Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabriela,si mie mi-e teama.
Dar am incetat sa citesc pe net.Mi-a zis si dr sa las netu,ca io-l sunam cand citeam cate ceva.A zis ca-i scot peri albi

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Stiu, asa ar treb, imi dau seama ca mai rau imi fac citind tot felul de prostii dar nu ma pot abtine. Mie initial mi-a zis ca mai periculos ar fi in primul trim( avort spontan) si ca daca am scapat nu vor mai fi probleme, in plus cica a mai avut paciente care au nascut cu ureaplasma si nu au fost deloc incidente neplacute.

Roxx, mai linistit, ca ma si vedeam disperat6a alergand dupa un ecografist bun. Dar ce are oare? chiar are probleme de sanatate??

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 20 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gabriela, nu stiu ce sa zic, iti dai seama ca cei de la clinica nu mi-au dat detalii. L-am intrebat si pe dr Parvu care mi-a zambit si mi-a spus: "Va pot spune ca este la Amsterdam. Si-a prelungit concediul din motive independente de vointa dumneaei". Asa ca...n-am idee. Eu ma bucur ca revine si sper sa fie totul ok mai departe pt ca imi doresc foarte mult sa ma asiste la nastere.

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Si eu imi doresc f mult acelasi lucru, desi nu m-am hot inca unde voi naste. La medlife cel mai ieftin pachet costa 10000 Ron.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 20 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, de ce nu vreti nici una sa nasteti la Clinica Eva la Brasov?Ca faceti de la Bucuresti la Brasov exact cat fac si eu pana la Brasov, este ieftin si serviciile sunt de o foarte mare calitate, va spun din experienta ca acolo am nascut si data trecuta. Sunt foarte multe din Bucuresti care nasc acolo

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit dupa ce m-am odinit putin ca nu mai puteam de somn.

Abramburika multa bafta eco sa vii cu veti bune.

Roxx felicitari pt rezultate la eco.

Mirela ce dulcei sunt mormolocii tai

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,da tu nu-ti iei mama concediu?Ai un program de ar termina psihic si-un munte.

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Inca nu. Sapt asta a trebuit sa o inlocuiesc pe o colega care cica e bolnava, dar duminica la schimbul de noapte vine la munca. Sapt care vine ma mai duc la munca si apoi vreau sa-mi bag 2 sapt de medical sa mai frec si eu menta acasa.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

eu m-am gandit la clinica Eva, dar am zis ca e prea departicel, si acum am obsesia cu Isis, de la Constanta.
de fapt, mai mult pt ca am unde sta cu o luna inainte, la brasov nu cunosc pe nimeni, si chiar nu as vrea sa raman pe dinafara si sa nu imi iasa "pasienta"

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

...Buna fetele si la multi ani sarbatoritelor.
Mirela am vazut filmuletu si am ramas ca socata si ff impresionata...ce comori ai....In timp ce va citeam sa recuperez ultimele 2 capitole...la noi in jsy este mare sarbatoare Aeroshow cu avioane nush decare ...bla bla neintresant pana aici...cel putin pt mine cand deodata vummmmm un avion de am ramas intepenita in pat..iar bebe a tresarit si pe urma cred ca facea tumbe....fetelor bebeii la 19 saptamani aud ????????mititelu cred ca se speriase ca a tresarit rau...dar pe urma parea sa-i placa si am iesit si eu afara sa vad ce mare show e si intradevar era.....iar bebe a miscat non stop...cum am ajuns inapoi in patut....gata ...liniste si pace...poate vrea sa se faca pilot ca tasu

+19

Mergi la inceput