Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madalina, ALEXA, ma bucur ca rezultatele la echo sunt bune!

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ALEXA1985 felicitari pentru vestile bune! Ce bebelina grasutaaa! Bravoo

Doura f buna idea cu cartofii copti. Dc nu pusesem deja porumbii aia la fiert chiar faciam. Si cum pun chimenu-deasupra asa semintele alea? Stiu ca mancam saratele cu chimen..mama ce bune erau!

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Alexa, felicitari pentru rezultatele de la eco! Pana cand e sa vina bebelina o sa fie de varsta corecta.

Eu raportez terminat de copt vinetele, incerc sa ma arunc in pat, sper sa si dorm, ca-s obosita varza!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

babytrend.ro/Igenie-Sanatate-Siguranta/Balansoare-si-Leagane/Balansoar-Sweetpeace-Zen-2010--Graco/
vedeti dc merge. f tare leaganul, l-am "furat" de la odiseea de septembrie.

Ana

Ana si eu am tras cu ochiul la ele la odisee azi , urmarind nasterera Buburuzei ...
Am trecut leaganul pe lista "de luat " deoarece sunt fff bune si ocupa putin spatiu in comparatie cu restul

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

babytrend.ro/Igenie-Sanatate-Siguranta/Balansoare-si-Leagane/Balansoar-Sweetpeace-Zen-2010--Graco/
vedeti dc merge. f tare leaganul, l-am "furat" de la odiseea de septembrie.

Ana

Ana si eu am tras cu ochiul la ele la odisee azi , urmarind nasterera Buburuzei ...
Am trecut leaganul pe lista "de luat " deoarece sunt fff bune si ocupa putin spatiu in comparatie cu restul

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

multumesc tare mult pentru felicitari si sustinere , ma scuzati ca nu nominalizez dar scriu de pe telefon. legat de pozitia lui bb asa e se mai poate intoarce dar nu-mi fac sperante prea mari ca doar asa a fost si fata, dar tot normal am nascut.
eu am o mare problema cu alunitele, m-au umplut in perioada asta de . am una pe umarul drept care chiar a crescut si ma deranjeaza f tare la sutien. de cateva zile e f rosie si iritata. imi puteti recomanda un dr? dermatolog sau chirurg? sa o scot sau ii fac mai mult rau? imi e tare frica:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Alexa felicitari pentru vestile bune de la eco!
Ma pun si eu la nani, noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina da pui seminte pe desupra ..untul ala o sa se topeasca frumos si cu chimen mmmmmmmmmmmmmm

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

corinaica si mie mi-au aparut multe aluniteee..Si pe fata, pe piept si pe ureche..VAI. Oare trec dupaia? Si asa aveam si inainte multe..Ele se pot elimina la dermato? Oare cat costa?

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alexa felicitari pt vestile bune de la echo

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput