Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Buna seara la fete ![]() Am aparut si noi dupa doua zile de bolit (si inca bolesc bine.) Hai sa incep cu vestile rele ca sa mearga si alea bune pe urma : acu doua seri am facut o angina pectorala..din aia cu dureri in piept, palpitatii, lesinuri..albastreli de moaca..intr-un cuvant am fost aproape de al doilea preinfarct de pana acu. mi-au dat ceva aspirin nu stiu de care,o perfuzie si cam atat. Acu..motive cred ca s-au adunat de s-a intamplat asta, nervii de la servici, stresul cu placenta si contractiile, nervii cu soacra-mea si dorul de fata..asta e, trec toate. Dimineara la 3 m-am trezit infundata si cu dureri in gat..curge nasul la greu..daca tusesc plang de durere, ca si cum as avea o rana deschisa in gat si ma zgarie cand tusesc..plus dureri de coaste si burtica de la atata zdruncinatura. Ma tratez cu sirop stodal..homeopat (e ffff groaznic) si panadol rapid Azi am facut febra la birou la greu..am mai luat paracetamol pe la 12..in trafic vedeam dublu da macar am ajuns acasa intregi. Acu vestile bune de la eco ..placenta mea s-a ridicat desi ma gandeam ca nu mai sunt sanse..e la 3 cm de col..colul e de 4.3..e foarte bine baietelul nostru este sanatos si voinic,498 gr si foarte ''miscacios'',a impresionat-o pe dr care a zis de vreo duua ori ''inca ce baiat aveti''..ma rog, ea se holba intr-una la sotul meu, cica se uita la barbia lui si la ochi..ca bebe ii seamana sigur..cu ochii ca marea..ii dadeam eu numa mare ![]() ![]() Simo 23 |
Vai
saraca de tine...macar bebitul e bineSa te faci bine cat mai repede

Tunde
17 sapt +Mami de Mario 04.03.200 h4 
I am positive
mirela2 spune:
simo da mai da l in colo de birou, vrei sa dai coltu?
ai copii de crescut femeie
+20 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
mda..o sa vad cum fac cu munca, poate ma las
am avut zile in care m-am simtit bine..activa, nu vreau nici sa stau acasa degeaba
Tunde..multa sanatate si bafta maine...hai ca ajungi repede acasa si uiti..bebicul tau va sta cumintel acolo 

Simo
23
bebelu86 spune:
MIrela scuze k nu ti-am rasp zilele trecute
azi-noapte mi-am adus aminte k ramasesem datoare cu un rasp
deci pt botez la biserica trebuie:
-certificatu de nastere
-fasa
-panza de mir
-sapun
-prosop
-ulei
-vin

Tunde bafta multa maine 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
ralu merci mult

ce i aia panza de mir???
unde se gaseste

+20 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
de_ea spune:
buna seara burtici.
la multi ani shubulina, bebelu86 si tuturor Anelor care mai sunt.
17+ cu posibil
Medeea
de_ea spune:
fetelor...mi-am facut si eu salata beof si am mancat de m-am saturat![]()
17+ cu posibil
Medeea
bebelu86 spune:
mirela se gaseste la magazinele unde au articole pt bb.
acolo gasesti tot ce trebuie pt botez 

deea 
si eu am bagat la greu salata azi ![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
Simo chiar ma intrebam ce ai patit de nu ai mai scris nimic.
Eu zic sa it bagi medical si sa stai cuminte acasa. Dupa cum se vede la tine la munca sa vrei sa nu ii bagi in seama te baga ei pe tine si tot tie iti face rau. Ma bucur de vestile bune de la eco, felicitari. 

.
Ralu, de_ea la mine se lasa cu salata beof maine ca sunt libera.

Laura
22+ cu