Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris.mario - la multi ani copiilor tai! Sa te faca fericita mereu!

Alexutzza, ai dreptate...si eu la fel...singura tara in care m-am plimbat cu bicicleta pe strada a fost austria, ma cruceam cand opreau masinile ca sa trec strada pe bicicleta..tot respectul!

Miremia, Lucia , merci de raspunsuri

Lucia, nici eu nu masor cat papa bobitza, cat papa , papa, cat nu sa-i fie de bine!
Vb aia "nu te-ai saturat dar lasa, mai mananci la alta masa"

Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati?

Dar spanacul? cat e spanacul?...glumesc
De unde luati spanac? folositi din ala congelat???

La alaptat nu ma mai bag, nu mai e cazul la mine!
Si recipientele s-au facut mai mici ca inainte si mai fleshcaite

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Biscuiti am vazut ceva de la Nestle in farmacie, insa acum cateva luni si nu am aprofundat pt ca nu ma pasiona subiectul la momentul respectiv.

Eu am incercat sa ii dau o coaja de paine sa roada lui Andrei, insa nici un succes, s-a strambat la ea si nici nu a vrut sa auda... deci, mai asteptam

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:

Alexutzza, ai dreptate...si eu la fel...singura tara in care m-am plimbat cu bicicleta pe strada a fost austria, ma cruceam cand opreau masinile ca sa trec strada pe bicicleta..tot respectul!

Lucia, nici eu nu masor cat papa bobitza, cat papa , papa, cat nu sa-i fie de bine!

Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati?

_

_

dap, spanac congelat facut bobitze , ca e mai usor de scos din punga congelata. Eu ii dau in ziua de galbenus de ou, amestecat cu morcov si poate dovlecel, dupa inspiratie. Pana acum a avut succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

pentru LOREX, dar si alte fete interesate:info depsre pesticide si alte balarii din alimente www.ewg.org/childrenshealth" target="_blank">aici au si o lista cu cele mai pline de chimicale chestii, la care e de preferat sa iei organice sau deloc (de exemplu telina) si cele mai "safe".
m-am uitat si pe wholesomebabyfood si cica strugurii piureu sunt oarecum ok de la 8 luni, dar recomanda de la 10.
de dovleac zic ei sa profitam, abia-l astept acum toamna. si pentru ema, dar mai ales eu

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

_

_

Eu folosesc biscuiti de la ulcker "cicibebe" asa se numesc sunt cu babane sau cu lapte in pungi aurii sau argintii .. eu cumpar din kaufland. Ii bag la blender! cu tot cu fructe ...
Spanac ii dau din ala congelat in cubulete si ii pun 2 cubulete la supica. Am avut cam vreo 2 sapt in care i-am dat in fiecare zi.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Am luat si eu biscuiti din astia din Real dar cand m-am apucat sa citesc ce contin sincer m-am cam lasat sa-i dau din astia mai bine ii dau petit beure,acum fiecare cum crede de cuviinta

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara si de la noi.
LML Ana_g si tuturor celorlalti sarbatoriti.
Am facut si eu din UHT branzica si a papat azi cu morcovel si pireu de cartof,cred ca ia palcut ca a papat cateva lingurite bune.Biscuiti de la Nestle am vazut si eu in farmacii si pe langa faptul ca sunt f scumpi comparativi cu cate buc sunt parca scria ca sunt de la 9 sau 12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna seara si de la noi.
LML Ana_g si tuturor celorlalti sarbatoriti.
Am facut si eu din UHT branzica si a papat azi cu morcovel si pireu de cartof,cred ca ia palcut ca a papat cateva lingurite bune.Biscuiti de la Nestle am vazut si eu in farmacii si pe langa faptul ca sunt f scumpi comparativi cu cate buc sunt parca scria ca sunt de la 9 sau 12 luni

Ioana si eu am vazut biscuiti nestle in real si tot asa imi amintesc ca ar scrie de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

xela, sanatate multa, sper sa le treaca repede puilor raceala! M-ai molipsit cu ordinea si curatenia, m-a apucat un chef de smotruit zilele astea ceva de speriat, ptiu sa nu ma deochi! Poate ne mai vedem prin parc cand se face bine A si merge din nou la gradi. Si Isa mea incepe de luni.

micki, spor la pregatiri, sa aveti cea mai frumoasa nunta! Abia astept pozele cu voi si Kiti!

Lorex, mersi de intrebare, suntem bine, nu ma plang. Felicitari bobitei pentru progrese, e inainte bine fata de Irina mea care nici nu sta in fund inca.

oani, sper ca v-ati intrat toti in ritm. Ce mai face Lucas, cum merge cu cresa?

plateea, bafta la examene! Astept cu interes sa scapi de ele, sa te citesc mai des! Ce baiat frumos ai si ce-ti seamana!

cris.d, si eu mai alaptez, la 7, 9 , 13, 19:30 (ore aproximative) si noaptea intre 2 ture si fara numar (pur si simplu sunt nopti in care se scoala asa des sa suga incat nu le pot tine socoteala...). Ar trebui sa zic si orele la care-i dau mesele diversificate? La 11 fructele cu cereale, la 15 legumele cu carne uneori si la 18 cereale cu LP. Nu-ti face probleme, o sa ti se obisnuiasca sanii cu noile cereri si n-o sa te mai doara! Succes Anei in noul an scolar si LMA! Aoleu, teme... brrrr...

lalitica, WB! Cutremuratoare povestea voastra, ma bucur ca sunteti bine acum. Felicitari pentru ca reusesti sa te organizezi asa bine sa faci fata cerintelor speciale ale lui David! L-am admirat in poze, e slabut ca Irina mea (cantareste cu vreo juma de kil mai mult ca ea, desi e nascut mai tarziu!).

haircut, ai putea sa-i dai Maiei sa suga la masa aia de dupa-amiaza, cand fetele dau lactate. Asa mai cresti nitel lactatia. Zic si eu... Cel putin pana una-alta, inca macar o luna, poate ii trece si alergia intre timp.

Lillo, sanatate multa in primul rand! Oare n-ar fi bine sa repetati analiza aia pana dai de dr? Ca mi se pare ciudat stafilococ fara simptome...`Acum vad ca deja te-ai hotarat s-o repeti. Poate iese bine de data asta.

Fetele cu tocurile (se stiu ele ) cam cat timp dureaza sa te obisnuiesti cu ele? Ca io nu prea am purtat decat la ocazii si de fiecare data m-au durut rau picioarele, dar mi-ar placea si mie ca deh, fac piciorul frumos... Trucuri, ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

xela, sanatate multa, sper sa le treaca repede puilor raceala! M-ai molipsit cu ordinea si curatenia, m-a apucat un chef de smotruit zilele astea ceva de speriat, ptiu sa nu ma deochi! Poate ne mai vedem prin parc cand se face bine A si merge din nou la gradi. Si Isa mea incepe de luni.

micki, spor la pregatiri, sa aveti cea mai frumoasa nunta! Abia astept pozele cu voi si Kiti!

Lorex, mersi de intrebare, suntem bine, nu ma plang. Felicitari bobitei pentru progrese, e inainte bine fata de Irina mea care nici nu sta in fund inca.

oani, sper ca v-ati intrat toti in ritm. Ce mai face Lucas, cum merge cu cresa?

plateea, bafta la examene! Astept cu interes sa scapi de ele, sa te citesc mai des! Ce baiat frumos ai si ce-ti seamana!

cris.d, si eu mai alaptez, la 7, 9 , 13, 19:30 (ore aproximative) si noaptea intre 2 ture si fara numar (pur si simplu sunt nopti in care se scoala asa des sa suga incat nu le pot tine socoteala...). Ar trebui sa zic si orele la care-i dau mesele diversificate? La 11 fructele cu cereale, la 15 legumele cu carne uneori si la 18 cereale cu LP. Nu-ti face probleme, o sa ti se obisnuiasca sanii cu noile cereri si n-o sa te mai doara! Succes Anei in noul an scolar si LMA! Aoleu, teme... brrrr...

lalitica, WB! Cutremuratoare povestea voastra, ma bucur ca sunteti bine acum. Felicitari pentru ca reusesti sa te organizezi asa bine sa faci fata cerintelor speciale ale lui David! L-am admirat in poze, e slabut ca Irina mea (cantareste cu vreo juma de kil mai mult ca ea, desi e nascut mai tarziu!).

haircut, ai putea sa-i dai Maiei sa suga la masa aia de dupa-amiaza, cand fetele dau lactate. Asa mai cresti nitel lactatia. Zic si eu... Cel putin pana una-alta, inca macar o luna, poate ii trece si alergia intre timp.

Lillo, sanatate multa in primul rand! Oare n-ar fi bine sa repetati analiza aia pana dai de dr? Ca mi se pare ciudat stafilococ fara simptome...`Acum vad ca deja te-ai hotarat s-o repeti. Poate iese bine de data asta.

Fetele cu tocurile (se stiu ele ) cam cat timp dureaza sa te obisnuiesti cu ele? Ca io nu prea am purtat decat la ocazii si de fiecare data m-au durut rau picioarele, dar mi-ar placea si mie ca deh, fac piciorul frumos... Trucuri, ceva?

de Isabela si Irina (februarie 2010)

IUHUUUU!!!!!!

Welcome back! Ce bine-mi pare, yuppyyyy!

La faza cu tocurile, la mine dureaza vreo 3-4 zile pana trec durerile de oase (ma dor oasele de la impactul tocului cu asfaltul, se transmite cumva vibratia si ma doare... ). dar dupa e ok, ce sa zic, pana la un anumit numar de ore...

Mergi la inceput

Eu ma retrag, am un SF proaspat care se cere citit... cum l-am inceput in vacanta, poate mai adie o briza macar la citit...

Nopate buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca spune-ne ce carte citesti…..
Alexutzza eu nu cred ca mesajul tau e incoherent,din fiecare lucru(experienta,persoana,mesaj,cuvant etc) inveti cate ceva…mie chiar mi-a placut cum ai povestit….un pic nostalgic,nici eu nu m-as incadra in Germania,iar unde sunt in Uk e cam la fel cu ce ai spus tu de Grecia….mi s-a parut nostalgic mesajul tau…multumesc…apropos si noi m-ai purtam hainute 0-3 luni/3-6 luni
Miremia,eu ce pun la congelator pt bebe consum in maxim o luna(fructe nu prea pun,dar daca pun e pt saptamana in curs),in general,consum in 2-3 saptamani….asa se nimereste
Cris_mario La multi ani pt pitici….
Micki_mica multu
BF tine-o tot asa….felicitari
Cris_d e o placere sa te citesc….si eu gatesc cam de 3 ori pe saptamana si duminica e zi de friptura(nu ca in restul zilelor nu mancam carne,dar asa ne-a ramas in cap ca nu gatim duminica,facem friptura plus desert)
Dece,inca un pic si revii la tine acasa,unde lucrurile vor intra la normal...
Xela,multa sanatate printesei si piticul a luat raceala?
Lillo,sanatate sa aveti....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput