Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele,

noi suntem mai mici... abia astazi facem programarea pt morfofetala ...

sper astazi sa-mi spuan ca e tot fetita , ca am si gasit nume , suntem amandoi de acord cu el ... la baiat , neam ! nici nu ne-am gandit... si apoi .. lasa sa aiba mandra mea de unde alege ...

astazi am sa pun si eu pozici si cu burta si fara , si cu pa lung si cu scurt (cum voi fi de astazi) si ams a va trag si cateva poze de le echo ,bine

dupa ce vin de la dr. ma infiintez la raport
voiam sa-i pun o multime de intrebari tov. dr. dar parca le-am uitat pe toate.....

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vas felicitari mami!!!!!!! nu am stiu ...cand ai aflat/fost la eco??? ce nume ii puneti>??

kitty exact asa si eu, am o sarcina total diferita fata de prima cu fetita. inca am greturi ..... nu suport anumite mirosuri....eiii la iasmi nu am avut aproape nimic, decat la inceput putina greata....

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fluturas, felicitari pentru pereche..ce dragut!!!!!!!!

Andri, succes la dr., data viitoare fa-ti o lista cu intrebarile pe care vrei sa i le pui, asa nu o sa uiti..

Kitzy, chiar si eu mi-am pus intrebarea asta?..ce legatura are forma burtii cu sexul copilului..
am observat ca esti din cluj, in ce cartier stai?

mami de Ariana (30.10.2005) si 18+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

kITZY, la mine nu e diferenta de burtica, dar greturi am simtit din toate cele. De abia acum parca incep sa-mi revin.
Intre puii mei va fi diferenta de 3 ani si 9 luni.
Andri, bafta multa. Stai linistita ca tot fetita va fi.

Imi spunea cineva ca a doua sarcina nu prea are sanse sa depaseasca 40 de saptamani. Stiti ceva ????
eu am cateva temeri :
sa nu fiu nevoita sa fac cezariana;
sa nu stea bebe prea mult in burtica;
sa nu fie prea mare sa pot naste usurel cat de cat;

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

vas, e prefecta diferenta de varsta. cel putin eu asa consider. in jur de 3 -4 ani e ideal pt mine. la noi v a fi 3 ani jumatate.

adri, succes la dr!! te asteptam cu vesti bune si pozici multeee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Yasmi si eu acuma pana prin sapt 15-16 mia fost greata si asta aproape toata ziua, cu fata n-am experimentat chiar asa. La sarcina asta mi-era foame, mancam si dupa-aia mi-era asa de rau, chiar ma intrebam cum e sa nu-ti fie rau dupa ce mananci

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 22+ cu

Mergi la inceput

kitzy si cand au disparut greturile??? eu sunt in sapt 17 si ieri am avut niste greturi mamaaa-maaaama si azi dimi la fel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

eu am am o prietena care a nascut natural si la termen primul copil, cu epidurala, si la al doilea vroia la fel...dar a asteptat aprope 2 sapt peste termen si nu se dilata, nu nimic...si i-a facut cezariana

fluturas 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Yasmi, eu aseara dupa ce am fost la eco, am venit acasa si spre seara am avut niste greturi.....mama...mama....asa ca m-am pus in pat la nani ca sa-mi revin. Si toti spuneau ca pana misca....eiiii uite la mine il simt de o saptamana si starile doar PAR ca s-ar imbunatatii. Nu spun inca HOP pana nu sar.
Fluturas, felicitari!!! Ce frumos!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor eu am venit de afara e chiar placut de plimbare(bate un pic vantul).

Yasmi, Fluturas felicitari pt crucioare.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput