune!

Referitor la nastere...cum a zis si Miruna, ia in considerare efectele si riscurile unie cezariene la cald. Tu m-ai vazut cate de mare sunt si lata in solduri si totusi dr meu a considerat la primul copil ca as avea probleme in a naste natural (bine ...dimensiunile lui bb au contat - greutatea si BPD). Sfatul meu ar fi sa alegi varianta cu cele mai mici riscuri pentru voi...pana la urma nasterea e doar un mic pas din toata relatia pe care umreaza sa o ai cu copilul tau si fie naturala sau nu, tu vei fi o mama minunata si responsabila.

Miruna, multumesc de cafea! imi trebuie ca am de alergat azi.

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Neatza!Fetele, cat costa un botez?Stiu, depinde de cat de fancy vrei sa-l faci. Dar asain mod obisnuit. Poate ma ajuti tu, Misticgirl ca tot mergi la un botez, sa te interesezi

30+

Mergi la inceput